1 / 1
    Autor komentář smazal

    Parní generátor je fajn pro ty, které si žehlení šetří a pak toho mají hodně najednou. Takže žádné takové každé 2 dny manžovi připravím košili, přežehlím si ještě halenku před cestou do práce apod. On se déle nahřívá a pak je lepší ho využít třeba na žehlení hodinku v kuse. To třeba já nemám, přižehluju si často u šití, u toho obvykle vezmu i to, co tam mám z prádla, takže mě by se nehodil. Mám žehličku Braun, předchozí mi vydržela 15 let, takže doufám, že toto bude opět spokojenost (druhý model je v provozu 3 roky).

    27. pro 2022

    Já bych to brala jako znamení, a nezehlila🤷‍♀️😅😅😅

    27. pro 2022

    Žehličku mám od roku 2002 jednu a tutéž. Šetřím si ji a tak drží.

    27. pro 2022

    Ja uz jedine parni generator,neskutecna pomoc.

    27. pro 2022

    Mam parní generátor a super

    27. pro 2022

    @purelove to si neumím představit, nežehlit 😄
    Manžel košile, svetry, já hodně šaty. To by nešlo ....

    27. pro 2022

    Nemám čím přispět (sama mám nějakou Etu, ani nevím přesně typ, a není nic extra, takže doporučit se neodvážím). Ale nedopustím si výkřik, že tahle žehlička na fotce je moje dětství! Úplně se mi to vybavilo. To je maminka dobrá, že ji ještě udržela. Naše maminka už měnila, mám pocit, že ne jednou... Hned mám lepší den. 😍

    27. pro 2022

    Mám parní generátor Tefal už 15 let, tehdy stál jmění, až bude potřeba nový 💯% jdu opět do generátoru, to je nebe a dudy, žehlím, ale jen z jedné strany

    27. pro 2022

    Philips se žehlící plochou SteamGlide

    27. pro 2022

    @ivakalinova vy žehlite i svetry?

    27. pro 2022

    @zuzkasim mam parni generaror Philips a je nahraty za 30 sec🙂 takze v tom to nebude. Kazdopadne zehli 1000x lip a rychleji nez kdejaka zehlicka.. a ze jsem jich vyzkousela..generator mam uz druhy predtim x let Tefal, ale ten Philips je jeste o level lepsi..

    27. pro 2022

    @martinka0209 jojo, takové ty slabší pod které se nosí jen spodní prádlo. Ty normální ne 🙂

    27. pro 2022

    @fyii Občas, když šiju, tak mi žehlička jede několik hodin a průběžně přižehluju, ona se sama v mezičase vypíná, myslím, že takový styl žehlení by parnímu generátoru nedělal dobře nebo by byla velá spotřeba. Když jsem před těmi 3-4 lety potřebovala novou, zjišťovala jsem si to a nevycházelo to pro můj styl žehlení dobře.

    27. pro 2022

    Mám tefal používám ji sem tam, když manza potřebuje košili, nebo dávám ubrus na stul… nezehlim 😂

    27. pro 2022

    Mám Braun a jsem spokojená. Dřív jsem měla Tefal a tolik spokojená jsem nebyla, protože se rychle zničila (má výdrž podobnou jako pánev Tefal). Vždy vyšší řada.

    27. pro 2022

    Mám od philips a maximální spokojenost 🙂

    27. pro 2022

    Parní je skvělý,vůbec jsem ho nechtěla, manžel koupil i tak,no ruce bych mu ulibala.Strasne mi šetří čas při žehlení.

    27. pro 2022

    mám takovou jako je na obrázku

    27. pro 2022

    Parní generátor mam a nepoužívám. Nebaví mě to furt vytahovat... mít na to stálé místo, tak asi ok, takhle raději skoro nezehlim a když už musím, strašně mě to štve to furt vyndavat a nahrivat kvůli pár kouskům.

    28. pro 2022

    Já mám žehličku do které se může nalít voda, ale nemůže tam být, když se žehlí na menší teplotu nebo se s tou vodou zapíná, protéká. A když bych ji tam chtěla nalít do horké, to bych se zas asi spálila, to jsem radši ještě nezkoušela 😄 Tak ji používám bez vody a funguje. Ale nejlepší je ta stará dobrá jak je na obrázku. Tu co mám moje mamka dostala, ale po pár použití si radši nechala opravit kabel té staré a žehlí s ní vesele dál 😄

    28. pro 2022

    Mam tuhle a Max spokojena

    28. pro 2022

    žehlička? no nějakou mám, po někom, a použila jsem ji možná jednou v životě...? :D
    dá se opravdu žít bez toho, ale jasně, musíš přemejšlet už v krámě, jakej kus oblečení si koupíš, nebo nekoupíš. nošení šatů rozhodně nerovná se nutnost žehlit...záleží na materiálu.

    28. pro 2022

    Parní generátor mi nevyhovoval. Nešikovný na přípravu, zabírá moc místa, přenášet ho...Nejlepší žehličky má Philips.

    28. pro 2022

    Jak se tehdy mohlo pořádně vyzehlit bez páry?🫢🤔🤔🤣🤣 mám parní generátor,dikybohu za něj.

    28. pro 2022

    Já mám taky parní generátor jsem s ním strašně spokojená.Zahreje se ta chvilicku,taky zehlim ráno jedny saty třeba...Muž má strašně moc košil.Vyhovuje mi i na siti protože tu látku opravdu propari.Zehlim opravdu hodně.

    29. pro 2022

    📍

    29. pro 2022

    Mám podobnou žehličku jako mamka 😁 Žádnou napařovací nebo tak bych nechtěla, vyhovuje mi ta kóje stará herka 😃

    29. pro 2022

    Mám podobnou retro žehličku, za dvacet let jsem měla mezitím dvě moderní napařovačky, obě časem tekly a dělaly šmouhy na prádle, takže letěly a vrátila jsem se k téhle po babičce. Žádnou žehličku už zkoušet nehodlám, jsem věrná této a pokud je třeba, používám vodu v rozprašovači.

    29. pro 2022