janysevka
4. kvě 2016
809 

Nová adminka poprvé v sedle

Milé uživatelky koníka,

ráda bych se vám představila jako nová adminka vašich modrých stránek a snad už teď i mohu začít říkat “našich” stránek.

Protože bych byla moc ráda, kdybyste mě přijaly mezi sebe, tak se sluší a patří něco o sobě prozradit. Abyste si mohly udělat představu, tak tohle jsem já:  

Narodila jsem se ve znamení lva. Možná na horoskopy dáte, možná ne, každopádně jednou z charakteristik tohoto znamení je i to, že lev je nejradši ve společnosti a obklopen lidmi. A k tomu jsem si vybrala asi tu nejlepší společnost, jakou jsem mohla – a to vás, maminky současné, budoucí, prostě ženy z Modrého koníka. Těším se na to, jak se budeme postupně navzájem poznávat, oťukávat a hlavně že to bude legrace a nebudeme se nudit.

Jsem rodilá Pražačka, která ale vyrůstala postupně v různých koutech Čech. Tak se asi vyvinul můj cestovatelských duch, touha po nových dobrodružstvích a  chuť zkoušet nepoznané věci. Jsem pro každou správnou špatnost 🙂 Mezi jednotlivými dobrodružstvími čtu knížky a koukám na filmy, se kterými dokážu proválet celé dny v posteli a nikdo a nic mě z ní jen tak nedostane. Kdybyste mě potkaly, tak na sobě budu mít zaručeně šaty nebo sukni, u mě ve skříni najdete spoustu puntíků zato kalhoty jen těžko.

A co ode mě můžete čekat? Na všem a všech hledám jen ty pozitivní věci. Někdy je to docela fuška než si člověk najde ten správný úhel, ze kterého se dají vidět ty světlé stránky. A nejen světlé stránky, ale i další barvy a odstíny má svět. Nic není černobílé a s tím se snažím vždycky počítat.

Pokusím se převzít roli a místo po skvělé admince @isoldaeva zodpovědně a svědomitě. Doufám, že vám dostatečně vynahradím její ztrátu.

Ráda si nechám poradit a budu se vámi inspirovat. Těším se, že se toho od vás jako žen a maminek spoustu naučím. Snad mi pomůžete koníka občas držet na uzdě, někdy ho rozmazlovat a pořád o něj s láskou pečovat. Už se nemůžu dočkat, takže hurá do toho! 🙂

apacheee
AMBASADORKA

Vítej a ať se daří🙂

4. kvě 2016

Vítej v jámě lvove🙂

4. kvě 2016

No nazdar! 😀 😀 😀

4. kvě 2016

a do kterejchže lovišť se nám vlastně Isolda odebrala?

4. kvě 2016

@mon_88017 do věčnejch 😀

4. kvě 2016

Vítej🙂

4. kvě 2016

Vitam te tu 🙂 At se dari a nikdo moc nezlobi.

4. kvě 2016

Vítej mezi námi.

4. kvě 2016

@mon_88017 @pupickova jogovych zeny 😅

4. kvě 2016

Vítám Tě mezi námi s přáním oboustranné spokojenosti 🙂

4. kvě 2016

@gepe co to je?

4. kvě 2016

@moninecko ze se Isolda bude plne venovat Joze (Joga/Yoga cviceni) 🙂 ma u sebe clanek na rozloucenou s adminovanim.

4. kvě 2016

@gepe Jo, tak to už chápu, jen mě zmátlo to slovní spojení "jogovych zeny" 🙂

4. kvě 2016

@moninecko opomela jsem dat mezi slova carku, pardon za zmateni 😅

4. kvě 2016

@gepe v pohodě, už jsem se z toho oklepala 🙂

4. kvě 2016

Vítáme tě, ať se daří. 🙂

4. kvě 2016

vítej a hodně štěstí a pevné nervy, někdy to asi nebudeš mít lehký🙂

4. kvě 2016

@pupickova
@mon_88017
No jo hele JE 😀 TĚ PIC vochechule, tyhle dvě aby se někam nepřimíchaly 😀

Vítej 🙂

4. kvě 2016

Vítáme novou adminku, držím palce ať jde vše hladce

4. kvě 2016

Vitaj a nech ti to teda cvala😉
Ak mozem, hned by som mala prosbu - konik je i na fb, na konikovi je i krasna vec, charitativna aukcia - skus pozriet, zoznamit sa s Heli @helulela a Verou @vera_vila , aktualne jedna velka aukcia pre Vanesku dobehla ale bezia dalsie - tie su prave pod FB, mozno ak by slo medzi maminami konikovymi, ktore maju fb ucet a sleduju konika na fb spropagovat i aukcie charitativne, ktore v maji - kveten bezia prave na fejsbuku, tak by to pomohlo veci. Aukcie su tam o poznanie slabsie a je to skoda, jednak maminy, ktore pridavaju krasne vyrobky ich venuju skoro zadarmo, jednak tie korunky pre deti nie su tak velke a teda pomoc im je vyrazne slabsia. Verim, ze ta Vierka i Heli lepsie uvedu do deja aukcii a ak by si mohla pomoct, tak by to bolo isto supisko.

Vdaka i za ne i za chlapcekov - Bartolomeja a Dominika, pre ktorych budu aktualne korunky urcene.

Viac zde:
https://www.modrykonik.cz/group/4603/
https://www.facebook.com/dobrocinnaaukce/

5. kvě 2016

@atinkaa díky moc za tip a kontakty 🙂

5. kvě 2016

@janysevka at se dari 😵

5. kvě 2016

Děkuju všem za uvítání 🙂

5. kvě 2016

@janysevka Ať se v nové funkci daří...

5. kvě 2016

Vítej,a ať se daří ;)

6. kvě 2016

Vítej, ať se daří v nové funkci 😊

6. kvě 2016

at se ti daří a lépe než předchůdkyni 🙂

10. kvě 2016

Takovou chvilku ste tu a uz jste nasrala asi 500 lidi!!;-Djen tak dale😃😃

16. čer 2016

@janickaavitecek Já jsem je ani nepočítala :D

16. čer 2016

@janickaavitecek kdyby jenom 500..
@janysevka tak tento komentář,bych raděj nečetla bohužel,to poukazuje jen na to jak Vám jsou maminky a jejich názor lhostejný :/ na svém místě bohužel nemáte co dělat..

16. čer 2016

@luckybara noo taky sem necekala,takovou reakci!!je to nerealny svet,pani se muze ted za svym pocitacem doma smat jak blazen a my ostatni co to tu mame radi a mame sikovne ruce,muzeme tak max hledat jinou variantu,kde se potkavat!!

16. čer 2016

@janysevka Děláš si legraci?! Takovou aroganci jsem ještě neviděla, neuvěřitelné!

16. čer 2016

@terinka86 Ano, trochu jsem situaci zlehčila. Mně ani ani ostatním lidem z koníku nejsou uživatelky lhostejné. Každý den společně pracujeme na vývoji a zlepšeních právě stránek pro vás. Některé věci nejsou hned vidět, protože se jedná o technické věci, které si ani nikdo nemůže všimnout, kdy se ladí technické fungování stránky. Některé věci jsou větší a to třeba změna pravidel, která je hned na očích. Tak to, prosím, neberte jako nějaký osobní útok. Za každou změnou tady na stránce stojí hodiny diskuzí mnoha členů koníka.

16. čer 2016

@janysevka tak to jsou asi clenove,kteri sami neprisiji ani knoflik,hacek videli mozna na obrazku a stezi zvladnou babovku,protoze jinak si neumim vysvetlit😁

16. čer 2016

@janysevka Nerekla bych, ze za tim stoji hodiny diskuzi mnoha clenu konika, na zadnou jsem nikdy nenarazila.. ale ze za tim stoji jeden clovek z vedeni, ktereho to tak trosku s.re a nenapadlo ho nic jineho, nez to zakazat 🙂 Jinak,mne osobne je to celkem sumak, ja nic nevyrabim, nesiju, netvorim.. spise je to nefer vuci jinym maminkam.

16. čer 2016

všechno se tu zakáže a pak všichni postupně utečou ... k čemu pak bude koník s minimem uživatelů ...

16. čer 2016

@janysevka dobrý den,měla byste tolik slušnosti a odpověděla na mou otázku pod článkem o handmade bazaru?Děkuji

16. čer 2016

Začni psát komentář...

Odešli