jennyska
22. led 2019
753 

Šátky, nosiče, pomůcky na nošení. Nová Poradna odstartovala!

Ahoj! 

Tento týden se nám na Koníku s novými Odbornými poradnami doslova roztrhl pytel a já Vám tak i dnes mohu představit úplně novou zajímavou 

      Poradnu o nošení dětí a pomůckách na nošení dětí

S paní Isabelou Pospíšilovou (Moisha) jsme od začátku přemýšlely, jak celou Poradnu nastavit. Nechtěly jsme, aby to byla je Poradna o jedné značce šátků, ale abyste v ní dostaly odpověď na jakékoli značky šátků, nosítek, nosičů, potřeb, ale i rady o nošení, přípravy na nošení, vhodný výběr nosiče apod. 

Proto se dal dohromady 3členný poradní tým a spolu s paní Isabelou budou odpovídat i paní Monika Gorná (isatky.cz) a Sylvie Tůmová (bejbacek.cz). Sylvie je osobou, které prošly rukama snad tisíce šátků nejrůznějších výrobců a která vede dětské centrum Bejbáček v Orlové.

Vím, že otázek ohledně správného nošení, výběru šátku anebo úvazech aj. je na Modrém koníku hodně, a tak se těším, že právě v této Poradně dostanete na svou anonymní a bezplatnou otázku tu nejlepší možnou odpověď a budete ji hojně využívat! 🙂 

Mějte krásný den a těším se na napsanou!

Jennyska

Modrý koník team

apacheee
AMBASADORKA

To je super!

22. led 2019

@apacheee Díky moc! 🙂 Velmi se těším, že máme tuto poradnu na MK.cz a hlavně, že se nám do ní podařilo dostat hned 3 odbornice, maminky a nosičky v jednom ❤️ Věřím, že se Poradna bude hodit a líbit!

22. led 2019

To je SUPER! treba šíriť osvetu 😉

25. led 2019

Začni psát komentář...

Odešli