Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Tak a v sobotu úúúúž 7. měsíců 🙂 To je šílené jak to letí, ale jsem za to ráda. Přece jen narozené miminko bylo horší 😀

    Chobotničkománie u nás doma 😀

    Naše malá frajerka 😀 Kéž by byla tak vysmátá a optimistická do budoucna 🙂

    Tak 5 dní na mléku DM Babylove a musím říct, že zatím dobrý. Malá je konečně sytá, dáváme jen 5 někdy 6 dávek, víc už ne a stolička nabrala směr na žlutou a kašovitou. Za mě momentálně luxus. Uvidíme jak jí mléko bude dlouho chutnat. Ale není ani tak sladké. Sunar je oproti tomu sakra sladký prášek.

    Ok, na kojení už seru 😝 Co odstříkám odstříkám, ale že mi malá po měsíci přestane pít Sunar, tak to už je masakr. Jdeme dále a zkoušíme další mléko. Dm Babylove. Tak jsem zvědavá. 😅

    Dnes 20 dní 🙂 Je to neuvěřitelné, ale za chvíli už tu bude s námi. A to jsem se v srpnu teprve dozveděla že jsem v tom 😀 Chlap dneska vstával jak přejetý a říká mi - cítím se jako kdyby mě někdo praštil přes palici. Tak mu na to odvětím - a teď si vem, že si spal celou noc, co budeš dělat až ti tu děcko bude v noci řvát? On na to - to fakt nevím 😀 No Elenko jsem zvědavá co budeš za vykuka až se narodíš 👶

    Holky kdo cvičíte s Aniballem? Pochopila jsem s postupu správně, že se to zavedení a vypuzení má opakovat vícekrát po sobě? Zatím zavádím jen jedenkrát za den a jedenkrát vypuzuju, ale asi to chce více co?

    Zítra začínám 38. týden, chlap řekl že on končí 8 pivo 😂

    Včera první monitor. Děcko tachykardie jak prase. Můra jedna malá, co ta tam dělala. 🙄 Tak říkám gynekologovi - beztak mě pošlete na přetočení do nemocnice ne? 😅 Buďte v klidu, však je to reaktivní záznam, pohyby máte 6x za celou dobu. Za mě dobrý. Já myslela, že ji přetrhnu, čarymůru malou... 😅 Už jsem viděla všemožné scénáře.