konik_testuje
7. bře 2022
187 

Úklid usnadní, zpříjemní a urychlí!

Každá jsme jiná. Chutnají nám různá jídla, máme radost z různých věcí. Jedna se ráda obléká sportovně, druhá jde v podpatcích vynést i odpadky. Jedna miluje čistou domácnost a úklid je jejím koníčkem, další to musí přetrpět pro dobro věci. Tak nebo tak, péče o náš domov je každodenní realitou, nehledě na to, zda je nám i potěšením. Ať už stojíte na kterékoli straně barikády, určitě oceníte každého pomocníka, který vám úklid usnadní, zpříjemní a urychlí. Proto jsme pro vás připravili redakční testování mopu Vileda 1-2 Spray MAX.

Mop Vileda 1-2 Spray MAX1 je na první pohled sympatický pomocník. Dostatečně dlouhá rukojeť i pro vysoké postavy, dobře sedí v ruce, je lehký a jednoduše se skládá. Jak už prozrazuje jeho název, Vileda 1-2 Spray MAX, funguje na principu stříkání vody díky integrované nádržce. Plnitelnou láhev o objemu 500 ml můžete naplnit jakýmkoli čisticím roztokem. Stačí přidat 2 malé čajové lžičky čisticího roztoku do vody v láhvi, zmáčknout spoušť na rukojeti a můžete se pustit do úklidu.

Obdélníková hlavice mopu je flexibilní, otočná o 180 °, velmi dobře se s ní manévruje kolem nábytku i nohou stolu. Mop se vejde bez problémů i pod nábytek nebo postel. Mycí návlek z mikrovlákna je strukturovaný a dostatečně silný. A tak si při dostatečném zvlhčení a po opětovném přejetí po jednom místě poradí i s opravdu odolnými nečistotami. Skládá se z bílých mikrovláken a červených vláken. Bílá mikrovlákna slouží k důkladnému vyčištění a odstranění i mastných nečistot. Červená abrazivní vlákna jsou určena k zachytávání vlasů a drobků. Výrobce deklaruje, že odstraňuje více než 99 % bakterií a virů jen pomocí vody.

Návlek je oboustranný, takže je-li již z jedné strany znečištěný, stačí překlopit hlavici a mýt druhou stranou. Pokud však máte pocit, že jeden oboustranný návlek pro dokonalé umytí podlah ve vaší domácnosti nestačí, je možné si dokoupit náhradní. Nakonec je najednou vyperete v pračce na 60 °C.

Líbilo se nám, že míru zvlhčení podlah si díky spreji lze upravit podle potřeby. Rozprašovací tryska vytváří jemnou mlhu a pokryje celou šířku mopu. Jejím sklonem si umíte určit, zda chcete jemně navlhčit širší plochu, nebo důkladně odmočit zaschlé nečistoty.

Přischlé zrníčko z rajčete či nudle z polévky na podlahovém topení v kuchyni, kapky mrkvového džusu, …, to vše umí být tvrdý oříšek při mytí podlahy, znají to všechny mámy. Ale s tímto mopem stačí nastříkat větší množství vody, nechat pár vteřin odmočit a opětovně projít po znečištěném povrchu. Hotovo, všechno je čisté.

Vileda 1-2 Spray MAX je tak opravdu ideální pro všechny typy tvrdých podlah, včetně citlivých povrchů jako jsou parkety, laminátové podlahy. Podlaha rychle schne a mop nezanechává šmouhy.

Na fakt, že není třeba při mytí podlahy s sebou nosit kbelík nebo si namočit ruce při přepírání či ždímání návleku, jsme si velmi rychle zvykli. Mop je skladný, samostatně stojící a není potřeba z něj vylévat čistcí roztok. Je tedy připraven k okamžitému použití. Je skvělým pomocníkem pro rychlý úklid.

Za redakci Modrého koníka můžeme mop Vileda 1-2 Spray MAX doporučit. Je lehký, dobře se s ním manévruje, poradí si i se zaschlými nečistotami. Možnost regulovat si intenzitu zvlhčení podlahy je k nezaplacení, pokud máte v domácnosti různé typy podlah, od dlažby až po citlivé parkety či laminátové podlahy. Velice se nám líbí jeho praktičnost. Je přímo stvořený pro každodenní rychlý úklid domácnosti. Je skladný a vždy po ruce.

Nyní můžete pořídit mop Vileda 1-2 Spray MAX s 20% slevou!

#test_vileda_spray_max

za mě teda lepší rovus, tento vileda je tezkej a nechava šmouhy..

7. bře 2022

Začni psát komentář...

Odešli