kristinafar
6. únor 2017
1641 

Když je mi nejhůř, pustím si tohle video...

Potřebuješ nakopnout? Potřebuješ slyšet pravdu a vidět skutečnost? Toužíš po tom, aby ti někdo rozumněl a potřebuješ denní dávku pozitivity, protože jinak se zblázníš? Pak jsi tady správně, proleť očima text a co nejdříve si pust přiložené video. 

Na tohle video jsem narazila asi před rokem, jednou na mě na facebooku vyskočilo a už úvodní titulky na obrázku, které jsem viděla (Hej, je mi jedno, kdo jsi, kolik je ti let a jakého jsi pohlaví) mě donutily si video pustit. 

Z počátku jsem moc nevnímala, co říká, ale fascinovala mě jeho vyrovnanost a výraz ve tváři, ta spokojenost a energie, která z něj vyzařovala, byla ohromující. Ta slova, která říká nejsou nijak objevná, protože vím, že k úspěchu vede cesta jen s mou pomocí a mám už mockrát vyzkoušeno, že bez toho to bohužel nejde. 

Je zkrátka zbytečné, vám víc psát, protože tohle vám doporučuji zažít, doporučuji vám se prostě podívat a říct mi, jak na vás můj "nabíječ" energie a pozitivity působil. Těším se na vaše komentáře. 🙂

#motivace #blogujeme  #mk_blog_academy #zivot #uspechy #komunikace #kzamysleni #zabava #volny_cas

6. únor 2017

Super! A ještě u toho pěkně vypadá! Já mám na už několik v plánu rozhodit na několika škaredých, pustých místečkách v okolí pár semínek nějakých odolných letniček. Ať to máme kolem sebe krásnější. A letos to udělám!

9. únor 2017

@karja Udělejte, uděláte radost sama sobě a určitě i mnoha dalším! 🙂 Jste báječná a je hezké, že i v dnešní době někdo chce udělat jen tak pro radost a ne jen pro něco nebo za něco 🙂 Držím vám palce!

9. únor 2017

Tak ještě jsem nic nezasila🙂 Ale třeba, kvůli tomu sexy fešákovi z videa na to letos dojde;)

9. únor 2017

Začni psát komentář...

Odešli