kristynkal
17. říj 2019
1285 

Jak jsem testovala teploměr od TrueLife

Mám první dítě Vojtíška, protože je to ještě prcek, tak koupě prvního teploměru u nás proběhla vcelku nedávno. Zvolili jsme klasický digitální teploměr a několikrát jsem měřila teplotu v zadečku. Neviděla jsem žádnou vadu, protože toho měření nebylo až tolik a Vojtíšek i pěkně ležel, tak nebylo co řešit. 

Samozřejmě s většími pohybovými dovednostmi už bylo jakékoliv klidné měření teplot v zadečku zapovězeno, a tehdy přišla výzva od koníka na testování produktů od TrueLife. 

Přihlásila jsem se na testování chůvičky a nebo bezkontaktního teploměru z jasného důvodu - Vojtík už nepoleží a je neustále v pohybu a obě tyto věcičky by mi značně usnadnily život. 

Koník mě vybral a já byla moc nadšená z testování chůvičky. O to větší přišlo zklamání, když nakonec místo chůvičky mi museli poslat teploměr. Holt jsem se radovala předčasně, ale i tak jsem se na testování těšila. 

Hned, jak teploměr přišel, jsem dala baterku a měřila a měřila a měřila... 

Aby nebylo tolik čtení, tak mé největší poznatky napíšu v odrážkách 🙂

O TEPLOMĚRU - co si nejvíc pamatuju, protože se mi to nejvíc hodilo

- teploměr měří teplotu těla, ale také teplotu povrchů

- teploměr má paměť, která ukládá naměřenou teplotu (pouze těla) 

- teploměr může a nemusí zvukovým signálem dát najevo ukončení měření, dále pak lze nastavit jiný zvukový signál na zvýšenou teplotu

- teploměr nabízí podsvícení displeje

- manuál pro použití je přehledný a hlavně česky

- jednoduché nastavení

O TEPLOMĚRU- co jsem si z používání zapamatovala

+ výborný je zvukový signál na ukončení měření teploty hlavně v noci (dítě nevzbudí a zároveň vím, že je doměřeno), v noci jsem ocenila také podsvícení displeje. (POZOR! Zvukový signál pro vysokou teplotu je dost hlasitý-já jsem si nastavila vysokou teplotu 38°C a pištělo to celkem dost.)

+ paměť teploměru se mi osvědčila ráno - v noci jsem v polospánku si nebyla jistá, jakou měl Vojtíšek teplotu. Ráno jsem jen mrkla do historie a věděla jsem

+ rychlost měření

+ přesnost - porovnávala jsem i s digitálním teploměrem a teploty byly téměř totožné (mírná odchylka je jasná)

+ jednoduchý a rychlý příštup k baterii - myslím, že dítě krytku neotevře, ale zároveň pro dospělého je baterie dobře přístupná

- ocenila bych nějakou krytku na část, která měří- teploměr jsem brala sebou na víkendový pobyt a bála jsem se, aby se nepoškodil. 

Moc děkuji za možnost tento produkt otestovat a jsem ráda, že i nadále to bude pomocník při nemocech nejen našeho malého Vojtíška.

#test_truelife

#recenze 

#zkusenosti_teplomer_truelife

Začni psát komentář...

Odešli