kveta1
8. říj 2022
47 

Bella Baby Happy Sensitive dětská kosmetika

Na tento balíček jsem se těšila. Když jsem se dočetla, že je pro citlivou pleť. U dětí jsem totiž nejednou bojovala s atopickým ekzémem. Hlavně dcera trpí těmito problémy, léčili ji nejen na alergologii, ale také na kožním a nesměla používat žádné přípravky a mohla se mýt pouze vodou (což šlo jen pokud nebyla špinavá). Tak jsem se rozhodla vyzkoušet kosmetiku na nejmenším, a poté i na dceři.

Přišel pěkný balíček. Nadšeně jsem hned vybalila přípravky a pročítala, který je na co a zkoumala jejich složení.

Ale čím začít? Rozhodla jsem se vyzkoušet jako první EMULZI DO KOUPELE. Podle návodu jsem připravila vodu do vaničky na malého, a dala odpovídající dávku do vaničky.

Syn si to náramně užíval. 

Musím říct, že tato emulze do vody byla fakt top, už jak jsem ho omývala jsem cítila na ruce, jak je to jemné a příjemné. Po vykoupání měl jemnou pleť, že jsem se hned rozhodla vyzkoušet i na dceři. K mému milému překvapení dcera neměla projev žádné alergie. Tento přípravek si nás získal, mohu ho fakt jen doporučit. 

Jako další jsem vyzkoušela KRÉM PROTI OPRUZENINÁM. Musím říct, že hned na začátku jsem bojovala s tubou, vůbec nešel vymáčknout jak byl tuhý. Nakonec šel velmi dobře rozmazat. Jako prevence funguje, ale na opruzeninu opravdu nezabíral, takže možná jak komu bude vyhovovat, ale za nás ne.

Další na řadu přišlo TĚLOVÉ MLÉKO. To mile překvapilo, píšou na něm, že je zvláčňující a musím uznat, že je po něm pleť skutečně příjemná na dotyk, jemná. Mléko je doporučeno i lidem se sklonem k atopii a asi by to chtělo testovat delší dobu, ale za nás se ukázalo, že ho mohu jen doporučit. 

Velmi dobře se roztírá a dobře se vstřebává. Určitě vyzkoušejte!

Další přípravek byl MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO 2v1 a opět je vhodný pro lidi se sklonem k atopii. Vyzkoušela jsem a musím říct, že opět pokožka byla jemně hedvábná. Gel mohou používat dokonce i miminka. Mým dětem vyhovuje, a vzhledem k tomu, že ho je velká láhev, tak ho chci vyzkoušet i na sobě. Nenašla jsem nic co by mě odradilo nebo co bych mu vytkla.

A poslední přípravek PĚNA DO KOUPELE jen potvrdila, že tato řada kosmetiky od miminek po starší je opravdu fajn. Pokožka hebká a příjemná pro děti s citlivou pletí. Nebo i pro celou rodinu. Za nás tedy vše kromě krému na opruzeniny mohu doporučit. Určitě vyzkoušejte a budete mile překvapeni jako já.

Když porovnám s jinými přípravky co jsou na trhu, tak tato řada určitě vede. Vyhovuje mi také to, že není tato kosmetika zbytečně navoněná. Celou řadu hodnotím velmi kladně.

#bellababyhappy_sensitive #recenze  #zkusenosti_bellababyhappy

Začni psát komentář...

Odešli