baja1122
    10. říj 2022    Čtené 115x

    Kosmetika Bella Happy - příjemná kosmetika pro citlivou pokožku

    Jak jsem psala již v několika krátkých zprávách - byla jsem s mými dětmi vybrána na testování kosmetiky Bella Happy, konkrétně řady pro citlivou pokožku se sklony k atopii.

    Nejmladší syn, který má 6 měsíců má citlivou pokožku již od narození. Když se narodil, pokožku měl velmi suchou a celý se loupal. Vyvinulo se to pak ve velké opruzeniny, kvasinku a bohužel to nakonec došlo (nejspíš) k atopickému ekzému, který se mu nejčastěji ukáže na tvářičkách.

    Pro ženy, které si myslí, že jsou nejchytřejší na této planetě - tvářičky ošetřujeme zinkovou mastí, která mu pomáhá a vyhovuje. Ani mě nenapadlo testovat na něm a na jeho nejvíce postižených místech novou kosmetiku! Přečetla jsem x článků a doporučení, co by mohlo pomoci. Takže to jen tak na úvod (pro rýpavé komentáře)...

    Balíček obsahoval tyto přípravky:

    • Krém proti opruzeninám

    • Tělové mléko

    • Gel na tělo a vlasy

    • Pěna do koupele

    • Emulze do koupele

    Děti mám tři, a proto jsme společně vyzkoušeli všechny přípravky. Začali jsme krémem proti opruzeninám.

    Krém proti opruzeninám je hodně tuhý, nepříliš dobře se roztírá, a taky nemá žádnou zvláštní vůni (to je plus). Jako prevence by asi nebyl špatný, ale po tom, co se zarudnutí na pokožce pod plenkou objevilo, již nepomohl, a musela jsem pak sáhnout po jiné značce, takže... Do přebalovací tašky jako náhradní krém na cesty ok. Ale jinak za mě ne. Zůstaneme u spolehlivější značky. 

    Tělové mléko má jako jediné ze všech produktů příjemnou vůni. Mléko používala celá rodina od dětí k dospělým. Nejmladšímu synovi jsem jím promazávala suchá místa bez zarudnutí a jeho kůže na mléko reagovala dobře. Starší děti se namazali po koupeli nebo jen ruce - jen tak, krém hydratuje příjemně, dobře se roztírá - za nás se osvědčil a možná si našel cestu do naší domácnosti. 

    Emulze a pěna do koupele - tyto produkty jsem si troufla testovat jen u starších dětí. Docela příjemně mě překvapily. Nejsou převoněné, pěnu jsme tedy využívali více než emulzi, která je samozřejmě taková mastnější a jelikož obě děti nemají příliš suchou pokožku, po emulzi jsme mockrát nesáhli. To více se u nás zabydlela pěna, která děti ve vaně prostě baví. Navíc není úplně převoněná umělými dráždivými vůněmi. Až nám dojde, budu přemýšlet o koupi další. Pro nás velmi dobrý produkt.

    Gel na tělo a vlasy - také nebyl testován na nejmladším. Myslím, že se budu zase opakovat - žádná agresivní vůně. Starší děti rozhodně nezaujme, ani design balení, svůj účel ale splní. Přemýšlela jsem, že budu gel dávat dceři na plavání, které má 1x týdně, protože je to “dva v jednom”, a jejím jemným vlasům gel svědčí. Zdali bych ho ale koupila znovu, to si úplně netroufám říci. Ničím nezaujal, ani ničím nezklamal. 

    Těšíme se na další testování a snad vám recenze alespoň trochu pomohla. 🙂

    oplatecka
    10. říj 2022    Čtené 178x

    Testování dětské kosmetiky Bella Happy Baby Sensitive

    Značku Bella Happy Baby mám spojenou s plenkami, které jsem používala u všech tří dětí v prvních týdnech života. S plenkami jsem byla pokaždé hrozně spokojená, a proto jsem měla velkou radost, že jsme byly s dcerkou vybrány na testování kosmetické řady Bella Happy Baby Sensitive.

    Naším úkolem bylo otestovat celkem pět kosmetických produktů: mycí gel, tělové mléko, pěnu do koupele, emulzi do koupele a krém proti opruzeninám.

    Výrobky testovala moje sedmiměsíční dcera, koupelovou pěnu, gel na mytí a tělové mléko vyzkoušely i starší děti, čtyřletá dcera a sedmiletý syn. Všechny mé děti mají citlivou pokožku a na jakoukoliv změnu kosmetiky reagují téměř okamžitě. Testovaná kosmetika jim ale sedla skvěle, nezaznamenala jsem žádnou nepříjemnou reakci nebo pocity svědění.

    Postupně popíšu jednotlivé testované výrobky, uvedu jejich výhody a nevýhody.

    MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO

    Používá se na tělo i na vlasy, což oceníte hlavně u miminek, které na své jemné vlásky zatím nepotřebují šampon. Pokožku jemně čistí, hydratuje a zklidňuje. Skvělý je dávkovač v pumpičce. Starší děti si zvládnou nadávkovat gel podle potřeby samy a nestane se, že by se jim přípravek "omylem" celý vylil. Gel neobsahuje mýdlo, je bez parfemace, a je vhodný pro citlivou pokožku.

    ✔️ složení vhodné pro děti s citlivou pokožkou

    ✔️ bez parfemace

    ✔️ jemně pění

    ✔️ dávkovač s pumpičkou

    ✔️ obsah 400 ml, pokud gel používá celá rodina

    ❌️ velké balení, zejména pokud si gel berete na cesty

    PĚNA DO KOUPELE

    Pěnu do koupele vyzkoušely starší děti a moc obě si ji moc pochvalovaly. Stačí ji přidat do vody jen trošku, lehce promíchat rukou, a vytvoří parádní pěnu. Může se používat i při častém koupání.

    ✔️ bohatá pěna

    ✔️ složení bez mýdla, bez barviv, bez parfemace

    ✔️ velké balení

    EMULZE DO KOUPELE

    Moje malá dcerka koupání miluje. Zatím dávám při koupání přednost nepěnivým emulzím, bublinek si užije až bude větší. Ve vaně s přidanou emulzí se malé příjemně relaxovalo, po vytažení z koupele byla její pokožka příjemně promaštěná a hebká, nebylo nutné už ji dále mazat tělovým mlékem. Emulze je neparfémovaná, neobsahuje mýdlo. S emulzí jsem byla opravdu spokojená.

    ✔️ pokožka je po použití příjemně promaštěná

    ✔️ eliminuje pocit suchosti a svědění

    ✔️ zklidňuje podráždění

    ✔️ je vhodná pro citlivou pokožku se sklonem k atopii

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Tělové mléko si zamilovala celá rodina. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, takže se děti mohou hned po aplikaci obléknout do pyžama. Po namazání je pokožka hydratovaná a příjemně hebká. Velikou výhodou je pumpičkový aplikátor, díky kterému si mléko zvládla nanést na tělo i moje čtyřletá dcera. Mléko je bez parfemace, je vhodné pro citlivou pokožku, mohou jej používat miminka od narození.

    ✔️ pokožka je ihned po aplikaci hebká, jemná a promaštěná

    ✔️ rychle se vstřebává

    ✔️ nezanechává mastný film

    ✔️ je bez parfemace

    ✔️ vhodné pro celou rodinu

    ✔️ pumpičkový aplikátor

    KRÉM PROTI OPRUZENINÁM 

    Krém proti opruzeninám je u nás v posledních týdnech opravdu nutností. Dcerce rostou zoubky, a i když ji přebalujeme hodně často, objevily se jí v oblasti plenek opruzeniny. Bohužel krém mě jako jediný z výrobků nepřesvědčil. Těžce dostával z tuby, špatně se roztíral a na již vzniklé opruzeniny bohužel nezabral.

    ✔️ bez parfemace

    ✔️ dobře se vstřebává

    ❌️ hůř se roztírá

    ❌️ působí spíš jako prevence, na již vzniklé opruzeniny nezabírá

    Určitě zůstaneme u tělového mléka a emulze do koupele, tyhle dva produkty jsou opravdu skvělé. Všechny testované výrobky jsou vhodné pro citlivou pokožku, jsou neparfémované, mají veganské složení. Celá kosmetická řada má navíc moc povedený design se spícími mořskými zvířátky.

    Děkuji Modrému koníku za možnost testování.

    #testovani #bellababyhappy_sensitive #recenze

    kveta1
    8. říj 2022    Čtené 47x

    Bella Baby Happy Sensitive dětská kosmetika

    Na tento balíček jsem se těšila. Když jsem se dočetla, že je pro citlivou pleť. U dětí jsem totiž nejednou bojovala s atopickým ekzémem. Hlavně dcera trpí těmito problémy, léčili ji nejen na alergologii, ale také na kožním a nesměla používat žádné přípravky a mohla se mýt pouze vodou (což šlo jen pokud nebyla špinavá). Tak jsem se rozhodla vyzkoušet kosmetiku na nejmenším, a poté i na dceři.

    Přišel pěkný balíček. Nadšeně jsem hned vybalila přípravky a pročítala, který je na co a zkoumala jejich složení.

    Ale čím začít? Rozhodla jsem se vyzkoušet jako první EMULZI DO KOUPELE. Podle návodu jsem připravila vodu do vaničky na malého, a dala odpovídající dávku do vaničky.

    Syn si to náramně užíval. 

    Musím říct, že tato emulze do vody byla fakt top, už jak jsem ho omývala jsem cítila na ruce, jak je to jemné a příjemné. Po vykoupání měl jemnou pleť, že jsem se hned rozhodla vyzkoušet i na dceři. K mému milému překvapení dcera neměla projev žádné alergie. Tento přípravek si nás získal, mohu ho fakt jen doporučit. 

    Jako další jsem vyzkoušela KRÉM PROTI OPRUZENINÁM. Musím říct, že hned na začátku jsem bojovala s tubou, vůbec nešel vymáčknout jak byl tuhý. Nakonec šel velmi dobře rozmazat. Jako prevence funguje, ale na opruzeninu opravdu nezabíral, takže možná jak komu bude vyhovovat, ale za nás ne.

    Další na řadu přišlo TĚLOVÉ MLÉKO. To mile překvapilo, píšou na něm, že je zvláčňující a musím uznat, že je po něm pleť skutečně příjemná na dotyk, jemná. Mléko je doporučeno i lidem se sklonem k atopii a asi by to chtělo testovat delší dobu, ale za nás se ukázalo, že ho mohu jen doporučit. 

    Velmi dobře se roztírá a dobře se vstřebává. Určitě vyzkoušejte!

    Další přípravek byl MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO 2v1 a opět je vhodný pro lidi se sklonem k atopii. Vyzkoušela jsem a musím říct, že opět pokožka byla jemně hedvábná. Gel mohou používat dokonce i miminka. Mým dětem vyhovuje, a vzhledem k tomu, že ho je velká láhev, tak ho chci vyzkoušet i na sobě. Nenašla jsem nic co by mě odradilo nebo co bych mu vytkla.

    A poslední přípravek PĚNA DO KOUPELE jen potvrdila, že tato řada kosmetiky od miminek po starší je opravdu fajn. Pokožka hebká a příjemná pro děti s citlivou pletí. Nebo i pro celou rodinu. Za nás tedy vše kromě krému na opruzeniny mohu doporučit. Určitě vyzkoušejte a budete mile překvapeni jako já.

    Když porovnám s jinými přípravky co jsou na trhu, tak tato řada určitě vede. Vyhovuje mi také to, že není tato kosmetika zbytečně navoněná. Celou řadu hodnotím velmi kladně.

    #bellababyhappy_sensitive #recenze  #zkusenosti_bellababyhappy

    Mýdlo nebo mycí gel, pěna do koupele, emulze do koupele, krém na obličej, krém na tělo, krém na zadeček, pudr na zadeček, šampon, olejíček po koupání… Kosmetických produktů určených pro miminka je spousta. Kolik a jaké používáte vy?
    Odpovězte do komentáře a my vám pošleme 3 srdíčka.

    A pokud máte doma miminko, jehož citlivá pokožka vyžaduje péči navíc, zkuste novou řadu kosmetiky Bella Baby Happy Sensitive. Zapojte se do testování: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/zkusenosti-s-detskou-kosmetiku-bella-b-bftocw/

    #bellababyhappy_sensitive

    konik_testuje
    12. zář 2022    Čtené 1649x

    Zkušenosti s dětskou kosmetiku Bella Baby Happy Sensitive

    Již od narození může být pokožka mnoha miminek citlivější, než je tomu u jiných dětí. Znamená to, že na vlivy z okolního prostředí může reagovat bouřlivěji. O pokožku všech miminek je potřeba pečovat, o citlivou pokožku je potřeba pečovat mnohem víc. Vyhýbat se podráždění nevhodnými pracími prostředky, venkovními faktory nebo kosmetikou. Právě volba správné kosmetiky je u dětí s citlivou až ekzematickou pokožkou nesmírně důležitá. Bella Baby Happy to ví, a proto přichází s novou řadou Sensitive. Ta je vhodná pro děti už od prvního dne života. Je přátelská k pokožce, vyživuje, hydratuje a chrání ji. Vy teď máte možnost tuto kosmetiku vyzkoušet.

    Co budeme testovat

    Emulze do koupele Bella Baby Happy Sensitive4

    Pokožku myje a vyživuje. Díky svému složení bez obsahu vody vytváří jemnou ochrannou vrstvu, která chrání pokožku před ztrátou vody a škodlivými vnějšími vlivy. Zanechává pokožku promaštěnou a regenerovanou. Hydratuje a eliminuje také pocit suchosti a svědění. Zklidňuje podráždění.

    Při kontaktu s vodou se mění na mléko.

    Mycí gel na vlasy a tělo 2 in 1 Bella Baby Happy Sensitive4

    Myje a vyživuje vlasy a pokožku. Hydratuje, zklidňuje a šetrně čistí pokožku, aniž by narušil její přirozenou ochrannou bariéru. Vlasy zanechává hebké a snadno se tak rozčesávají. Mycí gel je vhodný i jako pěna do koupele, může ho používat celá rodina.

    Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive4

    Intenzivně hydratuje a promašťuje pokožku. Rychle se vstřebává, aniž by zanechávalo mastný film. Díky své struktuře je ideální pro jemnou masáž novorozence. Tělové mléko Bella Baby Happy Sensitive obsahuje jen několik málo složek a je velmi účinný. 

    Krém proti opruzeninám Bella Baby Happy Sensitive4

    Vyživuje citlivou pokožku v oblasti plenek. Díky obsahu 10 % zinku vytváří na dětské pokožce prodyšnou ochrannou vrstvu. Pokožku promašťuje, hydratuje a zklidňuje oděrky a zarudnutí. Chrání před dráždivými vlivy vnějších faktorů. Dobře se vstřebává. Je bez parfemace a konzervantů.

    Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive4

    Pěna do koupele Bella Baby Happy Sensitive díky svým výjimečně jemným čisticím vlastnostem udržuje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky i při častém koupání.

    Je velmi účinná a dobře pění. Má jednoduché složení a účinně působí. Je jemná, jemně čistí a pečuje o dětskou pokožku, která vyžaduje speciální péči.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 3 maminky dětiček do tří let. Máte doma miminko nebo batole, které má citlivou pokožku a máte s ním možnost vyzkoušet všechny produkty z řady Sensitive? Jste kreativní, rády zkoušíte nové věci? Rády píšete a fotíte? Potom jste to vy!

    Jak se zapojit

    Napište nám do komentáře, jak pečujete o pokožku svého děťátka a jestli bojujete s citlivou pokožkou. Budeme rádi, pokud nám pošlete i fotku malých testerů a přidáte i jejich věk. Do testování se můžete přihlašovat do 19.9.2022. Během týdne vybereme 3 maminky, kterým se ozveme do interní pošty. 

    Těšíme se na vaše komentáře.