oplatecka
10. říj 2022
171 

Testování dětské kosmetiky Bella Happy Baby Sensitive

Značku Bella Happy Baby mám spojenou s plenkami, které jsem používala u všech tří dětí v prvních týdnech života. S plenkami jsem byla pokaždé hrozně spokojená, a proto jsem měla velkou radost, že jsme byly s dcerkou vybrány na testování kosmetické řady Bella Happy Baby Sensitive.

Naším úkolem bylo otestovat celkem pět kosmetických produktů: mycí gel, tělové mléko, pěnu do koupele, emulzi do koupele a krém proti opruzeninám.

Výrobky testovala moje sedmiměsíční dcera, koupelovou pěnu, gel na mytí a tělové mléko vyzkoušely i starší děti, čtyřletá dcera a sedmiletý syn. Všechny mé děti mají citlivou pokožku a na jakoukoliv změnu kosmetiky reagují téměř okamžitě. Testovaná kosmetika jim ale sedla skvěle, nezaznamenala jsem žádnou nepříjemnou reakci nebo pocity svědění.

Postupně popíšu jednotlivé testované výrobky, uvedu jejich výhody a nevýhody.

MYCÍ GEL NA VLASY A TĚLO

Používá se na tělo i na vlasy, což oceníte hlavně u miminek, které na své jemné vlásky zatím nepotřebují šampon. Pokožku jemně čistí, hydratuje a zklidňuje. Skvělý je dávkovač v pumpičce. Starší děti si zvládnou nadávkovat gel podle potřeby samy a nestane se, že by se jim přípravek "omylem" celý vylil. Gel neobsahuje mýdlo, je bez parfemace, a je vhodný pro citlivou pokožku.

✔️ složení vhodné pro děti s citlivou pokožkou

✔️ bez parfemace

✔️ jemně pění

✔️ dávkovač s pumpičkou

✔️ obsah 400 ml, pokud gel používá celá rodina

❌️ velké balení, zejména pokud si gel berete na cesty

PĚNA DO KOUPELE

Pěnu do koupele vyzkoušely starší děti a moc obě si ji moc pochvalovaly. Stačí ji přidat do vody jen trošku, lehce promíchat rukou, a vytvoří parádní pěnu. Může se používat i při častém koupání.

✔️ bohatá pěna

✔️ složení bez mýdla, bez barviv, bez parfemace

✔️ velké balení

EMULZE DO KOUPELE

Moje malá dcerka koupání miluje. Zatím dávám při koupání přednost nepěnivým emulzím, bublinek si užije až bude větší. Ve vaně s přidanou emulzí se malé příjemně relaxovalo, po vytažení z koupele byla její pokožka příjemně promaštěná a hebká, nebylo nutné už ji dále mazat tělovým mlékem. Emulze je neparfémovaná, neobsahuje mýdlo. S emulzí jsem byla opravdu spokojená.

✔️ pokožka je po použití příjemně promaštěná

✔️ eliminuje pocit suchosti a svědění

✔️ zklidňuje podráždění

✔️ je vhodná pro citlivou pokožku se sklonem k atopii

TĚLOVÉ MLÉKO

Tělové mléko si zamilovala celá rodina. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, takže se děti mohou hned po aplikaci obléknout do pyžama. Po namazání je pokožka hydratovaná a příjemně hebká. Velikou výhodou je pumpičkový aplikátor, díky kterému si mléko zvládla nanést na tělo i moje čtyřletá dcera. Mléko je bez parfemace, je vhodné pro citlivou pokožku, mohou jej používat miminka od narození.

✔️ pokožka je ihned po aplikaci hebká, jemná a promaštěná

✔️ rychle se vstřebává

✔️ nezanechává mastný film

✔️ je bez parfemace

✔️ vhodné pro celou rodinu

✔️ pumpičkový aplikátor

KRÉM PROTI OPRUZENINÁM 

Krém proti opruzeninám je u nás v posledních týdnech opravdu nutností. Dcerce rostou zoubky, a i když ji přebalujeme hodně často, objevily se jí v oblasti plenek opruzeniny. Bohužel krém mě jako jediný z výrobků nepřesvědčil. Těžce dostával z tuby, špatně se roztíral a na již vzniklé opruzeniny bohužel nezabral.

✔️ bez parfemace

✔️ dobře se vstřebává

❌️ hůř se roztírá

❌️ působí spíš jako prevence, na již vzniklé opruzeniny nezabírá

Určitě zůstaneme u tělového mléka a emulze do koupele, tyhle dva produkty jsou opravdu skvělé. Všechny testované výrobky jsou vhodné pro citlivou pokožku, jsou neparfémované, mají veganské složení. Celá kosmetická řada má navíc moc povedený design se spícími mořskými zvířátky.

Děkuji Modrému koníku za možnost testování.

#testovani #bellababyhappy_sensitive #recenze

Začni psát komentář...

Odešli