kveta1
20. dub 2022
31 

Testování Eco čistících přípravků pro domácnost.

  Když jsem uviděla možnost otestovat řadu Eco čistících přípravků pro domácnost, hned jsem si říkala jak velmi ráda vyzkouším. První co mě napadlo zda vůbec tyto prostředky, které mají být lepší pro naše životní prostředí, zda vůbec mají takovou účinnost jako jiné běžné přípravky. Jakmile dorazil balíček, už jsem se těšila jak vyzkouším, ale čím začít? Jasný kuchyň, tam strávím díky naší mnohočetné rodině spousty času vařením a následným úklidem.

  Přípravek ve spreji na kuchyně jsem vyzkoušela prakticky na celou kuchyň, kachličky atd. Nakonec jsem s ním vzala i kachličkový stolek. Protože s ním jsem teda naprosto spokojená. První dojem, že krásně a jemně voní. Druhý dojem on i super čistí. Vše šlo lehce, tak ten u nás uspěl. A velkou motivací jdu zkoušet další.

  Druhý přípravek jsem vzala na nádobí. Opět super velmi jemná vůně. Pěkně pění. A já šla sním umýt tu horu nádobí. Stačilo ho poměrně málo a nádobí šlo dobře omýt. Jenže pak přišlo více mastné nádobí, pánev atd a najednou už tak dobře nemyl. Na to abych to odmastila jsem musela poměrně hodně přidat. Což mě trochu zklamalo. S odmaštěním si podle mě moc dobře teda neporadil. Za mě tedy se raději vrátím k tomu co mám co s mastnotou zatočí hned.

  Jako další jsem vyzkoušela sprej do koupelny. Opět velmi příjemná a jemná vůně. Byla jsem zvědavá jak si poradí hlavně s kachličkami u vany. Máme tvrdou vodu a ta zanechává na nich takový jemný povlak i když to myji.  K mému údivu jsem spokojená. Přípravek si s tím poradil poměrně dobře i když jsem to opakovala pro jistotu a udělala to dvakrát. Tak s ním jsem spokojená. Ten určitě doporučuji. 

  Další jsem vyzkoušela přípravek na toaletu. Vůně opět jemná, žádné takové ty co jsou cítit chemií. Obsahuje průhledný gel což bylo asi jediné mínus, protože není dobře vidět, kde jste všude nanesli. Jinak tedy vyčistil toaletu dobře, lehce pění, ale hlavně myje jak má. Přípravek se kterým jsem spokojená.

  Další přípravek byl gel do pračky. K tomu jsem necítila úplně důvěru, ale bez zkoušky člověk neví. Takže jsem vyzkoušela a  vyprala pár várek. K tomu bych řekla, že běžné věci a běžné skvrny šli dobře vyprat. Starší skvrny už jak který. Množství gelu bylo potřeba úplně stejně jako u jiným přípravku. Takže za mě poměrně v pohodě a určitě bych doporučila ať taky vyzkoušíte.

    No a jako poslední jsem otestovala přípravek na podlahy. Příjemná vůně už je jasná a ano krásně voní. A k mému milému překvapení i dobře myje. Máme v bytě dlažbu a lino a obojí krásně čisté, nezanechává čmouhy, takže u toho už zůstanu. A řekla bych, že se více podlaha leskne.

  Takže na závěr i když mě ne úplně zaujal prostředek na nádobí ( i tak má své plus), tak vše ostatní mě poměrně nadchlo. A nejenže mě nadchlo, že vše krásně voní a čistí co má, tak hlavně, že šetřím životní prostředí pro naše děti. Vzhledem k tomu, že máme doma 6 dětí a dvě kočičky, tak si přípravky se vším dobře poradili, takže určitě doporučím neváhejte a vyzkoušejte ať si i vy uděláte vlastní názor a třeba i vy budete nadšeni a zůstanete u těchto přípravků.

#test_tesco #recenze #recenze_tesco_eco_friendly

Začni psát komentář...

Odešli