leniczka23
8. pro 2020
394 

Zázrak jménem Plasma?

Článek smazán autorem
26. bře 2021

Je to 14 dní, co jsem byla vybrána na testování kosmetiky Plasma. Byla jsem přímo nadšená, na netu mě přípravky velmi zaujaly a já tak nějak teď právě hledám něco, u čeho budu moct nějakou dobu zůstat. K testování jsem obdržela PlasmaCreme Future a Plasma gel. Krém je k použití na obličej a plasma gel je taková všestranná věcička, ale o něm až pak.😊

Nejprve přišel na řadu plasmacreme.
Není to se mnou jednoduché, pleť mám smíšenou, černé tečky, se kterými bojuju celý život a k tomu atopický ekzém, co se vytasí vždycky na jaře a na podzim. Do toho je moje pleť dost citlivá, ale krém je prý vhodný i na citlivou pleť.

 První seznámení proběhlo hned ten den, kdy krémy přišly. Jako první jsem si pochvalovala tubu s dávkováním, vychytala jsem za tu dobu, že dvě zmáčknutí jsou tak akorát. Odlíčila jsem se a chtěla nanést krém. A tady přišlo první zklamání. Krém je parfémovaný. Proč? Pokud je přípravek určen na citlivou pleť, je podle mě parfémace nežádoucí. A přiznám se, že parfémované krémy nemám na obličeji ráda. Nanesla jsem krém a v tu chvíli mě začal pálit obličej. Nebylo to naštěstí nic hrozného, uvědomila jsem si, že jsem se před tím odlíčila a řekla si, že druhý den zkusím mezi odlíčením a nanesením krému udělat větší časový rozestup. Krém působil hutně, ale rychle se vstřebal, zůstala po něm mastná stopa, ale to mi nevadí, na noc mi to neublíží. Krém jsem nanášela ráno a večer. Ráno mi moc vyhovoval, nanášela jsem před make-upem a ten pak vypadal skvěle. Druhý den večer jsem nanášela až po rozestupu od odlíčení a po pálení ani náznak. Byla jsem ráda, jinak bych krém přestala používat. A tak šel den za dnem, čekala jsem, že u krému, který má v popisu, že je omlazující a vyživující, se silným regeneračním účinkem, budou znát výsledky den ode dne. A ono nic. Nic ani po týdnu, nic po 10 dnech, a dokonce nic ani po 14 dnech.  Mrzí mě, že to musím napsat, ale za 14 dní jsem nezpozorovala žádnou změnu. Třeba je ještě brzo, třeba mi nesedl.

Pak přisel na řadu plasmagel
Plasma gel je gel na ochranu a regeneraci pokožky. Je určený pro poškozenou, porušenou a podrážděnou pokožku. Slibuje, díky obsahu krevních proteinu silný regenerační a zklidňující účinek, například na pokožku po nadměrném slunění, drobné odřeniny, nebo na zhojené jizvy. Na ochranu pokožky při sportování v létě i v zimě, po saunování a je vhodný i na atopickou pokožku a pokožku seniorů.
Na testování tohoto produktu jsem povolala zbylou část rodiny. Manžel nosí z práce neustále drobné popáleniny a odřeniny, a tak byl ideální adept.
 Musím říct, že účinek byl skvělý, rány se hojí mnohem lépe, nezanítí se. U syna funguje taky výborně. Tohle je za mě skvělý pomocník, něco jako hemagel. Všimla jsem si, že tento produkt si většina testujících dávala ještě pod krém, ale to vzhledem k jeho objemu vs. ceně je podle mě jen pro bohaté. 😁 Na víc, na to tento produkt dle mě primárně určen není.

Plusy a mínusy
✅ Krém je v tubě s dávkováním
✅ I když vypadá krém hutně, krásné se roztírá a rychle se vstřebá
✅ Mojí atopické pleti nevadí
✅ Krém lze použít jako podkladovou bázi pod make-up.
✅ Plasmagel opravdu urychluje hojení.

❌ Trošku mi vadí, že nevidím, kolik krému je uvnitř tuby
❌ Krém nesmím nanášet ihned po odlíčení, lehce mě pak pálí.
❌ A tenhle bod mi vadí dost, voní. Nemám ráda parfémované krémy, na obličeji preferuji neparfemované a myslím si, že u přípravku, který má v popisu že je na citlivou pleť, je parfémace nežádoucí.

Ráda bych to shrnula, PlasmaCreme za mě ne, s jeho cenou kolem 600 Kč na mě nezanechal výsledky, takže ani nadšení.

Za to Plasmagel, ten si u nás v rodině necháme jako skvělého pomocníka.

Děkuji moc za možnost testování, snad po této recenzi budu ještě někdy vybraná a tým plasmakosmetiky ocení opravdovou zkušenost a vědí, že nic nemůže stoprocentně fungovat na všechny. 😁

#recenze #test_plasmakosmetika #plasmakosmetika_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli