konik_testuje
16. lis 2020
2485 

Zkušenosti s Plasmakosmetikou

O svou pleť se staráte, ale i tak máte pocit, že jí něco chybí? Každá žena touží po krásné a zdravé pleti, která by rozzářila její tvář a osobnost. A i když souhlasíme, že ženy zrají do krásy, souhlasíme také s tím, že každá pleť si zaslouží potřebnou péči přiměřenou věku. Proto vám přinášíme testování, které se postará o vaši pokožku a pomůže jí ke zdravému a mladému vzhledu!

Co budeme testovat

I vy se chcete cítit dobře a sebevědomě ve svém těle? Začít den pohledem do zrcadla a vidět svěží a zdravou pleť bez známek stárnutí? Čas plyne a s přibývajícím věkem pleť postupně ztrácí svou pružnost a schopnost regenerace. První vrásky můžeme pozorovat již kolem třicátého roku života. K projevům stárnutí přispívají i stres, výkyvy počasí, smog, časté opalování či nedostatek spánku, který maminky znají až příliš dobře. Tyto projevy však můžete zmírnit. V boji proti stárnutí vám pomohou přípravky Plasmakosmetika. Tato unikátní kosmetika posiluje buněčnou regeneraci kůže, regeneruje, omlazuje a chrání ji.

Tak co, dámy, jste připravené otestovat regenerační a omlazující přípravky ve formě gelu a krému? Zkuste na vlastní kůži, a to doslova, co dokáže Plasmakosmetika.

PLASMAGEL je účinné sérum na ochranu a regeneraci pokožky. Tento jedinečný přípravek se postará o podrážděnou, poškozenou či porušenou pokožku a stane se vaším věrným každodenním pomocníkem. Je vhodný i pro dětskou, atopickou či psoriatickou pokožku, jakož i na pokožku namáhanou mrazem či sluncem. Ideální je také na jizvy, drobné odřeniny, lehčí formy akné a po esteticko-chirurgických výkonech. Maminky ho ocení nejen v péči po nástřihu hráze, ale i na jizvu po císařském řezu a na poraněné, popraskané bradavky. A čím je Plasmagel tak jedinečný? Využitím unikátní a špičkové biotechnologie pro výrobu cenných krevních proteinů a urychlovačů regenerace R.A.F. Jde o jedinou kosmetiku s těmito složkami, která skutečně a viditelně regeneruje již od první aplikace.

PLASMACREME je unikátní omlazující a vyživující krém pro extrémní regeneraci vhodný na citlivou, zralou pokožku. Jeho složení z krevních proteinů, esenciálních olejů, vitamínů a bambuckého másla se postará o hloubkovou výživu, regeneraci, vyhlazení a omlazení. Díky urychlovači regenerace R.A.F. omlazuje a posiluje buněčnou regeneraci kůže, obnovuje vlastní kolagen a minimalizuje vrásky či kožní nedokonalosti. Bude vám vyhovovat i v případě, že vás trápí problematická, atopická, citlivá či ekzematická pleť. Nemá uplatnění pouze v boji proti známkám předčasného stárnutí, ale při opakovaném používání pomáhá redukovat hyperpigmentační skvrny. Díky mimořádnému složení je vhodný nejen jako noční a denní krém, ale i na citlivé oční okolí. Lehká a příjemná konzistence a vůně po květech lnu jsou pouze třešničkou na dortu.

Pro lepší výsledky a skutečně hloubkové a intenzivní omlazení používejte oba produkty dohromady alespoň dvakrát denně. Plasmagel je vhodné použít jako sérum a po jeho zaschnutí následně na pokožku nanést Plasmacreme.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme 12 žen, které by chtěly své pleti dopřát potřebnou a zaslouženou výživu, díky které zpomalí její stárnutí a dopřejí jí regeneraci. Ženy, které hledáme, by si měly potrpět na kvalitní kosmetiku a měly by znát svou pleť, její potřeby i neduhy. Měly by to být aktivní ženy, které se zajímají o poctivou kosmetiku a nebojí se výzev. Také by měly být ochotné podělit se s radostí o své pocity a dojmy z testování s ostatními maminkami.

Jak se zapojit

Zapojte se do tohoto testování a dopřejte své pleti tu nejlepší péči. Stačí, když nám pod tímto článkem zanecháte komentář, ve kterém nám popíšete svou pleť a to, jak se o ni staráte. Má vaše pleť nějaké rozmary, jizvy či jiné nedokonalosti? Zmiňte nám i ty. Abyste mohly být zařazeny do výběru, komentář musí obsahovat také váš věk.

Čas na zapojení máte do pondělí 16.11.2020. V průběhu týdne vybereme 12 žen, které budeme o dalším postupu informovat prostřednictvím interní pošty.

Držíme vám palce ;)

#test_plasmakosmetika

O svou pleť se snažím starat. Každý den myjí šetrným mýdlem a vodou,pak lehký krém na mastnou pleť a večer zas oplachnu jen vodou a šetrným mýdlem. Jednou za týden si dávám hydratační masku. Moje pleť je v T zone hodně mastná,zbytek řekla bych normální. Jen v zimě se mi dělají šupinky suché kůže na tvářích a bradě. Byla bych ráda kdybych mohla otestovat tuto kosmetiku.

12. lis 2020

Dobrý den.
Už pár týdnů se pyšním věkem 35let.
Co se týče pleti, tak ji mám smíšenou.
Místy hladkou, ale také hrubou a to hlavně na bradě. Při bližším pozorování jsou vidět i malé jizvičky a skvrnky, které mě na pleti trápí asi nejvíce 😌
Pleť nezatěžuji tekutým make-upem a snažím se líčit minimálně.
Jak mi čas dovolí,tak si jednou za čas dopřeji hydratační masku, používám na obličej denní i oční krém a oplachuji si ho studenou vodou.
Ráda bych výrobky otestovala.

12. lis 2020

Ahoj, jmenuju se Lenka a je mi 31 let. Prvně bych ráda řekla, že jsem jásala když jsem viděla toto testování, pro mě jako na zavolanou. Jako každým podzim řeším problémy se svým atopický obličejem. Nejvíce se mi dělá ekzém kolem úst, kde už jsou patrné škody napáchané ekzémem a vždy musím kupovat produkty pro atopickou pokožku, hypoalergenní. Opravdu málo co snesu. Poslední dobou jsem si navíc všimla, že se mi začínají na čele a kolem očí dělat první vrásky a tak jsem si řekla, že je možná na čase zkusit něco, co by stárnutí pleti zpomalilo a zároveň třeba pomohlo s jizvickami a pigmentovými skvrnkami.. A je tady vaše testování 😁 Není to vůbec, co se týká moji pleti jednoduché, a tak bych řekla, že by to byla pro Plasmagel i trošku výzva😉
Bylo by mi tedy velkou ctí, otestovat vaše produkty a třeba tak i najít tu svojí kosmetiku na věky věků 😊
Přeji krásné dny a velmi se budu těšit na případné testování.
Lenka

12. lis 2020

Jako každá žena mám zájem na tom, abych vypadala co nejlépe. Už od puberty se snažím o svou pleť svědomitě starat, ale bohužel mi byla nadělena do vínku pleť smíšená až mastná, občas někde nějaký pupínek a teď s přibývajícími léty i první menší, větší vrásky. Zvlášť za poslední dva roky, co jsem s klukama zůstala na vše sama, těch vrásek přibylo a stále přibývá. Pleť si pravidelně ráno a večer čistím, ráno i večer používám krém s kyslinou hyaluronovou. Jsem vlastníkem čisticího kartáčku na pleť a občas se rozmazlím nějakou tou hydratační maskou. Ale na jaře mi už bude 39 a bohužel na sobě pociťuji, že žádná maska už nebude mít takový efekt, že to spíš brzo bude na plastického chirurga (naštěstí na toho nemám nervy ani peníze 😁).

12. lis 2020

Letos jsem oslavila 40 narozeniny. Hrozne. Pleť mám na tvářích normální, s mastnou T- zonou. I když už nejsem puberťačka, pořád mě trápi pupínky (hlavně na bradě) a na nose černé tečky s rozšířenými pory, jako bonus mi po každém pupínku zůstavají na obličeji tmavé skvrny. Co bych potřebovala? Hydratovat, vyhladit vrásky, vyčistit a stáhnout pory a navic ještě odstránit pigmentové skvrny. Tohle nemůže zvládnout žádna kosmetika.

12. lis 2020

Plet pouze hydratuji, večer po umyti...plet mám spíše suchou či smíšenou, jinak používám jen pudr, tak snad moc netrpí...ale vrásky už jsou..letos mi bude 35let 🙈

12. lis 2020

Je mi 34 let. O svojí pleť nepečuju tak, jak bych měla - vím to, ale ještě jsem nenašla ten správný krém. Zatím jsem závislá na bambuckém másle, které používám vždy večer před spaním. Moje pleť je suchá se sklony k červenání a vypadá sklesle a unaveně. Ráda bych jí nějak pomohla a zkusila něco, po čem bych měla pleť zase jasnější 🙂

12. lis 2020

Moje pleť je smíšená. Mastná, ale zároveň se sklony k vysoušení a loupání se, také mám občas nějaký pupínek a občas pleť jako puberťák. Teď po porodu má pleť opravdu strádá a snažím se jí pomoct jak to jde, jemné krémy, jednou týdně masku a občas peeling, ale ten opravdu občas, jinak mám pleť spálenou a strupovitou ještě týden. Taky se mi líbí, že je produkt také na jizvy, což by mohlo pomoci mojí jizvě z dob kdy jsem se učila jezdit na kole a nevšimla si natáhlého špagátu přes celé hřiště 😄 Vrásky mám zatím pouze kolem očí, kvůli dlouholetému zanedbávání krátkozrakosti a taky tzv. "smací vrásky" kolem očí, ale to je už jen drobnost. Také mám rozšířené póry a sklony k jejich ucpávání... Jak to tak čtu, tak mám hodně problematickou pleť, a to je mi teprve 24 😄

12. lis 2020

Poslední dobou mám se svou pletí trošku problémy, nevím jestli je to ovlivněné dvěmi dětmi a nějakou hladinou hormonů, ale už celkem dlouhou dobu se v péči o pleť hledám. Mám večerní a ranní rituály, které opravdu dodržuji. Naprosto vždy se odličuji ať jsem sebevíc unavená, po koupání nanáším na pleť růžovou vodu a olej, když jdu spát používám hydratační krém. Ráno pleť vyčistím tonikem, nastříkám růžvou vodu nanesu krém s kyselinou hyaluronovou - protože co si budeme, třicítka na krku a dám denní krém, na krk nikdy nezapomíná - protože ten prozradí náš skutečný věk... Helenka Vodráčková by mohla vyprávět.
Jenže mám pocit, že ač se o svou pleť starám asi nepoužívám ty správné produkty. V dnešní době není možné zajít poradit se s odbornicí a tak bych byla moc ráda, kdybych se mohla zúčastnit testování a třeba to bude přesně to co hledám a co mé pleti schází.

12. lis 2020

Je mi 25. Moje pleť je velmi vysušená. Používám jen kvalitní kosmetiku od Dermacolu, pod kterou používám podkladovou bázi od značky Nivea. Před spaním si pleť důkladně vyčistím odličovačem, opět Nivea, a obličej včetně krku namažu krémem Nivea Q10.

12. lis 2020

Tak dobře, ptát se žena na věk je neslušné, ale když jinak nedáte, je mi 32 let. Moje pleť má nedokonalosti jako je akné. Rouškové období dává mé pleti zabrat i přes veškerou moji péči. Základ je pleťové tonikum, dobrý krém a aspoň 2x týdně maska!

12. lis 2020

Ahoj, jmenuji se Lenka a v prosinci oslavim 35. narozeniny. Moje plet, mno, jak bych to jen rekla 🤔 od svych -nacti s pleti bojuji. Nekdy je lepsi obdobi, nekdy horsi. Po dvou porodech je toho horsiho obdobi cim dal vic. A v cem? Krome toho, ze se mi cim dal vic delaji vrasky okolo oci a prohlubuji se mimicke vrasky, mam plet smisenou. T zona mastna a tvare suche. Do toho i rozsirene pory, ktere se zanasi. Vim, ze se o plet nestaram uplne dokonale. Snazim se vecer plet cistit, mazat, hydratovat, ne vzdy na to mam naladu. Je to take proto, ze jsem nenasla kosmetiku, u ktere bych s jistotou rekla: Tak to je pecka! 😉 Bude to Plasmakosmetika?
Dekuji.

12. lis 2020

Testování kosmetiky mě velmi baví tak jdu do toho! Pleť mám sušší s velkými sklony k růžovce. Takže číslo jedna pro mě jsou 1, hydratace a 2, vhodnost na citlivou pleť. Ve věku 33+ hledám samozřejmě i efekt liftingový hlavně v oblasti očí a očního okolí. Bohužel z praxe na pokrytí toho všeho potřebujete x výrobků ale v hledání opravdu dobré kosmetiky nepolevuji a nebráním se zkoušet nové produkty přestože to pro majitelky citlivé pleti jako jsem já je to někdy velký risk.
Jizvu po císařském řezu nemám špatnou ale i tak občas ošetřuji a kdyby bylo něco co ji ještě zlepší budu ráda.

12. lis 2020

Ahoj všem, jmenuji se Markéta. Dneska je mi ještě 34 let, od zítřejšiho dne se však řadím do klubu pětatřicátnic 🙂 O svou pleť pečuji ráda a pravidelně a ani s příchodem dětí se na tom nic nezměnilo. Mám velmi suchou citlivou pleť se sklonem ke tvoření šupin, zejména na podzim a v zimě, proto je pro mě nejdůležitější hydratace. Také se začínají objevovat první vrásky. Mám svůj každodenní rituál. Ráno pleť omyju čisticím gelem a opláchnu studenou vodou, nanesu hydratační pleťovou vodu, dále pak hydratační emulzi a denní krém. Nezapomínám ani na oblast kolem očí. Poté se lehce nalíčím. Večer svou pleť nezapomenu zbavit make-upu a celodenních nečistot, jednou za týden používám jemný peeling a vysoce hydratační masku. Moc ráda zkouším produkty, které slibují pro pleť zázraky, ale většinou zůstane právě jen u těch slibů, a zatím jsem neobjevila kosmetickou řadu, která by splnila to, co hlásá. Plasmakosmetika je tedy pro mou pleť velkou výzvou a budu ráda za její otestování a také budu doufat, že konečně objevím výrobek, nad kterým má pleť zajásá. Pěkný den.

12. lis 2020

Je mi 42let. Pleť mám spíše mastnou, vrásky kolem očí a hlavně velký problém s pigmentovými skvrnami. Často bývám unavená a moje pleť by si zasloužila více péče. Ráda vyzkouším něco nového a třeba se potom budu cítit jako nová i já.😉

12. lis 2020

Před par dny jsem oslavila 33 let. Stále ještě profituji ze svého mladistvého vzhledu, ale jsem si dobře vědoma, ze dlouho to již zadarmo mít nebudu 🙂
Mám rada kvalitní věci, které za to pravdu stojí.
Pleť mám velmi citlivou a suchou, kterou musím hydratovat. Rouška je pro ni zlo ☹

12. lis 2020

Dobrý den, je mi čerstvých 42 a momentálně jsem v 19tt. O pleť se starám celý život, nepoužívám moc makeup, maluju se minimálně, ale začala se mi dělat v obličeji silná kupiroza, minulý rok jsem byla na vypalování těch nejhorších žilek a dostala speciální krém a makeup s tím, že to mám používat, nevidím žádný lepší výsledek, spíš horší. Pracuji v kuchyni, takže pleť trpí teplotami, párou, mastnotu, snažím se o ní pečovat různými séry alespoň na noc, pleťovými maskami atd. Ráda bych vyzkoušela Vaše produkty, určitě na obličej, dekolt a pokud by to pomohlo i na zmírnění tvorby strií, bylo by to fajn. Přeji krásný den Lucie

12. lis 2020

Mám hodně mastnou plet, která se neustále leskne, sehnat kvalitní kosmetiku je tak dost problém. Přitom dle vyšetření mám plet spíše dehydratovanou. Tak moc nevím jakou kosmetiku vlastně používat. Navíc pracuji v terénu a plet je vystavena neustálým rozmarum počasí, obzvlášt v zimě. A neustálé přechody z tepla do zimy dávají pleti zabrat. Je mi 42 let.

12. lis 2020

Ahoj, jmenuji se Hanka je mi 31 a má pleť je strašná. V t zóně hodně mastná a plná černých teček nebo akné.
O svou pleť se starám tak, že večer obličej umyji čisticím gelem a pak ještě dočistím odličovací vodou. Teď vše...občas si dopřejí nějakou masku nebo nanesu černou masku.

12. lis 2020

Hezký den, je mi 35 let 😊 o pleť se starám ráda a pravidelně. Trpím na černé tečky na nose, ty mě trápí nejvíc. Jinak si pravidelně čistím pleť ráno a večer. Používám denní, noční a oční krém 😊 Nyní v tomhle počasí se mi pokožka hodně vysušuje. Ráda otestuji Vaši kosmetiku a třeba najdu konečně to pravé ořechové. I jako maminka od čtyř dětí chci být šik 😊

12. lis 2020

Je mi 26 let a svou pleť bych teď v chladnějším období popsala jako sušší až atopickou, vzhledem k tomu, že se mi na ni tvoří sušší místa, která svědí a já mám bohužel tendenci si je škrábat, takže se mi pak tvoří drobné ranky. Tuto kosmetiku bych proto moc ráda otestovala, protože zatím jsem nenašla žádný produkt, který by mi v tomhle ohledu vyhovoval. Navíc mě zaujalo, že je vhodný i při hojení jizev. Jsem po císařském řezu, takže bych produkt vyzkoušela i na jizvu. Co se týče své péče o pleť, tak základ je u mě dostatek pitného režimu pro její hydrataci a důkladné večerní odlíčení. Preferuji přírodní kosmetiku nebo takovou, v níž je obsažen kolagen. Každý večer si pleť důkladně odlíčím, teď aktuálně používám odličovací olejíček a následně vetřu pěnu s kolagenem. Zhruba 2x týdně používám pleťovou masku.

12. lis 2020

Jsem 32 léta těhotná a veselá ženská, ale díky smíchu se mi dělají vrásky 😀😀ale to jsou ty hezké, ale bohužel přibývají, snažím se o svoji pleť pečovat každý den, nezatěžovat makeupem,každý den používám minerální vodu,pleťový noční krém, ale také občas masku a i když je má pleť trochu mastná, trochu suchá, tak se snažím aby byla vždy svěží a pevná, ale tyto úžasné produkty by mi určitě pomohly docílit vysněného efektu🙂🙂

12. lis 2020

O testování bych určitě měla zájem, je mi 42 let a o pleť asi určitě nepečuji, tak jak bych asi měla. Celý život ji jen omývám, ale nikdy jsem žádné krémy nepoužívala. Masku jsem vyzkoušela asi 2x. Líčím se málo, používám jen tužku na oči a rtěnku, nic víc. Na druhou stranu vrásky se mi zatím nedělají a doufám, že to tak zůstane co nejdéle.

12. lis 2020

Dobrý den, je mi 31- pleť mám citlivou. Používám něco od weledy-dětský krém aj a levandulový olej.. mám černé tečky kolem nosu. V těhotenství se mi udělali pigmentové skvrny, některé zmizely některé začínají jakoby hrbolatět.

12. lis 2020

Mám suchou pleť se sklonem k ekzemum. Prošla jsem si napr. Perioralni dermatitidou a to byla opravdu nepěkná zkušenost🤪 od té doby pleťové krémy příliš nestridam a věřím ověřeným značkám. A teď musím rict ze mám pleť bez potíží, jen více suchou i vzhledem k podzimu. Potřebovala bych pleť vyživit a omlazení by také nebylo špatné🙂

12. lis 2020

Za půl roku oslavím Kristovy léta.. co budu popisovat... vráska tady, nová támhle... Od doby, kdy mi odzvonil věk s trojkou na začátku jsem se začala pleti více věnovat. Pravidelné odličování je základ, stejně jako denní a noční krém proti vráskám, jednou za čas pleťová maska...prostě se snažím aby mi ještě dlouho lidé hádali méně 🙂 snažím se vždy sahnout po přírodnější kosmetice a musím zaklepat, kromě pocitu vysušené tváře a mimických vrásek se zatím s ničím horším neperu. Kosmetika je pro mě i relaxem a pocitem, že pro sebe (i své okolí 😀 ) dělám něco prospěšného ❤️

12. lis 2020

Upřímně se o pleť moc nestarám max 3x do týdne nějakým peelingem a maskou vždy jen večer, a to když malá usne. Moje pleť je smíšená do mastna trápí mě černé tečky. Můj věk je 31

12. lis 2020

Péče o pleť je můj denní chleba a to již nějakou dobu. Asi bych viděla jeden důležitý milník ve svém životě v péči o ni, a to před porodem a po porodu. Můj muž nedávno zmínil, že se říká, že porod ženě přidá aspoň pět let. Dříve bylo jednak tolik času vystávat u zrcadla a dopřávat si procedůr. Dnes je to hlavně časově náročnější, ale o to, řekla bych, podstatnější. Na kvalitní kosmetiku jsem si potrpěla vždy. Moje pleť milovala např. Clarins a jejich hydratační séra, nejen bifázová, masky, kolagenovou výživu pro rty, roll-on na oční okolí, ale i dekorativní kosmetiku. Aktuálně se stále altivně zajímám o obě složky péče o pleť. Respektive jednak o péči o ni, ale i o trendy právě v dekorativní kosmetice, což kde ruku v ruce 😊 (nejčastěji na FB stránkách, skupinách, IG, u kosmetičky, kamarádek atp.).
Můj oblíbený rituál spočívá v tom, že ráno a večer používám peeling spolu s čistícím kartáčem na pleť. Předtím používám na oční okolí micelární vodu. Čistou pleť hydratuji denním/nočním krémem. Vím, jak důležitá hydratace a odstranění nečistot pro pleť jsou. Občas si dávám na pleť různé masky. Jinak samozřejmě pečuji i o póry. Moje pleť je spíše normální, s klasickou T-zónou, která má více sklony k neduhům. Po porodu dostala pleť zabrat a podepsal se na ní hlavně nedostatek spánku, hormony a výkyv váhy (rychlé hubnutí). Začala jsem více vnímat, kolik mi přibylo vrásek (čelo a oční okolí), proto bych se kolagenu vůbec nebránila. 😍 Někdy člověk usnul s dítětem po celém dni a ostatních starostech při kojení a na vše ostatní byl čas až ráno👎🏻
Převážně se snažím si dělat na sebe a svou pleť čas pravidelně, abych se cítila dobře a líbila se sobě i svému okolí.🤗 Je mi 30 a strašně ráda vaše výrobky vyzkouším a zrecenzuji❤️

12. lis 2020

Plet mam.celkem bez problemu, obcas nejaky pupinek, ale zadna tragedie to neni. Pouzuvam prirodni kosmetiku a verim, ze diky tomu mam.plet v dobre kondici.
Uprimne? Vasi kosmetiku vubec neznam, proto bych ji rada vyzkousela. J.

12. lis 2020

No já jsem na testování trasy!😁 Je mi 32, takže se mi začínají dělat první vrásky. Jenže zároveň trpím na akné jak puberťák 🙈 pleť nemám mastnou, spíše suchou a přesto mám pupínky všude. Každé ráno a večer si pleť čistím. Tonikum po předchozích zkušenostech nepoužívám. Pak dám krém, někdy nějaký lokální krém na pupínek. Občas použijí masku z aktivního uhlí. Značky zkouším stále nové, ale zatím jsem u žádné nezakotvil a napevno. Proto bych chtěla vyzkoušet i tu Vaši a úplně nejradši bych byla, kdybych u ní mohla zůstat. Popis vypadá velice slibně 😉 akné i vrásky v jednom? Prostě sen..

12. lis 2020

Moje pleť je hodně smisena,klasická mastnejsi zóna T. Nad pravým okem mám malou jizvu po zlomenině nadočnicového oblouku. Snažím se o pleť starat kvalitními přípravky za rozumnou cenu,používám většinou kosmetiku Alverde. Ráno i večer používám na čištění pleti pěnivý gel,je to pro mě rychlá volba cisteni. Ráno používám denní krém,večer noční,pokud noční nemám,tak nějaký masnejsi,husnejsi. Denní musím mít velice lehký,snadno vstřebatelny,abych nebyla lesklá. Pokud jsem jen doma,tak to je celá moje péče. Pokud jdu mimo domov,třeba i jen na procházku s dětma,do obchodu,používám bb krém nebo cc krem+pudrovy make-up.
Moc ráda bych vyzkoušela něco úplně nového ,jiného. Je mi 35 let a mam doma dvě akční cacorky,že kterych mam občas hodně velké vrásky 😉❤️

12. lis 2020

O pleť se upřímně moc nestarám :( čistím jenom vodou... kremy zřídka... ale asi jako třicátnice bych měla už s tím něco dělat. plet mám smíšenou, pihovatou 🙂 někdy si dám masku .. ale to musím mít náladu.. uvědomuji si, že plet stárne a ráda bych ji dopřála... třeba toto testování mi v tom pomůže!

12. lis 2020

Je mi 36 let. Od roku 2018 jsem absolvovala dvě těhotenství, dva porody... Mám pocit, že za ty dva roky jsem zestárla o několik let. Tedy ani ne tak já, jako moje pleť. Díky kojení hubnu a vrásky se dostávají na povrch. Nejvíce viditelné začínají být v okolí očí a úst. Má pleť je velmi citlivá, trpím atopickým ekzémem, který je spojen s kontaktní alergií. Moc ráda otestuji a podělím se o zkušenosti.

12. lis 2020

Je mi 36 let. Pleť mám normální až suchou. Každé ráno a večer používám pleťový krém a oční krém. Pokud jsem přes den nalíčená (což teď během home-office není tak pravidelné), každý večer se odličuji. Z "rozmarů" jsou to bohužel mílie.

12. lis 2020

Mám na krku třicítku a už bohužel vidím své první vrásky a jiné problémy. Nejsem si jistá, zda je to věkem nebo porodu. Už 2 roky jsem se pořádně nevyspala, syn se bohužel budí několikrát za noc a abych se přiznala, během rodičovské dovolené jsem pěkně pleť zanedbala 😔 pleť mám citlivou, a trpím bohužel hodně na opary a akné. Micelární vody a mléka nesnesu, zkoušela jsem různé značky a vždy jsem měla po aplikaci hned červenou pleť a teplou. Jediný co používám je každý večer mycí gel na pleť a když nezapomenu, tak i noční masku. Přiznám se, že je mi to teď líto, že jsem pleť takhle zanedbala 😔

12. lis 2020

Ahoj všem.
Je mi 29 let a od malička trpím na suchou a citlivou pokožku. Má pleť se již v tomto věku potýká s vráskámi hlavně na čele a okolo očí. A takovou speciální kosmetiku by si má pleť určitě zasloužila. Musím používat jemnou a hypoalergenni kosmetiku, ktera pleť dostatečně výživí a zvláčňí. Každodenním ritualem je namazat pleť hydratačním krémem, jemný máme up jako denní líčení a večer odstranění make-upu pomocí micelarni vody pro citlivou pleť a opět namazat vhodným krémem. Děkuji a budu se snad i těšit 🍀💯
Pavlína M.

12. lis 2020

Od mládí mám problematickou pleť. Krupičku a občas veliké hluboké akné vyskytují se mi i černé tečky. Pleť mam s výskytem akné i v dekoltu a na zádech. Je mi 30 let. Aktuálně používám čistící pěnu ryor na problematickou pleť, přes den Vichy sérum a na noc, kdyz mam pleť více zhoršenou, mažu sudocreamem. Stav mé pleti mě trápí. Zlepšila se mi pouze v těhotenství a to jsem si moc užívala. Vcera se me dcera ptala, proc mám porad tolik pupínků na tváři a jestli mi nekdy zmizí. :(

13. lis 2020

Je mi 26 let a moje pleť je smíšená. Hodně suchá okolo očí, trpím na tmavé kruhy i váčky pod očima. Naopak mastná v T zóně.
Pleť čistím každé ráno i večer čistící pěnou od Rituals. Na noc pak dávám Vichy - vínově červenou řadu - nigh cream, na den denní variantu. 1x týdně užívám v sauně peeling od Lotyšské přírodní kosmetiky Mossa, a 1x týdně- v jiný den - jejich 5 minutovou masku s vitamínem C . Jinak mám doma tradiční finskou saunu, kde ráda trávím podzimní a zimní rána, což pleti docela prospívá 🙂

13. lis 2020

Je mi 42. Pleť mám povadlou, smíšenou. Ráno a večer používám krém, večer pleťovou vodu a mléko na vyčištění. Jednou týdně si dám nejakou pleťovou masku. Ty různě střídám. Ještě kojim, takže i to mé pkezi nepřidává. Potřebovala bych pleť zpevnit a rozjasnit. Ráda bych se pak podělila o hodnocení z testování. M.

13. lis 2020

Dobrý den, je mi 26 let a o svou pleť se snažím pravidelně starat. Každý den ji ráno i večer vyčistím micelární vodou, ráno namažu krémem, večer po micelární vodě přidám ještě čistící masku, která mě zbaví nečistot po celém dni. Po tom opět namažu krémem a rty hydratuji balzámem. Po delším nošení roušky, se mi udělají pupínky v oblasti brady, jinak bych řekla, že mám vcelku bezproblemovou pleť. Na tváři mám pár jizviček po neštovicich z dětství. Moc ráda bych se do tohoto testování zapojila a vyzkoušela nový produkt. Nikol

13. lis 2020

O svoji pleť se starám každý den už spoustu let. Čas od času je velmi problematická, objeví se mi pupínky nebo dokonce i ekzem. Proto moje pleť potřebuje extra péči, o kterou se pilně snažím. Je mi 22 let.

13. lis 2020

Přeji krásný pátek,je mi 36 let a pleť mám citlivou, suchou a smíšenou.Ráno si opláchnu obličej vodou,když nikam nejdu a jsem doma,tak po umytí namažu krémem.Když jdu do práce,ven atd ...tak místo krému pokaždé nanesu vyhlazující bázi pod makeup,na to BB cream.Večer používám na vyčistění pleti odličovací a čistící micelární vodu a poté nanesu krém.Masky nepoužívám,vyzkoušela jsem jich hodně,ale vždy jsem měla reakci.Teď,v období roušek, moje pleť trpí😑-pupínky,suché mapy.Ráda bych se zapojila do testování.

13. lis 2020

Porad jsme prece mlade a krasne😉 ale co si budeme povidat, vypadat alespon trosku k světu je fuška. O svou plet se svědomitě staram. Moc se nemaluju, ale kdyz uz ano, tak se vecer poradne odlicim. Jinak bezna péče vecer je-umyti cistou vodou a namazat hydratacnim kreme, 2x v tydnu peeling. Rano umytí cistou vodou, krem. Obcas me popadne fantas a zkousim ruzne domaci masky - medovou, drozdovou, z olivoveho oleje. Ale to je opravdu výjimečně. S pleti jsem si uzila v puberte své. Obcas nekde nejaky pupinek vyskoci, ale to uz neni zadna katastrofa.

13. lis 2020

Dobrý den, jmenuji se Lucie a je mi 38 let. Co se mé pleti týče, od dětství mám ekzém. Tudíž je má pokožka celého těla, včetně tváře velmi vysušená a problematická. Vyzkoušela jsem již mnoho značek kosmetiky, nikdy jsem ovšem nebyla spokojená na 100%. Kosmetika, kterou používám, je hypoalergenni a bez parfemace. Téměř se nemaluji, jelikož mám většinou reakci. Make up si také nemohu dovolit, jelikož se mi po jeho nanesení vytvoří na tváři šupinky. A na vyčištění pleti používám micerální vodu. Váš produkt mě zaujal a určitě by stál za otestování. Pokud by se na mě štěstí neusmálo, určitě bych si ráda zakoupila a vyzkoušela 😉

13. lis 2020

O pleť se snažím starat poctivě, protože už dlouho bojuji s problematickou zónou na nosu a čele, která má tendenci se vysušovat a bradou, kterou mám naopak jak puberťák. Zbytek pleti mám normální. Ráno nanesu kvalitní BB krém, jemně se nalíčím. Večer samozřejmě odlíčení, umyji obličej olivovým mýdlem a na ještě vlhkou pleť nanesu moringový olej. Jelikož mám pod okem menší jizvu od kousnutí psem, snažím se moringovým olejem o její sjednocení s okolím. Ob den provádím peeling a jednou týdně nanesu pleťovou masku. Poslední dobou si všímám vrásek kolem očí, takže uvažuji o nějakém kvalitním nočním krému. Je mi 30 let, mám dvě děti, takže vrásek bude určitě přibývat. 😃

13. lis 2020
apacheee
AMBASADORKA

Dobrý den/ahoj,
jmenuji se Veronika, je mi 34 a poslední dobou mám pocit, že už se dostávám do věku, kdy moje pleť začíná potřebovat zázračnou kosmetiku 😀

Po 2 těhotenstvích a letech kojení mám nyní pocit, že se moje pleť zbláznila a mele z posledního. Nejvíce mě trápí asi pigmentové skvrny, které se mi začaly objevovat od prvního těhotenství, a to, že boláčky, které se dřív zahojily přes noc, tak se nyní hojí třeba týden až 14 dní.

Svou pleť se snažím každý den čistit a hydratovat, ale čas od času se mi stane, že zapomenu, nebo to prostě nestihnu. Čas od času si ráda dopřeju pleťovou masku a baví mě peeling 😀 Mám ráda kvalitní kosmetiku a vlastně i všechny produkty, nicméně mám pocit, že zrovna při péči o obličej se mi stále nepodařilo najít ten TOP výrobek, který bych moc ráda používala na věky věků. Který by mé pleti vyhovoval. Podle popisu mě Plasmakosmetika moc zaujala a ráda bych vyzkoušela, zda je opravdu tak zázračná, jak píšete.

Jsem i dárkyní krve, která je obecně považována za zázračnou tekutinu a abych řekla pravdu, tak jsem vůbec nevěděla, že se využívá i v kosmetice. Takže o to víc mě testování zajímá.

Ráda fotím, ráda píšu a moc ráda bych tuto kosmetiku otestovala. Pokud bych byla vybrána slibuji, že vše poctivě otestuji a pravdivě popíšu své zkušenosti. Vše samozřejmě doplním fotodokumentací a zajímavými fotkami.

Děkuji za přečtení a přeji krásný den🙂

13. lis 2020

O svou pleť se snažím starat co nejlépe. Každý měsíc navštěvuji kosmeticku na hloubkové čištění pleti. Jinak každé ráno a večer si pleť mazu kvalitním krémem a večer ji vždy čistím. Jelikož mám suchou pleť hlavně na obličeji , musím mazat pravidelně a dávat ji výživu ☺️.
Rada bych vyzkoušela něco nového a rada se zapojila do tohoto testování ☺️

13. lis 2020

Už je mi přes 30 a vrásky se objevují.Predevsim na čele a kolem očí.Svoji pleť se snažím dvakrát denně cistit micelární vodou.Pouzivam krém na vrásky,oční krém a zmatnujici krém na občasné akné..

13. lis 2020

Je mi 36 let.o svou pleť se starám poctivě a pravidelně. Od března je moje pleť vystavena velké zátěži - pracuji na covidovem oddělení. Od ochranných pomůcek mám otlaceniny, které v podstatě nemají šanci se uzdravit. Když mám pár dní volno (což se už nějakou dobu nestalo a za den dva není čas na vyléčení), z rudých šrámů a modřin se stanou červené jizvy.
Urychlovač regenerace by se mi tedy skuteční hodil 😊

13. lis 2020

se svojí pletí trošku bojuju, hlavfně tedy ve stresových oblastech, jako je brada, kde mam sklon k akne. jinak hlavně používám tonikum, pravidelné čištění a používání krémů. v oblasti čela mám hodně pocit vysušení a také začínám mít celkem hluboké vrásky. Takže sérum na ochranu a regeneraci zní jako pohádka.

13. lis 2020

43 let, o pleť se starám od mládí, potrpím si na čištění (samozřejmě ráno a večer), masky, hydrataci.. Pravidelně, když to čas dovolí chodím na kosmetiku. Rituál péče a líčení jsou moje denní radosti.

13. lis 2020

ahoj, jmenuji se Eva, je mi 35 let a mám 2 děti, takže potřebuji kvalitní kosmetiku. Má pleť je smíšená, spíše mastná, občas se vyskytne nějaké to akné - komedony, používám večer masku a čistím si pleť, odmašťuji, dám potřebnou výživu ve formě krému, bohužel z časových důvodů se o svou pleť starám odpoledne a večer.

13. lis 2020

Dobrý den, to je krásné testování. Jako na zavolanou. Je mi 31 let a po porodu druhel dcery a méně spánku v noci se mi dělají vrásky. Řekla jsem si dost, je čas investovat do sebe. Objednala jsem si čisticí kartáček na pleť. Ale dostanu ho až pod stromecek od Ježíška.
Takže zapojit se do testování již nyní a dopřát své pleti tolik potřebnou regeneraci by bylo super ❤️

13. lis 2020

Ahoj je mi 50+ čili vrásky na unavené pleti léty je znát. Mám smíšenou pleť,mastnou T zónu a zbytek sušší.Akne mě doprovází řadu let a zbyly po něm jizvy i když se snažím sebe víc s péčí o pleť i s pomocí léků a mastí od lékaře stejně je to marný boj. Ráda bych otestovala nabízeny výrobek i když by nepomohl od akné tak alespoň od vrásek 👍

13. lis 2020

Pečující kosmetiku miluju, takže používám speciální krémy, masky, séra atd. Hlavně bojuji s jizvičkami po akné a prvními vráskami. Je mi 35 let.

13. lis 2020

Je mi sice teprve 23 let , ale ještě jsem nenašla krém ,který by dokázal to co slibuje , aspoň ne na mé pleti .
Pleť mám hodně smíšenou a citlivou , na podzim a v zimě se šupinatými místy . T-zona klasicky mastná s černými tečkami, zbytek suchá a mírně aknozní.
Používám gel od Alverde na vyčištění ráno i večer , dřív jsem používala květinové vody ,ale neviděla jsem žádnou změnu. Na noc si dávám hutnější krém také od Alverde a na den lehčí , ty většinou střídám , protože mi po čase začne na pleti vadit . Jelikož mám pleť citlivou tak jsem s peelingy opatrná ale aspoň jednou za měsíc si ho dopřejí .Masky dávám většinou jednou týdně ,ale tady také hledám co mi bude nejvíc vyhovovat .

13. lis 2020

Je mi 28 let. Pleť mám smíšenou. Hodně trpím na kruhy pod očima. Naštěstí 🙏 mám pleť zatím ještě bez velkých vrásek. Každý den se maluji a večer se odličuji odličovačem očí a pleťovým mlékem. Dále používám noční pleťový krém. Ráda bych vyzkoušela tuto kosmetiku.

13. lis 2020

Vzhledem k tomu, že mi už táhne na 42 a čas prostě letí, a i přesto, že se snažím se o sebe starat, cítím, že v poslední době už by to chtělo víc, přidat a zkusit i nějakou kosmetiku, která moji pleť nakopne a vrátí do tváří jiskru. Ráda bych nabídku vyzkoušet vaše výrobky využila a blíže se s nima seznámila.

13. lis 2020

Vek 36, vrasky hlubsi kvuli lecbe chemem, ale jinak plet pekna, mastnejsi, obcas akne, dle cyklu, vecer odlicit gelem na tvar, pote miceralni vodou, pote krem na plet a krem pod oci. Rano umyt gelem a krem. Ze svych vim ze se vyplati o plet starat a pravidelne cistit. Ikdyz prijdu ve 2 rano nikdy se nestane ze bych si plet neocistila, vzdy a vsude 🙂.

13. lis 2020

Je mi 33 let, o plet se snazim starat a vybiram si i kvalitnejsi kosmetiku. I v tomto veku me obcasne trapi akne, dopravam si proto pravidelne kosmeticke osetreni a masky.

13. lis 2020

Ahoj, ráda bych otestila tento přípravek a můj věk prej se mnou souhlasí.. 🙈🙊🙉😂 (38). Mám teda asi dobrej genetickej základ, protože vrásky zatím nejsou, možná kolem očí pár vějířků,ale to jen když se směju. 😁 Mám ale asi jako většina problém s T zónou a občas mi pokožka zčervená.
Přiznám se, že to moc s péčí neprehanim, obyč.voda, denní a noční krém a to je vlastně vše.
Právě proto bych chtěla vyzkoušet pro mě něco nového a ostatním dopřát tu možnost mi co nejdýl dál tvrdit, že vypadám rozhodně mladší.. 🤩😜🥳😂

13. lis 2020

Je mi 34 a vrásky se se mnou chtějí začít kamarádit, přes to, že má pleť teď prochází pubertou 🤷‍♀️😅.... . Hormony v mém těle svádí pětiboj, však to k poporodu a kojení patří. Již od svých šesti mám jizvu v obličeji, po tom co si jeden hafík usmyslel, že chce ochutnat mé maso 🤔🤦‍♀️..... Však já se nedám a věřím, že i v pokročilém věku budu krásná jako má maminka a babička ✊🤩😀

13. lis 2020

Je mi 33 a stále nemohu najít kosmetiku, která by mi vyhovovala. Spousta krémů mi zpusebuje pálení a zarudnutí pokožky. Mám citlivou a suchou pleť. Snažím se jí promazávat a hodně pít, aby byla pokožka hydratovaná. Moc ráda bych našla kosmetiku, která mi sedne.

13. lis 2020

Jelikož mi už pomalu, ale jistě táhne na 30 ( brzy mi bude 29) , tak už i já pozoruji, že nemládnu 🤷‍♀️🤦‍♀️😁. Vrásky se sem tam dělají, ale naštěstí jsou nejvíc ze smíchu a na ty by měl být člověk hrdý, ne? Pleť si pečlivě čistím, používám kvalitní kosmetiku, kvalitní make up, podkladové krémy, oční korektory.... Mám sklony k ekzému, prakticky od podzimu do jara mám suchou pleť jak struhadlo a nepomohlo mi na to zatím vůbec nic - spousta produktů mi pleť podráždí.. Používám denní i noční krém a poctivě se před spaním odličuji. Snažím se dodržovat pitný režim, v tom ale dost pokulhávám, to se přiznávám 😁! 🙂 Tak zkusím štěstí a budu se těšit na případné testování. Výzev já se totiž nebojím! 🥳

13. lis 2020

Jsem Makyna, je mi 26let a svoji pleť ráda rozmazluju. Teď už rok, co mám malou se nestíhám vyspat díky častému nočnímu kojení, kterého se ani jedna nechceme vzdát! Pleť mám citlivou, používám přírodní aromakosmetiku, obličej si čistím čisticím olejem a přes spaním namažu krémem i a dekoltem. Je to moje rutina. Trpím na kruhy pod očima, ale vrásky si z toho nedělám, ty vyskáčou samy 🤣. Ráda bych vzkoušela Plasmakosmetiku, do dnes jsem o ní neslyšela a řada bych o ní ještě roky mluvila 💪

13. lis 2020

Je mi 33let a snažím se pečovat o svoji pleť. Každý den ráno pleť očistím nanesu denní krém proti zmatení jelikož se mi přes den masti, večer pleť odličim a nanesu krém na první známky stárnutí

13. lis 2020

Je mi už 44 let, takže se o pleť musím starat, používám micelarni vodu, denní a noční krém, občas masku. Pleť mám citlivou a ke všemu nos a čelo a bradu mastnou, kdežto tváře suché až se sklonem k loupání suché kůže. Takže je to někdy boj.

13. lis 2020

Je mi 26 let a o svou pleť jsem se donedávna starala pouze micelárkou a krémy.. co však začalo období roušek a stresu, začala jsem trpět na akné ve velké míře. ( v pubertě jsem akné neznala). Začala jsem mít pleť citlivou a podrážděnou.. jelikož je taková to pleť pro mě pořád nová..snažím se najít něco, co snese. Momentálně zkouším čistě organickou kosmetiku .

13. lis 2020

No jéjej, to vypadá úplně úžasně.

No je mi 29.let , o pleť jsem se dříve nestarala. A pak mi jednou vše vrátila. Dlouho jsem se lopotila s různými přípravky z drogerie..pak z lékárny ale pravda je, že si člověk musí najít přesně to co jemu opravdu sedí. Je to dlouhá cesta ale nese sebou skvělé ovoce.
A k mé péči... snažím se přípravky prostřídávat. Mám už několik pár svých top a občas zkusím i něco nového, a buď mi přibude nový kamarád do koupelny, nebo ne.
Používám na doporučení jednu lihovinu večer na čištění obličeje (v časech kdy je má pleť hodně spocená či pupínkatá. Pak ale ihned namažu nočním krémem od l'oreal 35+ (ze všech co jsem skusila byl pro mě nej), nebo čistím jen od Anna Yakke čistící pěnou (tu mám vždy po ruce ve sprše) .
Ráno krémový čistič od La Roche-Posay Effaclar, pak buď krém La Roche-Posay Effaclar DUO, nebo nově od nich i teď vitamin C sérum, nebo Dior Capture Youth, Clarin Hydra Essential nebo i Daytox Aqua Moisture .
Moje pleť je lehce citlivá, mám hrubší vrásku na čele (již od mala), mastnější nos ale se suchou hranou, občas nějaká ta černá tečka na bradě (ale nenechám ji tam dlouho). Poslední dobou se mi lehce rozšiřují póry. Mam par jizviček a světlé pihy (ale úplně minimálně hodně se to zlepšilo) .
Občas dělám masku a peeling z kávy a cukru, mam i různé masážní a čistící mašinky...používám dle nálady a času 🙂 .
Potrpím si na kvalitnější kosmetiku co opravdu na můj obličej zabírá.

13. lis 2020

Je mi 34 let. Mám tři děti a tedy spoustu starostí, které se mi pak promítají na obličeji. Distanční výuka tří školáků tomu zrovna nepomáhá 😔. Moje pleť je spíš suchá s výskytem jemných vrásek kolem očí při usmati a vrásek na čele z toho bjak stále krabatim čelo. Pleti se snažím dopravat pravidelnou péči. Používám jak krémy s koenzymem Q10 tak s kyselinou hyaluronovou.Pravidelne čistím dvakrát denně a jednou týdně dopravam pleťovou masku. Občas i pleťové olejiky na výživu. Trpím na akné kolem brady v období menstruace a z toho mám i pár jizvicek kolem úst. Každý den je ale kryji BB krémem. Testovat tuto kosmetiku je sen.

14. lis 2020

Moje pleť je smíšená, někde s akné, někde mastná, někde vysušená - navíc záleží i na ročním období, jak pleť vypadá. Pravidelně ji myju (např. vždy ji opláchnu, když přijdu zvenku), čistím, odličuji, používám denní i noční krémy, séra... V poslední době mi začaly přibývat i vrásky, takže jsem dokoupila speciální krémy i na ně. Je mi 33.

14. lis 2020

Ahoj, je mi 40 let. O pleť se starám pravidelně a snažím se jí dopřávat vše co potřebuje, leč věk zastavit nejde a začaly mi přibývat vrásky. Moc ráda bych vyzkoušela něco nového.

14. lis 2020

Je mi skoro 34 a svoji pleť celkem zanedbavám. V práci stres, po práci distanční výuka s dětmi, pak uvařit a večer odpadnu. Většinou ji umyju jen při sprchování, když se zadaří, použij kyselinu hyaluronovou nebo noční krém.. Pleť mám aknozni, povolenou a rozšířené póry. Slíbila jsem si, že pokud nechci brzy vypadat staře, těch 10 minut večer a ráno si prostě na sebe najdu. Výhra by pro mne byla motivací o sebe opravdu začít pečovat bez výmluvy

14. lis 2020

Je mi 31 let a co me stale trapi je akne. Nastesti uz ne tolik jako v pubertě (z toho období mi ale bohuzel zustala spousta jizvicek), zato velmi intenzivne. Objevuji se mi vetsi pupinky, dlouho schovane pod kuzi. Bolave pupinky se mi objevuji i pod licni kosti na krku. O plet se staram denne, cistim ji, omyvam vodou a na vecer mam krem. Makeup a podobně vubec nepoužívám.

14. lis 2020

Před týdnem jsem oslavila 38.narozeniny a moje pleť je od mala sušší a má sklon k ekzematické a alergické . Pleť musím hydratovat a používám k tomu především kosmetiku z lékárny. Nyní v době druhého těhotenství občas používám i olej Bi-oil k promazani. S každoročním nástupem podzimu a zimy moje pleť velmi trpí a projevy pleti se zhoršují (vysoká suchost, ekzémy). Snažím se používat denní i noční krém a čištění ve formě spíše čistících krémů (různé čistící vody mne vysušují). Na přelomu roku očekávám příchod druhého dítěte, bohužel ale císařským řezem, takže hojení bude náročnější a spojené s péčí o jizvu.
Nyní hledám kvalitní péči o pleť, protože mi moje právě došla (Vichy) a ráda bych zkusila něco nového.

14. lis 2020

Zdravím. O svou pleť jsem se intenzivně začala starat zhruba ve třiceti letech, nyní mi je 32. Používám micelární vodu a tonikum, dále Aqua booster od Vichy a denní a noční krém. Trápí mě suchá pleť a rozšířené žilky kolem nosu, dále také hlubší vrásky na čele a kolem rtů.
Ráda bych vyzkoušela něco nového, co by moji pleť opět rozzářilo a dodalo potřebnou hydrataci. Zatím jsem nic takového nenašla, ani z řad Vichy.

14. lis 2020

O svou pleť se starám dvakrát denně. Začala jsem se intenzivě starat až teď kdy už se mi blíží 40 🙂. Od puberty mám problém s akné a taky s tím, že se mi hodně pleť mastí.
Moc ráda bych Plasma Creme otestovala 🙂

14. lis 2020

Ahoj už jsem překročila číslo 39. Mám suchou pleť. V dětství a pubertě jsem trpěla ekzémem. Jsem matka 4 dětí, na které jsem sama, takže času není mnoho. Takže v rychlosti 😀 neobejdou se bez krému 2x za den, čištění pomocí pleťové vody nebo miceralni, odličovač očního okolí, a tonikum. Jednou za čas peeling, maska a photoner. Nějaká ta vraska samozřejmě již je, kolem očí, na čele, vráská starostí mezi obočím. Ráda bych vyzkoušela nové produkty Plasmakosmetika. I já jako žena se chci cítit krásná v každém věku. ❤️

14. lis 2020

Dobrý den. Je mi 42 let, o pleť pečuji úplně obyčejným způsobem. 2 x denně opláchnu vlažnou vodou, a vat. tamponkem napuštěným micelární vodou otřu, ale ne pravidelně. Krémy, make upy ani líčidla nepoužívám. V třeskutých mrazech, které se již nevyskytují, se namažu mastným krémem. Občas partii obličeje depiluji buď IPL světlem nebo pinzetovým depilátorem, následně pleť ošetřím zklidňujícím přípravkem, pokud je to třeba.
Čas od času vyzkouším nějakou propagovanou kosmetiku, ale vždy po nějakém čase se vrátím k běžnému způsobu péče, tj. minimální péče. Mám odpozorováno, že tak je mé pleti nejlépe. Mám smíšenou pleť s partiemi rychle a silně mastícími se. Děkuji. Jitka

14. lis 2020

Dobrý den, je mi 30 let. Nám atopickou pokožku, tudíž si vybírám kosmetiku velice důkladně. Nepoužívám žádný peeling, ani podobné produkty. Pouze na přírodní bázi, bez parfemace. Děkuji Radka

14. lis 2020

V prvé řadě se snažím používat kvalitní kosmetiku, Pod make-up nanáším vždy krém. Večer se odličuji, oplachuji pleť obyčejnou vodou a následně nanáším noční krém pro regeneraci pleti. Mám pokožku stále jemnou, nikdy jsem netrpěla na žádné vyrážky či pupínky, ale přesto nějaké nedokonalosti se určitě najdou, občas mi přijde trošku vysušená a taky pár vrásek. Je mi 35 let.

14. lis 2020

Od svých 20 let bojuji neúspěšně s vráskami na obličeji (hlavně na čele), už jsem vyzkoušela mnoho značek a přípravků a zatím nic nezafungovalo. Pleť mám jinak jemnou, hladkou, pihovatou, bez pupínků. Nepoužívám makeup a pleť každý den oplachuji vodou. Není ani suchá a ani mastná. Je mi 25 let.

14. lis 2020

Dobrý deň , nikdy som nešetrila na svojej pleti . Vyzkúšala som jak drahé krémy La Prairie, La Mer , tak tie lacnejsie moja pleť je zmiešaná. Doteraz som nenašla žiadny krém s ktorým by som bola spokojna a kupila si ho zas . Každy mesiac chodim na kozmetiku navstevujem esteticku kliniku ( botox , mezoterapiu) Teraz som tehotna v 14 tt tak sa musim spoliehat len na kremy sera . Moja plet potrebuje vela hydratacie Mam 34 rokov

14. lis 2020

Mám mastnou a problematickou pleť s černými tečkami a akné. Každý den pleť ráno i večer čistím gelem, případně peelingem, používám sera, pleťové krémy, masky. Zkusila jsem i Mary Kay, a trochu mi to pomohlo, ale nikoliv na dlouho. Je mi 40 let tak zkouším stále novou kosmetiku a hledám něco účinného. Moje pleť potřebuje zvláštní peci, včetně kvalitní kosmetiky

14. lis 2020

Zdravim 😊 volám sa Lucia a mám 29 rokov. S pleťou som nemala nikdy väčšie problémy, avšak počas tehotenstva sa mi pleť dosť výrazne zmenila, taktiež aj po pôrode. Je výraznejšie suchšia a viac problematická. Keďže skúšam a hľadám vhodnú kozmetiku, výhra by ma veľmi potešila 😊

14. lis 2020

Velmi rà

14. lis 2020

Velmi ráda bych vyzkoušela tuto kosmetiku, protože s ní ještě nemám žádnou zkušenost, ale četla jsem na ni dobré recenze. O svoji pleť pečuji pravidelně. Každý ráno a večer si pleť důkladně čistím a poté nanáším kvalitní krém. Třikrát týdně si aplikuji peling a masku. Jednou měsíčně chodím ke kosmetičce na hloubkové čištění pleti. Mám pleť smíšenou s akné. Akné se mi zhoršilo na bradě, protože jsem zdravotník a musím v práci neustále nosit respirátor. Jinak vrásky zatím nemám, začínají se mi dělat jasné vrásky kolem očí. Je mi 30 let.

14. lis 2020

Hezky večer,
jmenuji se Eva je mi 33 let a moc ráda bych se zapojila do testování séra Plasmagel a krému Plasmacreme. Velice mě tohle testování zajímá vzhledem k tomu, že součástí složení jsou plasmatické složky o jejichž blahodárných účinkách jsem přesvědčená, takže pokud se na mě neusměje štěstí v podobě testování , tak mě stejně máte, protože na tenhle přípravek jsem tak zvědavá, ze si ho jinak stejně koupím 😊😁.
Moje pleť je hodně citlivá, mastná se sklonem k akné a pokud ji nedopřeju péči v podobě dlouhohého, kvalitního spánku, dostatku hydratace a kvalitní kosmetiky, hned se to na ní podepíše. O pleť se snažím, co nejlépe starat. Každý den ji pečlivě odličuji a čistím a poté nanáším krém. Dopřávám ji péči v podobě 100% kyseliny hyaluronové, kterou si pár kapek přidávám každý den do pití. Pravidelně používám masky a i ty, které si ráda připravují z domácích surovin jako je tvaroh, droždí, bambucké máslo.... 😊👍
No zkrátka tohle testování by mě moc moc potěšilo 😊

14. lis 2020

Ráda bych se zapojila do testování této novinky. Příští měsíc mi bude 31 let a ačkoliv se o svou pleť snažím denně pečovat, vyživuji ji denním/nočním/očním krémem, séry a sem tam maskou, tak po porodu letos v létě se mi nedostává výsledku. Hormony a velký nedostatek spánku zavinil, že mám akné jako puberťačka a k tomu vrásky kolem očí. Bohužel se mi doposud nepodařilo objevit nic zázračného, co by mi stav mé pleti dál do kupy

14. lis 2020

Je mi 23 let, o svou pleť se starám každý den.
Ráno i večer se odličuji kosmetikou nobilis po odlíčeni vždy použijí krém. S pletí jsem měla vždycky problémy, akné, ucpané póry. Už jsem byla bezradná vyzkoušela jsem téměř vše nakonec mi pomohla moje volba povolání (kosmetička) už ve škole jsem se dozvěděla vše potřebné a začala používat opravdu skvělou kosmetiku. A bylo po problemech, ale někdy se mi na tváři nějaký ten pupínek objeví.

14. lis 2020

moje pleť dostává opravdu záhul- denně se potím ve fitku, s roční dcerkou docela málo spím, na masky a podobnou regeneraci nemám moc čas...používám denní a noční krémy, většinou přídŕodní...
mám hoodně pigmentu, mastnější pleť ale hodně často vidím podrážděná místa kolem nosu, kruhy pod očima..je mi 33 a tak bych ráda začala s tím něco dělat než bude pozdě...

14. lis 2020

Je mi 25 let, pleť mám velmi citlivou. Pravidelně chodím na kosmetiku, kde si nechávám pleť čistit. Doma používám micelarni vody, olejicky, krémy pro citlivou pleť ☺️

14. lis 2020

Moje pleť je velmi citlivá a dávám si pozor, co použiji. Bohužel i ve zralem věku já mi 37 let, trpím na drobné nedokonalosti. Pomalu se ozývá věk a s tím spojené vrásky a unavenist pleti. A k omu moc nepomůže dům plný chlapů. 😄 I když já vidím nedostatky, tak mi lidé většinou hádají o 5 let min. A to je super, ne?

14. lis 2020

Dobrý den, jmenuji se Iveta, je mi za nedlouho 30let a mám dva malé syny. O moji pleť se snažím poctivě starat. Každý den ji myji vodou, odlicuji se, na večer používám moringovy olej. Jak bych popsala mou pleť? Mám ji smíšenou, v oblasti T zóny spíše mastnou. Trápí mě hodně černé tečky, rozšířené póry sem tam také akné 🤦‍♀️. Bydlíme v rodinném domě, takže se má pleť nevyhne různým nástrahám (jako je například práh při řezání dřeva) a samozřejmě vliv počasí. Snažím se podporovat zdravý pleti i vitamíny. Vrásky? Bohužel s tím mám už také skusenost a to hlavně v oblasti mezi obočím a malé pod očima. Byla bych velmi ráda za možné testování vašich výrobků ❤️ velice si vážím, že jste si přečetli můj vyčerpávající příspěvek 🤗 přeji krásný zbytek dne

14. lis 2020

Je mi 33 let a o pleť se zatím nijak zvlášť nestará, ale myslím, že je čas začít. A s těmito produkty by se mi jistě začínalo dobře. Má pleť myslím není nijak zvlášť špatná, jedině co mě trápí, jsou černé tečky, hlavně kolem nosu. Pár vrásek se už také zjevuje.

14. lis 2020

Hrozně moc bych chtěla otestovat tuto kosmetiku. Před 10ti dny mi bylo 38 let a musím říci, že už se musím začít pravidelně mazat.Máme 3 děti a ta únava je už opravdu znát, bohužel i noční sovy, takže mám ménně spánku a do toho věk. Krémům už nevěřím. Zkusila jsem kdeco. A musím řici, že bych tuto kosmetiku chtěla vyzkoušet, zda skutečně funguje.Nyní jsem vyzkoušela krém Rozjasňující péče na okolí očí Anti-Age Global a za sebe ne kvůli výhře zde, opravdu za tu cenu jsem nepoznala rozdíl. Použila jsem pouze na oční okolí, kde právě mám hlavně vrásky vidět a to mi skutečně vadí. S dětmi se člověk velice často směje a musím řici, jsem ráda, že nosím brýle. Pár vrásek mám skrytých. Ale ráda bych odstranila vrásky z očního okolí. A údajně i chrání před vzknikem nových vrásek. Takže proto bych tuto kosmetiku s poctivým sledováním na sobě testovala a k tomu mám 2 větší holky - 12 a 9 let, co obě dobře vidí a oni by sledovali i pomocí fotoaparátu, zda z očního okolí vrásky mizí.Občas mám na pleti nějaké nedokonalosti jako je akné.

14. lis 2020

Ahoj. V sobotu mi bude 33 let. O svoji pleť se snažím starat pravidelným čištěním. Denním kremem pro hydrataci a párkrát do měsíce ji dopřeji pletovou masku. Občas mě trápí akné. A v poslední době je celkově má pleť dost unavená, stejně jako já 😅 mít dva školáky doma, k tomu vaření, úklid a pak také půl dne v práci...ostatně, maminky to tady dobře vědí 🙂 tak ať jsme zase všechny brzy plné energie a elánu 😉

15. lis 2020

Dobry den, uz to mam za par a budu slavit 35 let. Mam dve deti. Bez pece byla moje plet unavena a povadla. O plet se snazim pecovat kvalitne a neodbyvat to, protoze jak ja rikam, plet vam to potom vrati. Kazdy vecer si plet odlicuju, kdy pouzivam pletove mleko a tonikum a potom kvalitni nocni krem. Jednou tydne pouzivam peeling a take pletovou masku. Rano pod makeup pouzivam denni krem a ocni krem. Diky kvalitni peci a take diky spickovym pripravkum mam plet pekne napapanou jak ja rikam a i v mem veku nezacinam byt jak susena svestka 😀

15. lis 2020

Ahoj. O svoji pleť se snažím starat co nejvíce. Každý týden maska s dcerkou. Večerní odlíčení a krém na noc a ráno taky denní krém. Poslední dobou je ma plat unavená jelikož ve svým 35 letech mám doma 5 měsíční miminko

15. lis 2020

Dobry den mam 40 let mam tři děti to na vraskach asi trochu přida 🙂 ale snažim se o plet pečovat. Použivam 1 tydně pletovou masku . Každe rano začinam dennim kremem potom odličovač ,pletova voda a nočni krem .

15. lis 2020

Dobrý den, je mi 20. Celý život mám atopicky exem.Neni to moc příjemný.Plet mám suchou bez akné ,jizvicek,poru,a jiných nedokonalosti.Trapi mě že se mi kůže loupe.🙃🙃Chtěla bych od vás pomoc. Moje údržba je taková ze hodně piju mažu se hydratacnim kremem. Používám často bambusove máslo na obličej. Prosím vyberte me😁.

15. lis 2020

Krásný den, letos mi bude krásných 30 let. S mou pletí se od 16 potýkám s akné. Nyní je to už o mnoho lepší, ale stále ještě je to boj. Zároveň si uvědomuji důležitost kvalitní a správné péče, když už se mi bude objevovat ve věku na začátku to krásné číslo 3. Na mé pleti se vyskytují sem tam ještě boláky a akné, černé tečky, začínající vrásky a někde i malé jizvy po akné. 🙂

15. lis 2020

Ahoj, jmenuji se Katka a je mi 21 let, o svou pleť se starám tak, že si občas dám pleťové masky, odličuji každý den, Promazávám krémem na smíšenou pleť, problém mám s černými tečkami, vrásky mne zatím netrápí, ale nikdy není brzy na to jim predcházet. 😆

15. lis 2020

Třicítka pomalu klepe na dveře, tak je potřeba se o pleť starat. Každé ráno mytí konjak houbičkou, večer čištěním od Mary Kay a k tomu vždy denní/noční a oční krém. Pleť mám spíš sušší se sklonem k černým tečkám. Ráda zkouším v kosmetice nové věci, tak by mě tohle testování fakt bavilo 😊

15. lis 2020

Je mi přes 30 a mám suchou pleť,tak hodně hydratuji a nikdy nechodím spát nalíčená,pravidelně se odličuji a čistím pleť. Ráno i večer používám pleťovou vodu.

15. lis 2020

Je mi 37 let. Dost mi záleží na kvalitní kosmetice. Je ale těžké vybrat kosmetiku a samotné produkty, které opravdu pleti vyhovují. Nabídek je spousta, ale v podstatě jsem přímo nenarazila zatím na něco, u čeho bych si řekla takové to "wow, to je ono". Nevadí mi za kvalitu zaplatit hodně peněz, ale vyloženě mě štve, když je kosmetika drahá, nebo i předražená a v reálu pak zjistím, že složení je katastrofa a účinky nestojí vůbec za řeč. Co se týká trendů a novinek ve světě krásy, tak mě hodně zajímají produkty, jejichž výroba je něčím jiná - modermí. Např. kosmetika založená na nanotechnologii apod. Proto mě zajímá právě i plasmakosmetika, kterou nyní nabízíte k testu. Nemám s tím žádnou zkušenost, což je velká výzva pro to si kosmetiku pořídit, nebo ji zkusit právě tady v testování. No a péče o pleť v mém podání - taková ta klasika - základ je kvalitní odlíčení pomocí gelu apod., potom tonizace pleti s tonikem - pleťovou vodou a pak nějaký ten krém, nebo hlouběji působící sérum, v poslední době flákám oční okolí a hledám krém, který by mi právě na okolí očí seděl. Ráda také používám všemožné masky na pleť.

15. lis 2020

O pleť se snažím pravidelně pečovat. Je mi 32 let, ale občas mám pocit, že vypadám jako puberťák. Trápí mě akné, zejména teď v rouškovém období, ale s tím zvládám bojovat. Můj větší boj je s kruhy pod očima, tam už si nevím rady. Moje péče vypadá takto. Ráno si obličej opláchnu, vyčistím peťovou vodou, "vklepu" oční krém a namažu hydratačním krémem. Večer odlíčím oči a pak ve sprše použiju čistící pěnu a použiju oční a noční krém. Občas používám sérum nebo olejíček na noc. Jednou za 7-10 dní používám masku a jednou za čas si zajdu na kosmetiku.

15. lis 2020

Ráda bych se připojila do testování. 🙂 Je mi 34 let a mám téměř roční dcerku. Do začátku těhotenství jsem byla profi sportovec (plavkyně), takže jsem se nějakých 28 let "cachtala" v chlórované vodě a moje pokožka dostala pořádnou ránu. Občas mám mastné T, ale není to tolik. Co mě nejvíc trápí je můj suchý nos. Už jsem vyzkoušela x druhů kosmetiky a značek, ale zatím jsem nenašla nic, co by skutečně zabralo a fungovalo už napořád. Kromě toho samozřejmě černé tečky na nose, ale s tím si většinou poradí po nějakém čase kosmetička. V dětství (k později) jsem hodně trpěla akné a těhotenstvím se to výrazně zlepšilo. Začínají mi mimické vrásky a to je taky šílené, protože si nepřipadám na svůj věk. Hlavně žádné vrásky nechci, nechci stárnout. 🙈 Snad někdy najdu zázračný lék, který mi na moji pleť pomůže a budu stále mladice s neloupajícím se nosem. 😁

15. lis 2020

Je mi 30, pleť mám citlivou takže pupínky a zarudnuti mě už moc nepřekvapi, poslední dobou pozoruji i vrásky u očí :( z toho jsem špatná, také trpím na černé tečky, s kteryma neumím zatočit ... používám čistící mléko, micelarni vodu, tonikum. Koupila jsem si i speciální čistící kartáček. Jednou za čas si dám masku a použijí peeling. Pod make up používám krém.

16. lis 2020

Na mé pleti se již projevuje stárnutí, pravda, nejsem nejmladší. 😀 Takže uvítám jakoukoli péči a možnost vyzkoušet něco nového.

16. lis 2020

Dobre rano 🤗 jsem Lucie a je mi 36 let. Od druheho tehotenstvi jsem zacla mit problem s pleti. Asi totiz funguje, ze kdyz se ma narodit holcicka, bere mamince krasu 😁 A po porodu to jeste nikam jako nezmizlo. Diky kojeni, hormonum, nevyspani a blaznivemu pocasi vypada ma plet jak vypada. Je cervena, sucha a hodne unavena. Uz jsem zkousela vyrobky jak z lekarny tak prirodni a zatim nic nepomohlo. Rada bych proto zkusila Plasmakosmetiku a doufala v zazrak dat mou plet do pokojneho stavu. Chtela bych se v zrcadle na sebe opet usmivat 😊 Dekuji.

16. lis 2020

Dobrý den jmenuji se Jitka a je mi 32let, pleť mám dobrou celkem bez problemovou občas nějaký pupinek. O pleť se starám tak že chodím pravidelně na kosmetiku a doma používám čistou vodu, pleťovou vodu a krém. Nepoužívám make up tak pleť moc nezatěžuje. Ráda bych vyzkoušela něco nového

16. lis 2020

Ahoj, jsem Eva a za pár měsíců mi bude 40. O svoji pleť se snažím starat, ale stále (i v tomto věku) mám na pleti sem tam pupínek! Byla jsem na podzim na chemickém peelingu, v týdnu jdu na jehličky, ale ráda bych vyzkoušela i nějakou novou bezva kosmetiku, která by mi byla pomocníkem o moji pleť. Kdybych v testování uspěla, ráda se o své poznatky podělím na sociálních sítích nebo různých vyhledávačích jako je např. Heureka.

16. lis 2020

Ahoj, za dva mesice mi bude 34 a zacina to s mou pleti jit z kopce, vrasek cim dal vic, mozna genetika možná stáří 😂tahle soutěž jde jako na zavolanou, akorat resim, jaky koupim krem. Kazdy vecer odlicuju a pouzivam olej od Nuxe a to se olej udajne na oblicej ani nema pouzuvat, ale denni posledni dobou nepoužívám zadny, prijde mi, ze jsem nenarazila na nejaky TOP produkt, u ktereho bych vydrzela. Mam cim dal horsi pleť, nekde mastna nekde sucha, sem tam pupen. Asi je to daň za to, ze jsem ji měla vzdy pěknou 😂Rada bych tedy zkusila tento zazrak, aby mi dal plet zase do kupy, u kteroho bych uz vydrzela a z unavené babky byla zase stabajzna 😆Tak treba vyberete mě, ikdyz vidim, ze nas tu je kolem 30tky dost✊

16. lis 2020

jelikož mi 40 už na dveře zaklepala a vešla, snažím se dopřát pleti ještě více pozornosti. Určitě se snažím o pečující krémy, ráda zkouším novinky. Nepoužívám žádné make-upy, pouze linku na oči, snažím se, aby pleť dýchala. Bohužel vrásky už o sobě daly dost vědět, budu ráda za každou možnost, jak pleti ulevit

16. lis 2020

Krásný den,
jmenuji se Hanka a moc ráda bych se zapojila do testování této úžasně vypadající Plasmakosmetiky. Je mi 34 let a musím říct, že ač jsem se většinu života o svou pleť nijak výrazně nestarala, přibývající věk a 3 děti (5 let, 2 roky a 2 měsíce) mě donutily se o ni začít více zajímat. Avšak stále hledám to, co mi bude nejvíc vyhovovat a co bude moje srdcová záležitost. Pravidelně zatím používám micelární vodu, denní a noční krém. Pleť mám smíšenou, na nose se mi dělají suché šupinky, občas sem tam někde pupínek, který se většinou rychle zhojil, ale po posledním těhotenství je právě regenerace pleti to, co se výrazně zhoršilo. Poslední pupínky, co mám už přes měsíc, jsou stále vidět. Stejně tak pod očima mi přibývají dost znatelně vrásky. Na levé tváři mám navíc od února jizvu po vyříznutí většího rizikového mateřského znaménka. Moc ráda bych vyzkoušela, zda by Plasmakosmetika pomohla mé pleti. A musím se tedy i přiznat, že mám v této době velkou chuť sebe i svou pleť rozmazlit. Tak moc doufám, že je to přesně to, co je mi Plasmakosmetika schopná dát ♥

16. lis 2020

Moje plet je stejne probematicka jak v puberte.Ucpane pory v T- zone,sem tam akne a do toho jsem mela lupenku (takze citliva a supinata plet)zacinaji se mi delat vrasky.Zkousim vse mozne a jeste jsem nenasla ten top,ktery bych si koupila podruhe... Nepouzivam malovatka,maximalne 4xdo roka BB,rasenku a rtenku.Je mi 39 a uz bych chtela mit krasnou plet

16. lis 2020

O svou pleť se starám od svých 20 let každý den jí čistím a myju vodou. Ráno a večer jí promazavam

16. lis 2020

@nirezina stále mi přijde že pleť je vysušená. Pleť se mi hodně zhoršila po porodu kdy se mi akné dost rozšířilo. Minimalizovala jsem i líčení. Je mi 27

16. lis 2020

Je mi 31 a o svou plet jsem se nikdy nemusela starat, protoze je hladka a vypadam mladsi. Ovsem po prekroceni 30 let se vrasky uz zacinaji objevovat, plet zacina byt sussi, takze bych se o ni mela zacit starat vice. Doposud pouzivam na odlicovani prirodni krem a to je vlastne vse. Na liceni pak prirodni pudr a krem na kruhy pod ocima. Rada bych zjistila, jestli s kvalitni kosmetikou opravdu muze byt plet lepsi a vlacnejsi.

17. lis 2020

Ahoj, maminky,

všem moc děkujeme za zájem a komentáře 🙂 Testerky na toto testování již byly vybrány. Vybraným uživatelkám jsme poslali zprávu interní poštou. Pokud vám IP nepřišla, nebyly jste vybrány na testování, ale nevěšte hlavu a zapojte se do dalších výzev 😉

Každé z vás zasíláme tři srdíčka pro radost ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den 🙂

konik_testuje

@1monicka1, @85zuzulka85, @anetka1701, @apacheee, @asashley, @baruniceslepice, @beruska125, @beruskanula, @bettynka26, @bluerazor, @bohativet, @cupina86, @darinka46, @dasara, @demi1351, @dencaav, @denisaplchova, @denny27, @donika, @drobnix, @eloise02, @escapelle, @esterka610, @evabry, @evapelclova, @evenska1, @evickapepik, @fejfarka, @firsttime, @hadruska, @hance89, @haninab, @happyprcek, @hhranolka, @ivetazahalkova, @jackie71, @janapovolna, @janka_jordan, @jitkanot, @jitulkabobulka, @kami92, @kamilathe, @karchinka, @katka_dv, @katyy8, @kiiiiiiiki, @kija, @klaara3, @klara103, @klarcamamca, @kopreti123, @krisne, @leever, @lenatko91, @lenfik, @leniczka23, @lenislav87, @lenulai, @lenuli3622, @levandulina, @licy78, @lmartinkova85, @lucie7411, @lukvic, @lv, @mackr, @makret, @marketka_m, @megankaa, @mirtha, @misabrejlova, @misha_1989, @miska03, @missttery, @modrasekp17, @moncici89, @monikamas, @monnylee, @mstotova, @murru, @mynamea, @narnell, @niki92, @nikinelinaty, @nikolageregova, @nikolazerebov, @nirezina, @oplatecka, @pehamek, @petakaci, @petraval01, @plavkynka, @preiba, @pusolamy, @radvor, @rastynek, @romaz, @roseinka, @ruzka1, @scruffy, @she22, @simcpa, @slunecnice7, @sluune, @sooonix, @tereza_krizkova, @terrytess, @ustarana, @veinnna, @verca5505, @veverik_, @veverka.terka, @veverka78, @vlahy, @vonrataj, @zdenulka22, @zhalickova, @zmaldik

18. lis 2020

Dobrý den, uvedli jste mou mailovou adresu, za to velice dekujiii, ale bohužel IP mi nepřišla. Děkuji

18. lis 2020

Dobrý večer, tu teda neznám, já používám v poslední době krémy na suchou pleť přírodní a také doplňky stravy v kapsličkách. Pomáhá mě to udržovat v rovnováze.

18. lis 2020

Všem blahopřeji a děkuji za srdička ❤❤❤

19. lis 2020

Začni psát komentář...

Odešli