Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

    Prosím o radu a předem děkuji. Když si chci uchovat křen, můžu ho nastrouhat a zamrazit? Bude mít pak stejné grády, až si ho dám po rozmražení k masu?

    Nebude tak silny ale delame to tak 😊

    9. lis 2016

    @nicollegita OK, děkuji, mně právě v ledničce moc nevydrží a nevím, co s ním. Pak ho jen rozmrazíš a jíš? Já si k němu strouhám jabka, tak bych ho přidala do nich.

    9. lis 2016

    @llluckaaa my ho davali fo mrazaku myslim nenastrouhany ale muzes dat i rovnou nastrouhany, vytahnem a je jak cerstvy

    9. lis 2016

    A nedává se do písku jako mrkev?

    9. lis 2016

    já ho naložím (nastrouhám křen, přidám olej,ocet,cukr) namačkám do zavařovaček od přesnídávek a vydrží dlouho a má pořád grády

    9. lis 2016

    @candey Když já ho mám ráda jen s tím jablkem a na nic jiného ho nepoužívám...
    @hojda To nevím. Já ho potřebuji uskladnit v teplém, suchém panelákovém 3+1 😉

    9. lis 2016

    @hojda ja teda i mrkev davam do mrazaku

    9. lis 2016

    @llluckaaa - já ho používám taky pouze k uzenýmu, klobásám... dá se z něj pak udělat i omáčka,když není čerstvý... a popravdě z obchodu je takový mdlý... máme teď čerstvo vykopaný, a bohužel v písku se mi neosvědčilo ho mít a z mrazáku nám pak nechutná.... natáhne ty mrazákový pachy. ještě mě napadlo třeba naložit a pak až bude chuť si do něj nastrouhat trochu toho čerstvého jablka

    9. lis 2016

    @nicollegita Tak se uskladňovala mrkev většinou dříve, kdo měl doma sklep.

    9. lis 2016

    @candey Asi to naložení zkusím, děkuji. Mám teď z obchodu a je to síla. Ale porovnat nemůžu, nepamatuji se, že bych někdy měla domácí. Blbý je, že v tom obchodě se kupuje po kusech a já zpracuji vždy jen malý kousek a většina mi zbyde. No a do dalšího použití se mi ten zbylý kus zatím vždy v lednici zkazil ☹

    9. lis 2016