1 / 1
    apacheee
    AMBASADORKA

    Luci, jsou hned měkké?

    1. pro 2016

    @apacheee Jo, jsou, ale musí se hned po vychladnutí dobře uložit, aby nevyschly. Mně tu na ně manžel pořád chodí a nechává odkrytý pytlík, takže mi tvrdnou ☹

    1. pro 2016

    Krásné,moho se zeptat jak zdobite,cim?

    1. pro 2016

    @murynka Děkuji 🙂 Zdobila jsem zdobící tužkou od Tescomy (mám ji na testování od MK), a použila jsem domácí bílkovou polevu a hvězdičky a perličky od Dr. Otkera. Není to úplně, jak jsem si představovala,ale ještě budu zdobit další várku, tak snad se mi to už povede lépe. Největší problém byl připravit správnou konzistenci bílkové polevy
    Bílkovou polevu jsem připravovala podle doporučení na těchto stránkách: http://www.apetitonline.cz/recept/pernicky

    1. pro 2016

    @llluckaaa ja ji mám také ale nejde mi to s ní😞

    1. pro 2016

    Hnedka si jdu napsat, díky 🌷

    1. pro 2016

    @murynka Já ji teď držela poprvé a moc mi nešly dlouhé tahy. Ale spíš to bylo tím, že mi pořád děti strkaly do stolu a já neměla klid. Ty tečky se mi dělaly dobře i se mi víc líbí. Jaký používáš hrot? Toto je dělané dvojkou. Už mám připravené další perníčky a budu zkoušet i jedničku.

    1. pro 2016

    Jo a na kolik stupňů péct?

    1. pro 2016

    @wejomina Já peču na 180, ale záleží na troubě 😉

    1. pro 2016