luciinka001
6. črc 2018
362 

Testování mopu od Viledy 🙂

Vítejte v mé recenzi na test mopu od Viledy. 

V prvé řadě bych chtěla opět poděkovat koníkovi za tu možnost, protože ač bych takový mop potřebovala, sama bych si ho v žádném případě koupit nemohla.

V druhé řadě bych chtěla poděkovat za bleskovou komunikaci mezi mnou @konik_testuje a @gradan a za rychlé vyřízení mé chybějící teleskopické tyči k mopu. Děkuji! ♥

A teď k samotné recenzi. Jako Pardon, můžete mi někdo vysvětlit jak jsem mohla do teď bez "PANA MOPA" existovat?

Žádná bolavá záda, žádné máchání rukama ve vodě. Nic z toho.

Jsem absoutně nadšená, máme doma lino a kousek dlažbu a obojí perfektně setřeno. Bez šmouhy a bordelu a hlavně za minimum času než s předešlým (mopem)? jestli se tomu tak dalo říkat. :D 

Jelikož jsem dostala teleskopickou tyč déle, tak jsem už od ostatních věděla jak mop složit i když podle mě to zas taková fuška není a zvládla jsem to i bez chlapa :P 

Další věc je jeho váha i s vodou, je lehounky a snadno se přenáší.

Další výhoda je, nálepka na kbelíku max. kam až napustit vodu ale i když si ji dávám méně je to dostačující.

Úplně super je ždímání, já teda šlapu na pedál více než třikrát, protože mi jinak hadřík přijde pořád mokrý, ale možná jen "málo šlapu" :D ale mam pak podlahu skoro hned suchou. 

Líbí se mi, že je návod na vše napsaný na krabici, tudíž žádné další papíry navíc. 

Po prvním setření jsem jen seděla na židli a nevěřila že už mám setřeno, to samý když jsem zrovna dělala u nás v baráku hlavní chodbu. Nikdy mě to nebavilo a teď to bylo šup šup a bylo to . 

Jako další ooobr výhodu vidim to, že nemusim mít doma opičí dráhu z věcí ale mop krásně díky kloubu zajede pod sedačku i pod křeslo, takže nemusim nic odtahovat ani dávat nahoru. Dostanu se všude kde jsem se s hadrem a koštětem nedostala a musela jsem to většinou dodělávat ručně, teď ne a je to skvělý! 

No, hadřík už není tak čistě bílý jako byl na začátku což je jasné, ale ještě jsem ho ani jednou neprala, vždy po vytírání jen v ruce a je pořád krásně v rámci možností čistý. Hadřík se nacvakává pomocí cvočků takže sundat ho a vyprat není žádný problém 🙂 

Vytírat baví i děti, ty to hned museli také vyzkoušet a díky teleskopické tyči, kde si nastavíte výšku mohou vytírat i malé děti. 

Každopádne jsem strašně nadšená, že jsem tuto možnost testování dostala, protože tohohle pomocníka už jen tak z ruky nedám.

Děkuji! 🙂

#test_vileda4 #recenze 

Taky jsem ho testovala a doteď jsem z něj nadšená, výborný pomocník!

6. črc 2018

Začni psát komentář...

Odešli