Holky dnes to na mě dolehlo, jdu si ulehčit. Jak víte netajímá se tím, že jsem neočkovaná.
    Ale prostě to co se děje okolo mě v poslední době je masakr. Hrozně mě ten zdravotní systém sklamal. 😢 Chtěla jsem jít na očkování kvůli dětem, abychom mohli nějak rozumně fungovat. Syn miluje plavání, tak na plavání chodí s babičkou.
    Chodí na hasiče kam momentálně může jen on předávám u dveří. 😢 Mrzí mě to ....
    Jenže v září doktoři uznali chybu a konečně tatínek může na operaci již v pořadí čtvrtou, jen že se musel naočkovat ,bohužel zvolil jednorázovou aby ho odoperovaly a operaci přesunuli na dýl až po novém roce tzn. Musí jít na další očkování.
    Mezi tím jsem onemocněla udělala si test kde mi vyšlo že Covid nemám . Dr mě vyšetřil a že ho určitě mám. Tzn. Čekání na další testování. Dva dny pak že se mi do 48 h ozvou no volali za tři dny. Volám Dr. Že nemám Covid. On ať přijdu. Ok. Přijdu koukne do karty jste neočkovaná máte smůlu běžte domu udělejte si čaj a když vám do týdne nebude lépe, tak hod přijďte a dáme antibiotika nebo tak .... holky já myslela že ho kopnu. Po týdnu čajováni jsem se z toho sama dostala... Hned druhé sklamání. Ale řekla jsem si, že se nechám na očkovat ,že chci aby se doktor kdyby něco o mě postaral a né že mě nechá 7 dní jen tak ať si poradím nebo zdechnu. Mám přeci dvě děti 😱.
    A zítra jsem měla jít na očkování. .. ale dnes ráno mi volala kamarádka, že potřebuje pomoct. Nutně !! Tak jsem jela. Ona je masérka ruce ji živí. Je OSVČ. Matka samoživitelka. A po očkování (3) ji ochurnuly ruce a částečně nohy .... Prý má čekat.... Ale účty se nezaplatí. . . O děti se postará kdo ... No máme u ní směny aby se to zvládlo. No a zítra na očkování nejdu ... Prostě jsem to zrušila nemohu si dovolit něco takového živí mě šití. .... Tatínek půjde na tu operaci a bude potřebovat aby ho někdo vozil a tak .... No jo,je to záchvat paniky .... Není totiž dobré ani špatné rozhodnutí ....