lussinda83
19. črc 2020
316 

Ochutnávka bonbónů, které obsahují vitamíny

Před několika týdny jsem byla vybrána s dětmi k testování rybiček.

Samozřejmě, když jsem se tuto novinu dozvěděla, trochu mě zamrazilo... při představě, jak jsem dostávala rybí tuk ve školce já... brrrr. Z hnědé tubičky přímo do pusy, fuj, do dnes si dobře pamatuji tu odpornou chuť, to se snad nedá zapomenout.

Ale co, když to před dětmi nezmíním, určitě to projde hladce.

Nějak se zdrželo doručení, takže jsme toužebně očekávali zásilku. Když dorazila, děti už byli nadšené, že poprvé vyzkoušejí. Se zpožděním, ale přeci.

Nastalo dilema. Děti berou stávající vitamíny, otázkou bylo, jestli se smí rybičky brát zároveň, nebo budeme muset stávající vitamíny vysadit, po dobu užívání rybiček. Nikdo mi bohužel na koníkovi neuměl poradit.

Obě děti jsou dost rozdílné, krom toho, že mají mezi sebou 7 let rozdíl, tak hlavně ve stravování to mají každý jinak. Dcera (3r) jí v podstatě vše, není vybíravá. Syn (10r) je přesný opak, nejí téměř nic a ještě ve velmi malém množství. Takže jsem byla ráda, že mohou vyzkoušet oba.

Balík přišel, první rozbalení, veliké nadšení. Po rozbalení mě velmi překvapilo balení každé rybičky zvlášť, příjemný gelový vzhled. No přiznám se, že první ochutnání ve mě trochu vyvolalo hrůzu, když jsem viděla ty tváře. Oba přesvědčivě tvrdili, že rozhodně už další jíst nebudou. Já rybičku neochutnávala (přestože mi ji chtěli vnutit, ať vím, co že jsem jim to dala, ale odolala jsem), takže netuším, jak chutná.

S každým dalším dnem ale bylo lépe a dokonce i 2x po sobě sami přišli, že nedostali rybičku.

Děkujeme velmi MK za možnost otestovat rybičky, silně uvažuji, že v užívání budeme pokračovat dál.

Přejeme krásné slunečné léto 🙂

#test_mollers2   #recenze

#zkusenosti_mollers_rybky

Začni psát komentář...

Odešli