Milé maminky, hodně jsem poslední dobou přemýšlela nad prioritami. Víte, že jsem nikdy neodmítla aspoň základní radu a pomoc, pokud jsem jen trochu měla pocit, že bych pomoct mohla. Ale nějak mi to přerůstá přes hlavu a trpí tím rodina, domácnost (což by mě tak netrápilo), ale hlavně moje děti, kterým bych se měla víc věnovat.

    Když máte problém, popíšete ho do diskuze, lehce ho probereme v IP (myslím, že citlivé otázky zdraví není dobré řešit zcela veřejně), něco základního poradím, po týdnu se ozvete, jak dál, ale protože je vás moc, nepamatuju se, jak to bylo, co jsme už řešily a co ne, psát si to někam nemám čas, musím vyhledávat, to mě stojí další čas a je to začarovaný kruh.

    Proto - kdo si myslí, že má smysl poslouchat moje rady (a víte, že nejsem lékař a také že nikoho nenutím, aby mi dal přednost před lékaři a snažíme se problém řešit ve spolupráci s nimi, ne proti nim), tak se mi ozvěte na pracovní email v mém profilu. Tam je možné řešit potíže do všech detailů, mám tam systém pro zachování kontinuity informací a budu tak vědět, že o rady opravdu stojíte a udělám pro to maximum. Ale nebudu to dělat zadarmo.

    Doufám, že to pochopíte a je to fér i vůči těm, co si za poradenství platí (i když ty mohu ubezpečit, že jim se věnuji nesrovnatelně detailněji, než těm, co žádají o radu v rámci MK).