1 / 1

    Nebýt těhotná s dvojkami, tak bych taky jela.. až od Ostravy 🙂

    23. čer 2019

    Taky bych jela, kdybych nebyla sama doma s ditetem. Budu tam v myslenkach. Vsechny, kdo jedou, zdravim!!!

    23. čer 2019

    co tam bude?

    23. čer 2019

    @jarla zase nějakej koncert 🤣

    23. čer 2019

    Jo, kdybych byla v Praze a schopná vstát z gauče, tak jdu 👍

    23. čer 2019

    Jdu i s dětma, váhala jsem, ale bude prostor pro rodiny s malými dětmi a v nejhorším se uchýlíme na hřišťátko nebo skočíme domů k mámě.

    23. čer 2019

    @1lenuska1 já samozřejmě vím, co se tam bude dít, to bych musela žít v pralese, abych nic netušila

    23. čer 2019

    @roubickovapavla Jo to byl humor? Tak to pak jo 😄

    23. čer 2019

    Ja to nevim. Asi ziju v pralese 😂

    23. čer 2019

    Bohužel není hlídání, chodím když se koná u nás v okolí a V už si začíná zvykat, když se skanduje máchá rukou nahoru a dolu a strašně si oblíbil naší hymnu 😀

    23. čer 2019

    @lenickakl koncert proti panu Babisovi

    23. čer 2019

    @lenickakl buď v klidu ja taky ;D

    23. čer 2019

    Nojo kočky jsem v práci....

    23. čer 2019

    Jdeme a jdeme moc radi! 🙂

    23. čer 2019

    Nejdeme a nesli by jsme ani kdyby jsme bydleli v Praze.

    23. čer 2019

    Myslím že to bude stejně zbytečně ten ichtyl zase bude prohlašovat že na něj přišlo víc lidí jak na jakoukoliv hudební skupinu . Bude u toho mít srandu . Je smutné že se taky fakt člověk nedovolá . Hodně štěstí těm co tam budou .

    23. čer 2019

    @maruskakaras tak to se v tom sektoru pro rodice s detmi treba potkáme 😊

    23. čer 2019

    @ivaze tam bude sektor pro rodice s detmi? To by byla parada, na Vaclavaku jsme byli v davu a bylo to trochu narocne.

    23. čer 2019

    @sunysara no jo a pri tom prohlaseni bude mit triko s motyle... Achich, kdyby alespon cesky umel.

    23. čer 2019

    @leniczka23 Nevadi, bude nas tam i tak dost 🙂

    23. čer 2019

    @sudylichozrout ano, cetla jsem to v pokynech, ja jsem to uz dlouho urgovala u organizatoru, protoze Vaclavak s dcerou bylo fakt maso. Podivejte se na stranky a hlavne dostatek vody s sebou 😊

    23. čer 2019

    Holky, vsem, co jdete, moc diky! 😊

    23. čer 2019

    @sudylichozrout Ze strany od kyvadla na trávě. Proto jdu, jinak bych to asi radši nechala na tatínkovi, ať protestuje i za nás 🙂

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    Jsem z Prahy a nejdu. A jeden z důvodů je ten že mě Babiš nevadí. Jasně se spoustou věcí nesouhlasím ale myslím že za ty roky toho udělal daleko víc než socani a demokrati. O KSČ a jiných stranách zbytečné mluvit. Zajímavé je, že se pořád protestuje proti Babišovi, ale volby by jasně zase vyhrál. Takže kdo tam protestuje? Kdyby takhle všichni co křičí šli k volbám...je to fraška.

    23. čer 2019

    @podaji super napsano !!

    23. čer 2019

    @poah Myslim, že to je dostatecnej důvod! To netřeba rozvádět... Nebo jak to myslíš?

    23. čer 2019

    @podaji Aha, tak to pak jo....

    23. čer 2019

    @podaji Aha, tak to pak jo.... Je jasný že nebudeš protestovat proti někomu kdo ti nevadí 🙂

    23. čer 2019

    @podaji Protestují ti co ho nevolili a to je 70% voličů 😉

    23. čer 2019

    @podaji jojo, navysil si dotace, skoupil dalsi kus republiky, obsadil klicove posty, utraci nase penize na sve podnikani, rozhazuje nade penize na uplaceni svych volicu, likviduje konkurenci, ovlada media... Ano, udelal toho vic nez kdokoliv pred nim. Ale dobre to neni. Ani nahodou.

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    @poah nevyhral on, vyhralo hnuti ANO. Ircite by mezi sebou vygenerovalo nekoho, kdo neni zatizen kauzami a mohl by po nem vzit premierskr kreslo.
    Uz me tyhle reci stvou. Nedemonsttuji proti ANO a vysledkum voleb, ale proti tomu gaunerovi.

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal
    Autor komentář smazal

    @poah Pokud jsi nebyla v te dobe kojenec, tak si jiste pamatujes, ze vsichni tebou jmenovani rezignovali a rezignovali za daleko mensi prusery. A na Necase vyhrabali akorat nezdanene kabelky jeho milenky.

    23. čer 2019

    @sudylichozrout ale no tak. To si vážně pamatujete jen ty kabelky?? Asi takhle. Tady v té republice je ta demokracie trochu zvrácená. Každý si dělá co chce. Porušují se tu zákony ve velkém všechno projde, všichni jsou v klidu. On ten Babiš žádný svatoušek není to rozhodně ne...ale ať si každý zamete před svým prahem. Viz ptačí hnízdo atd. Kde byli kontrolní orgány, co dělali politici?? Znáte kauzu OKD? Ok ať lidi demonstrují, ale kde byli za minulých vlád??

    23. čer 2019

    @sudylichozrout je to pako slušně řečeno

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    @podaji demokracie je i to, že si slovo demokracie může každý vyložit po své

    23. čer 2019

    my měli v plánu jet i když z Prahy nejsme, ale bohužel syn je infekční a to by z nás asi radost neměli 😕

    23. čer 2019

    Nejdu, nevidim duvod...

    23. čer 2019

    @podaji a co se týče vlád minulých, protestují nejvíce mladí a ty v té době dost často ještě neměli ani volební právo a politika byla mimo jejich svět

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    Bydlim vedle letny - nikam nejdu. Ja chodim radsi volit

    23. čer 2019

    @poah upřímně mě v té době ani politika nezajímal, právě naopak až v době kdy jsem začla žít sama na sebe jsem začala tyhle věci řešit, a mladí lidé pro mě nejsou jen studenti, ale i mladé rodiny, kterým prostě není jedno v čem budou jejich děti vyrůstat

    23. čer 2019

    @jarcca no upřímně když jsem dneska viděla otázky Václava Moravce a tam toho hrdinu za piráty....ale jo já jsem taky mladá a mám čerstvě dvě malé děti ale i mladý člověk by měl občas používat rozum. Podívejte se právě na tu pirátskou stranu. Udávají jeden druhého a ok. Udávají u EK a výsledek? "Zákaz dotací pro všechny bez rozdílu". Až se zaměří na nějakou změnu!! Takhle na mě působí jak zalobničci z mateřských školek.

    23. čer 2019
    maanule
    autor

    Holky víte co, já chápu, ze ne každý rozumí ekonomice a fungování EU... ale jsou jakési elementární principy, které osoba současného premiéra i prezidenta nedodržuje...
    mimo to, ze se za demonstraci postavilo velké množství zpěváků, herců, politologie a odborníků... to si fakt myslíte, ze to je jen tak, ze si řekli, nemám co dělat v neděli, zajdu do davu a budu se tlačit v davu...

    23. čer 2019

    @podaji tak u nás na regionální úrovni zrovna Piráti fakt makají, ale ono je všechno o lidech... já třeba ani nemám problém s ANO, jsou tam i chytří a rozumní lidé se kterými se můžu ztotožnit, ale tohle není akce proti straně, tohle je akce proti jednomu jedinému člověku

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    @maanule tak klobásky, pivečko limča...dobrej nedělní piknik 😂😂

    23. čer 2019
    maanule
    autor

    @poah já bych tam šla o kdybych byla jedina... svůj rozum mám a díky tomu, ze jsem studovala ekonomie a EU, tak tomu i trochu rozumím... ale toto už je tak silný kalibr, ze netřeba studia k pochopení základních věci... ;)

    23. čer 2019
    maanule
    autor

    @podaji 😂

    23. čer 2019

    Syn je nemocnej a nemám hlídání, takže podporují alespon u TV. Doporučuji těm, které si myslí, že demonstranti jsou mladí blbecci neuznavajici demokracii. Nikdo neprotestuje proti výsledkům voleb, ale proti zneužívání moci Buresem pro své obohacení. Jestli si myslíte, že dělá něco dobrého pro lidi, tak vás to bude hodně bolet až za pár let přijde ekonomická krize a sucho bude ještě horší než nyní. To už nebudete postovat debilní fotky od bazénu #materskadovolena, ale budete brečet, jak je ten svět nespravedlivej 😘 a bude pozdě. Babis je estebak a zloděj a patří do vězení. ANO ať si klidně vládne a zkouší se udržet na špičce, nikdy je volit nebudu, ale nikomu neberu právo je volit a výsledky voleb respektuji.

    23. čer 2019

    Obávám se že to stejně k ničemu nebude ale co opravdu nechápu je jít na demonstraci s dětma jak tu nekdo psal, no opravdu libový nápad👏👎

    23. čer 2019

    @aklora tak bez deti by to nebyli ty spravny instagramovy fotky.... 80% lidi je tam jen pro selfie na instagram 🤷‍♀️

    23. čer 2019

    @20190418 a ty myslis, ze bez nej k tomu nedojde? Ten scenar nastane i tak

    23. čer 2019

    @sowelo26 on ale svoji vládou znemožňuje se na to připravit. Rozdává koblihy namísto toho, aby tvořil rezervy a investoval do nutné infrastruktury a Agrofertem vytezuje zemědělskou půdu, vyčerpává ji a zabraňuje systematické obraně proti suchu.

    23. čer 2019

    @20190418 stejne jako udela kdokoli jiny kdo se tam dostane

    23. čer 2019

    Za sebe opravdu musim rict.. chudaci deti!!!kdo je tam taha?!!to jako vazne???tak se prihlaste?!to musi byt pro ne krasne letni nedelni odpoledne!klobouk dolu🙄

    23. čer 2019

    @sowelo26 hm? A to má být jako argument pro co konkrétně? Já si nemyslím, že krást je normální a ani, že vsichni kradou a ti, co nekradou tak jen proto, že nemají možnost. Já nepotřebuji koblihy, já chci, aby s mými daněmi premiér udržitelně hospodařil a ne je utracel za drzhubne např. v podobě bezplatného jízdného nebo za výrobní linku pro svoji pekárna. Ne, nekradou vsichni. Kradou jen bezpaterni svině.

    23. čer 2019

    @poah no to je blbina. Nevidim rozdil mezi dobou sveho studia na vs a soucasnosti. Zodpovednosti a povinnosti jsem mela iz tenkrat dost. Nedelej z mladych, mj. max o 10 let od tebe, uplna jelita. Mnohdy maji vic rozumu nez my.

    23. čer 2019

    @sonaxoxo ja je tam s manzelem tahals. Blbli jsme na trave, potkali pratele, hrali si, poslouchali proslovy... Proste pohoda a jsem rada, ue jsem tam mohla byt a vyjadrit svuj nazor. Problem?

    23. čer 2019
    Autor komentář smazal

    @poah Jsem hrda, ze demonstruji i mladi! Ze jim to neni jedno! A stydim se za Tebe i jine, kteri maji stejne nazory jako Ty!

    23. čer 2019

    @kacatko1986 ale je prece demokracie...kazdy si muze rikat a myslet co chce...

    23. čer 2019

    @20190418 a? Ja si to taky nemyslim, ze krast je normalni...

    23. čer 2019

    @caverina No vsak at si rika, ja si taky rikam...

    23. čer 2019
    23. čer 2019

    @sowelo26 @poah všichni kradli, všichni budou krást, tak proč to řešit? No, s tím se fakt neztotoznuji. Jedná říká, že ji je to sumak. Druhá, že je na to příliš dospělá. Mně táhne na čtyřicet a jedno mi to není 😉

    23. čer 2019

    @podaji děvče komunisty si lidí taky po válce zvolili.....

    23. čer 2019

    @20190418 Ale ja nerekla ani jedno z toho co pises. Jen proste nevidim problem v Babisovi....

    23. čer 2019

    @sowelo26 ne ne Andrejko je hodnej kluk 😂😂😂

    23. čer 2019

    @martinka_33 no jo, kdyz nesouhlasim s jinym nazorem, budu se vysmivat...

    23. čer 2019

    @sowelo26 psala jsi, že nevidíš důvod. Reagovala jsi na mě, tak proto s tebou diskutuji.

    Jinak reakce Babise na demonstraci, já nevím o co jim jde, já arogantní nejsem 😂

    23. čer 2019

    @20190418 nevidimduvod,protoze nevidim problem v Babišovi,z toho ale neplyne nic z toho co si napsala, ze rikame nebo si myslime

    23. čer 2019

    @sowelo26 pockej, tobe fakt nevadi, ze krade, ovlada media, komplet politiku i Zemana, na ktereho vi evidentne dostatek, aby ho drzel pod krkem?

    23. čer 2019
    23. čer 2019

    @20190418 neni arogantní ani trošku 😂
    @sowelo26 víš ono když se někdo zastává zločince, tak to přinejmenším k smíchu je.... Jenze sou v ty naši politice samí zločinci ☹

    23. čer 2019

    @sowelo26 no, vzhledem k tomi, ze jsem profesi novinarka, vim pomerne presne, jakym zpusobem ovladl a ovlivnuje sva media. Tak mu to basti...

    23. čer 2019

    @sowelo26 Ale on má Andrejko charizma 😍 A 30% populace je s tím v pohodě volit někoho protože je cool, tak ono vlastně co tady řešíme

    23. čer 2019

    @poah no, pracuju, mám děti, můj táta cinkal klíčema na Václaváku a šla celá rodina (máma se dvěma malýma dětma, která pracuje, má hypoteku, vede barák a dtará se o další dvě nemovitosti). A starých tam bylo taky dost. Nezlehčovala bych a neurážela nikoho, kdo jde vyjádřit svůj názor 😉

    23. čer 2019
    23. čer 2019

    @sudylichozrout jo,jo, tak hlavne ze treba verejnopravni media nikoho neovlivnuji a jsou naprosto nestranna...

    23. čer 2019

    @martinka_33 no vidis, a ja ho treba nevolila

    23. čer 2019

    @sowelo26 typicka pseudoargumentace. Misto odpovedi hned volis utok. Nu tedy dobra. Takze... S CT nespolupracuji, ale je docela zajimave, ze si na jeji upravodajstvi steziji vlastne jen volici Okamury, Burese a komousu. Zvlastni 😀

    23. čer 2019

    @sudylichozrout neutocim a napodobne...

    23. čer 2019

    @sowelo26 ne? Vis o praci novinaru (v ct) prd, netusis, jak funguje dramaturgie a vyroba zpravodajstvi, ale tvrdis, ze CT neinformuje objektivne. A to jen proto, ze volis nekoho, kdo je uplny pako a kdo tohle opakuje jako kolovratek dokola. Relevantni asi tak, jako nazor na skolstvi z titulu ukoncene zakladni dochazky. Madamme, v CT se opravdu nedela propracovane PR pana premiera, nekryji jeho prusvihy, v CT nemaji placene flame diskutery, v CT nespicluji obcanky, v CT funguje normalni zpravodajska prace. Netikam, ze je ta prace dokonala, ale k novinarine ma daleko bliz, nez presstituce v AgrofertDnes.

    23. čer 2019

    @sudylichozrout predstav si ze vim dost, mezi tema lidma se pohybuju a ne kazdy kolega by s tebou souhlasil.... Ale ono je tezke prinmout i jiny nazor, chapu... A jinak, ty me znas osobne, ze vis koho ja volila?

    23. čer 2019

    Já spíš nechápu jak pořád vyhlasovali děti co se tam ztratili a hledali rodiče.. Toto asi nikdy nepochopím jak nějaký rodič ztratí dítě..

    23. čer 2019

    @sowelo26 tak vzhledem k tomu, ze ti nevadi Bures, jsi pravdepodobne volila Ano, i kdyz tvrdis, ze ne. Pripadne socany, SPD, nebo nejakou pidistranu typu Realiste/SSO. Je mi ale jedno, koho volis. Mas pravo na svou volbu. Dulezite je, abys jej uzivala s rozumem. A uprimne, nechci se te dotknout, ale obhajovat Babise, na ktereho se ted sype pruser za pruserem, neni prilis duchaplne. Chapu, ze jsi treba nejak politicky zamerena, ze mas nejake veci, ktere jsou pro tebe dulezite, a proto volis, jak volis. Nicmene by pro tebe melo byt dulezite i to, aby premierem nebyl capo di tutti capi.

    23. čer 2019

    @sudylichozrout pletes se a mylne predpokladas... a ja jen doufam, ze obecne mylne domnenky neovlivnuji i tvou praci ... Dal myslim nema smysl to resit... dobrou noc.

    23. čer 2019

    @sowelo26 neovlivnuje, nebot se v pracovnim zivote nezabyvam politickou scenou 🙂 Resim uz jiny veci a je to mnohem zabavnejsi. Dobrou noc.

    23. čer 2019

    @akcuul2 Hele mně se to nikdy nestalo a osobně si myslim, že hlídam děti tak, že ani nestane, ALE zase, nesoudila bych. V tom davu davu, a to platí pro jakou koli akci, třeba i dětský den, stačí, aby se člověk podíval na sekundu jinam a už to dítě nemusíš vidět. A průšvih je na světě.

    24. čer 2019

    @akcuul2 už jsi byla s dětma v Mirakulu? 😀😀😉

    24. čer 2019

    Dámy nezlobte se, ale nepřijde mi normální chodit na takové akce s malými dětmi. Fakt se jako musím smát... Co byste všechno chtěly? Dětský koutek, přebalovací stůl a ještě stánek s nekorenenym jídlem pro děti ne? 😅
    A teď mě třeba ukamenujte

    24. čer 2019

    @novamamina Hele tohle je zas tipické překrucování. Nikdo od nikoho nic nechce, při vší úctě, meleš z cesty. Jak píšu, množství lidí je i na akcích určených přímo dětem.

    24. čer 2019

    @novamamina ale ona tam ta část vyhrazená pro ty děcka i byla 😉

    24. čer 2019
    Autor komentář smazal

    @novamamina to je tak, kdyz se k tematu vyjadruje nekdo, kdo o nem vi prd. BYL tam prostor i pro rodiny s detmi, zejmena na loukach pod stromy a u prilehleho hriste. Slyset bylo vse, presto jsme se netisnili s detmi primo na plani.

    24. čer 2019

    @maruskakaras
    @jarcca
    @sudylichozrout
    Já jsem pochopila že tam byl prostor pro děti. A to je to co prostě nechápu. Když se řekne demonstrace, myslím Že tam děti nemají co dělat.

    24. čer 2019

    @novamamina a proc by ne? Nebylo to nebezpecne. V r. 89 jsem byla v prvni tride a na Vaclavak me nasi nevzali, protoze to bylo o hubu. Ale pak na tu velkou prosincovou demonstraci na Letne me vzali, ta uz byla o necem jinem, tam uz nehrozil zasah a ja z toho mam uzasne vzpominky.

    24. čer 2019

    @novamamina tohle jsou pokojné demonstrace, nejedná so o pochod radikálů městem, v podstatě jde jen o setkání s řečníky a mírumilovné projevení svého názoru. pro mě bylo zasadní nemíchat se s dětma do hlavního davu, být někde, kde je to řidší a odkud budeme mít jistou možnost odchodu kdykoliv.

    24. čer 2019

    @sudylichozrout
    @maruskakaras
    Je to na uvážení každého, ale nikdy nevíte kdy se kdo trhne a začne dělat bordel. Tak hlavne že se nic nestalo, to je důležité. Ale já bych s dítětem nešla 🙂

    24. čer 2019

    @novamamina Někdo se trhnout a začít dělat bordel může i v metru cestou na plavčo. Nespadá to podle mě do kategorie "rizikové", ale respektuji rozhodnutí každého.

    24. čer 2019
    maanule
    autor

    Nemohla jsem jet, ale aspoň jsem podepsala... 418.727 tot me pořadové číslo v petici... 🙂

    Vlastně jsem nikdy nepodepsali žádnou, co by měla už tolik podpisu... 🙂

    24. čer 2019