#moje_zasnuby

    31.května 2019 - Den, kdy jsme se zasnoubili. Den, který bych chtěla prožít znovu.

    Měla jsem ten den volno a můj přítel se mě zeptal, jestli nevyrazíme do Seattlu na zmrzlinu a procházku. Nadšeně jsem souhlasila. Zaparkoval u jezera “Lake Union”. Okamžitě se nám naskytl pohled na plovoucí letadla. Myslela jsem si, že půjdeme na procházku kolem jezera, ale najednou jeho kroky vedly do terminálu malé letecké společnosti. Začala jsem se smát. Před pár týdny jsme mluvili o tom, jak by bylo fajn jít na okružní let nad Seattlem. Tak jsem byla z toho překvapení opravdu unešena, ale nemyslela jsem si, že se stane ještě něco dalšího.

    V letadle jsme byli jenom my a pilot, neboť můj přítel zarezervoval soukromý let jen pro nás dva. Opět jsem si o tom nic nemyslela. Přeletěli jsme nad Seattlem a náš pilot nám ukazoval kde co je. Za deset minut jsme přeletěli po oblasti, kde jsme koupili dům. Náš pilot nadhodil, jestli se nepokusíme přistát na jezeře, u kterého je náš dům postaven. Přistáli jsme a já se chtěla vysoukat z letadla, když v tom můj přítel poklekl a požádal mě o ruku. Pamatuju si, že jsem začala brečet a opakovat “Are you serious? Are you serious?” Řekla jsem ANO a z křoví vyšla moje nastávající tchyně, která vyfotila moc hezké fotky. Na našem nově koupeném domě pak byly balonky a nápis “Will you marry me?”

    A ne, opravdu jsem to nečekala. Důkazem jsou moje odrostlé FIALOVÉ nehty a šaty, do kterých mě přítel doslova VECPAL :D. To je tak, když se člověk snaží nosit XS ne-těhotenské šaty skoro ve třicátém týdnu těhotenství. Brát jsme se chtěli ještě než jsem otěhotněla, ale pak jsme si řekli, že po mimču to bude lepší načasování. V tu dobu můj muž začínal novou práci, prodával byt v Los Angeles, kupoval dům ve Washingtonu a náš život byl tak hektický. Takže jsem byla naprosto překvapená a nemyslela jsem si, že prstýnek přijde ještě před mimčem. Když jsem se pak mého už snoubence ptala proč zásnuby a svatba už teď, tak řekl tak strašně krásnou větu: Protože tě miluju a nechci už déle čekat na to, abys byla mojí ženou.

    Následovala pohádková svatba na Maui 2.července 2019.

    1
    1
    1
    1