mery96
25. čer 2018
265 

Testování novinky Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster

Díky Modrému koníkovi jsem měla možnost se zapojit do testování novinky z řad Vichy - Minéral 89 Hyaluron Booster. 

Ihned po otevření krabičky mne zaujal - žádná klasická dózička na krém se šroubovacím víčkem, ale inspirace hydratací - vypadá jako vyvěrající perlivá voda.  Jako plus oceňuji pumpičku, díky které se booster dávkuje. 

Gelová konzistence je příjemná změna. Musela jsem si ale po aplikaci zvyknout na pocit "mokrého obličeje" - než se gel vstřebal. 

Parfemace - zde jsem první nedokázala říct, zda je "vůně" příjemná nebo nikoliv, ale po čase jsem si na to, že vlastně pořádně "nijak" nevoní zvykla a ocenila jsem to.
Zpočátku jsem používala ráno i večer. Po pár dnech jsem ale bojovala s mastnou pletí, a tak jsem začala používat po týdnu jen na noc - a to byla značka ideál. Pleť byla ráno vždy hydratovaná, bez suchých míst či zarudnutí. Po 2 týdnech používání je pleť sjednocená, a celkově působí zdravěji a svěže.

Pokud jsem potřebovala nanést makeup - a chtěla se vyhnout suchým místům, stačila jen minimální dávka boosteru jako podklad.  Po odlíčení a nanesení se pleť během chvíle zklidnila, zarudnutí zmizelo.  Za velké plus považuji to, že neobsahuje umělou parfemaci, silikony, barviva ani alkohol. Pokud zhodnotím celkové používání, hodnotím velmi kladně a mé doporučení na používání pro ostatní je 90%. Těch 10% dolů je pro mě mínus za mastnou pleť při použití 2x denně a pro někoho možná cena nad 500,-. 

Na léto ideální kosmetický pomocník, protože s boosterem vysušená pleť rozhodně nehrozí 🙂 

#test_mineral89 

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli