michalelka
29. bře 2018
464 

Noční krém Vichy Slow Age

Ač se mi to nedobře přiznává, tak třicítka už pasuje i na můj věk. Dlouho jsem se snažila tento fakt ignorovat, ale realita je neúprosná 😀 Tento VIP klub je pro mnohé milníkem, pro mě to byla známka toho, že bych se minimálně měla začít pořádně starat o svou pleť. Podle mojí babičky stačí mýdlo a voda, ale kde jsou ty časy, že.. 🙂

O to víc jsem byla nadšená, že se mi dostalo možnosti testovat Noční krém Vichy Slow Age, podle mě je to skvělý start. Celkově nemám pleť problémovou, netrápí mě akné a ani jiné neduhy, vrásky ignoruji (zatím), ale co mě hodně trápí, jsou kruhy pod očima. Konec těhotenství tomu dvakrát nepřidává a pytle pod očima nezakryla ani tuna makeupu.

Ale konečně k samotnému krému. Jako každá ženská se moc ráda obklopuji hezkými věcmi a už jen doručený balíček mi vykouzlil úsměv na rtech. Smaragdově zelený kelímek sliboval hýčkání již na první pohled. Po otevření mě prvotní vůně po pravdě moc nenadchla, ale po krátkém seznámení mi bylinková vůně s příměsí "lékárny" více než baví 🙂

Testování mi trochu zkomplikovala nemoc, tak jsem si krém vyzkoušela v opravdu v zátěžových podmínkách. Musím ocenit celkovou jemnost krému a naprosto úžasné vstřebávání. Na tváři mi nezůstal žádný mastný film, což oceňuji asi nejvíce. Jsem na tohle docela fiflena 🙂 U krému je doporučení i na "masku", kdy si nanesete větší množství krému a necháte jej chvilku působit. Vyzkoušela jsem ji dvakrát a fanda tohoto způsobu nebudu, více mi vyhovuje nanesení a pak si užívat chladivé účinky gelu a jemné (vy)pnutí kůže.

A co ty moje slavný kruhy? Zázrakem bohužel nezmizely, ale progress je určitě vidět. Moc ráda bych Vám přidala i barevné fotky, ale nos mám pořád jak klaun a to Vám nemůžu udělat 🙂 No, posuďte samy. První vykulená je před samotným používáním, druhá "po". A ne, kruhy nejsou jen stín, bohužel tam jsou. Snad ne už na dlouho 🙂 Testováním využívání krému rozhodně nekončí.

Ráda bych tímto poděkovala firmě Vichy #test_slowage2 a @konik_testuje za možnost vyzkoušení a testování produktu. Pokud váháte, jaký noční krém si pořídit, je krém Vichy Slow Age ta správná volba. Já si k němu pořídím i krém denní, ať mám pokrytý celý den. 

Začni psát komentář...

Odešli