mimiveru
15. kvě 2021
100 

Testování kosmetiky Yves Rocher

Byla jsem vybraná do testování nové řady od mé oblíbené kosmetiky Yves Rocher, jupí!

 A jelikož tuto značku používám již pár let, velmi jsem se těšila. Balíček dorazil a já mohla začít. A zde máte mou recenzi a mé poznatky za 14 dní používání a opečovávání se. 🙂

Začnu produkty, které jsou za mě ty nejlepší a to je:

Odličovací želé 3 v 1, Svěží čistící gel a Micelární odličovací voda

Svěží čistící gel jsem používala každé ráno. Je dáno, že odličovat a čistit si pleť máme nejen večer, ale právě i ráno. Pleť byla svěží a voňavá a hned po ranním rituálu jsem se vrhla na líčení. Tohle líčení jsem pak, po celém dni, dostala dolů Odličovacím želé. Gelová konzistence se příjemně roztírá a po opláchnutí obličeje jsem na zkušebním tamponku neměla žádné zbytky makeupu. Zkoušela jsem odlíčit i voděodolnou řasenku od YR a gel si s ní také poradil parádně. Každopádně, nijak zvlásť jsem si do očí nezasahovala, takže jsem vždy zbytek doladila micelární vodou. Micelární voda, jakožto i z ostatních řad této značky, je skvělá. Odličuje vše, co má, nepálí v očích a pleť je po ní svěží a voňavá, to já ráda. 🙂

Okysličující hydratační maska se nanáší 2 x týdně a pouze nevstřebané zbytky masky se otřou kosmetickým tamponkem. Pleť je krásně hebká a vyživená, za mě spokojenost.

Poslední dva produkty mě nijak zvláště nenadchly, bohužel.

Rozjasňující peeling pro svěží pleť je na mě dost hrubý a jeho používání mi není příjemné. Pleť je začervenalá a pálí a to jsem pleť nijak zvlášť nedrhla, abyste si nemyslely... 🙂 To samé Okysličující čistící pěna. Pleť téměř okamžitě reagovala pálením a červené fleky jsem měla ještě celé dopoledne, takže jsem použila 1x a více už ne. 

Každopádně miluji tahle testování! 🙂 Každá pleť je jiná a věřím, že své zákazníky si tato kosmetika najde. Já používám již léta od Yves Rocher make-up, rtěnky, řasenky, krémy a sprchové gely. Nedám na ně dopustit.

Mějte se krásně,

Verča

#test_yvesrocher2 #recenze #zkusenosti_purealgue9

Začni psát komentář...

Odešli