vodnarka2013
    25. kvě 2021    Čtené 90x

    Nová řada od Yves Rocher Pure Algue

    Lepší pozdě než nikdy - to se říká, že? 😁 

    Recenzi píši s krátkým zpožděním, ale okolnosti jako dovolená a později menší operační zákrok syna mi to dříve nedovolily. Tak se pro začátek za toto zpoždění omlouvám. A teď k recenzi...

    Jsem kosmetička, a co se týče kosmetiky, rada zkouším nové věci. Kosmetiku od Yves Roscher jsem tedy moc rada otestovala. 🌸 

    První, co jsem zkusila byl svěží čisticí gel a okysličující hydratační maska. Gel má za mě dobrou konzistenci a svou práci odvede na jedničku. Stačí trocha na prst a krásně vystačí na celý obličej. Maska se má používat dvakrát týdně, nechává se působit 5 minut a pak se odstraní vlhčeným vatovým tamponkem. Pleť jsem po ni měla krásně jasnou a hydratovanou. 😁 Na fotce mám zrovna masku. Je průhledná a je cítit jak tvrdne. 👍 Po třech týdnech používání jsem s ni moc spokojena a na domácí péči ji mužů jen a jen doporučit.

    Další na řadu přišel čisticí gel a peeling. Čisticí gel opět odvedl svou práci tak, jak měl. Peeling je parádní. Doporučuji používat jednou týdne, není to vyloženě drsný peeling, na který jsem většinou zvykla. Doporučuji ho spíše na citlivější, smíšenou nebo normální pleť.

    Čisticí pěna. ❤️ Za mě TOP. Miluji čisticí pěny. Jsou jemné a dobre se s nimi pracuje. Za mě nejlepší ze všech čisticích výrobku, které se mi v tomto testování dostali pod ruku. Krásně vyčistí, vůně je krásná, nemám ráda nic pronikavého a toto mi vyhovuje.

    Micelární voda - tak tu jsem ani nezkusila. Nemám ráda micelární vody. Důležité je upozornit, ze NIKDY, opravdu NIKDY si nenechávejte micelárku na obličeji bez řádného oplachnuti. Popravdě, nejlépe nepoužívat vůbec. Žádné micelární vody. Nejde jen o tuto konkrétní, ale o všechny výrobky, které mají v názvu micelární. Při velmi časté aplikaci hrozí vysoušení, narušení přirozeného biofilmu pokožky a její ztenčování, co může vést ke zvýšené citlivosti pleti a ztrátě přirozeného odstínu tváře, podpora tvorby vrásek atd. Micelární vody obsahují micely, což jsou shluky molekul tenzidů neboli saponátů, které na sebe dokonale vážou nečistoty a mastnoty. Používají se běžně do čisticích prostředků, prášků na praní, ale také i šamponů a mýdel. Při aplikaci micelární vody tyto tenzidy na naší pokožce zůstávají. Nikdy to dokonale neomyjete. Dalšími složkami v micelárních vodách jsou změkčovadla, které mají naší pokožce zajistit jemnost a hebkost. Ovšem to, že většina změkčovadel použitých v těchto zázračných vodách jsou velmi dráždivá a mohou způsobovat četné dermatitidy, zvyšují reaktivitu pleti, už výrobci na obalech samozřejmě nezdůrazňují.

    Závěrem tedy tuhle řadu mohu doporučit, až na micelární vodu. 🌸 

    #recenze #test_yvesrocher2 #zkusenosti_purealgue9

    vlaxyz
    16. kvě 2021    Čtené 162x

    Zkrášlování povoleno!!!

    Testování čistící řady Yves Rocher PURE ALGUE

    Ahoj tetky koníkovky ❤

    Jak jste některé stihly zaznamenat, měla jsem možnost otestovat produkty od Yves Rocher. Konkrétně čisticí řadu PURE ALGUE. No, co si budem. Po té vlně testování kojeneckých mlík, krémíčků pro batolata a podobně, jsem byla ráda, že se můžu zapojit i já. Ale věřím, že i Voldemort by rád ty mlíka zkusil. 😀 Je tu neděle, den zúčtování... Teda spíš napsání závěrečné recenze. 😀

    Začnu tedy s prvním produktem a to Odličovací micelární vodou 2 v 1

    Pro mě best produkt z celé řady. Můžete si všimnout, že už jí hodně ubylo. A není taky divu. Je fakt dobrá. Vyzkoušela jsem už hodně micelárních vod, ale hodně z nich štípalo v očích. Tahle je příjemná, neštípe (pokud si nešlehneš tamponek s vodou přímo do oka jako já) a nedráždí pleť. Ale... Musíš po ní použít nějaký krém, ale to po každé micelární vodě, co mi tak přijde. Nicméně, vyčistí dobře. Navíc se nemusí oplachovat, takže super věc tam, kde nemáte zrovna vodu. 

    Pak tu mám druhou pecku do TOPu. A to Odličovací želé 3 v 1.

    Jo, tak tohle mě taky mile překvapilo. Můžeš s tím brát celej obličej včetně očí. Neštípe, ale řasenku z řas moc dolů nedá, v porovnání s micelární vodou. Ale to taky dělá to, že tohle se nenanáší tamponkem, ale rukama. Na sundání make-upu ale stačí. 

    Další co stojí za zmínění je peeling z této řady. 

    Nemám s ním sebemenší problém. "Zrníčka" má tak akorát, dobře se umývá a pleť není podrážděná. Nic neštípe, dobře vydrhne. 

    Pak tu mám další dva produkty. Je to Okysličující čisticí pěna a Svěží čisticí gel. 

    Žádná pěna mě nikdy nezaujala. A bohužel, tady to není jinak. Jako všechny pěny, když je dáte na obličej se změní ve "vodu". Nevím jestli to přijde jen mě, ale pěny mi nesedí. Jestli opravdu čistí jsem ani u této nepoznala. Je to z mého pohledu zbytečný. 

    Oproti tomu, Svěží čisticí gel, to je jiná. Pleť je po něm opravdu svěží. Na takové to ranní čištění je ideální. 

    Jako poslední jsem vyzkoušela okysličující hydratační masku. 

    Vždy jsem byla zvyklá na plátýnko nebo na slupovací. Tahle je ale neviditelná. Což mi teď, po zjištění, vyhovuje nejvíc. Nemusím se trápit se slupováním nebo štelováním. Tohle se jednoduše setře tamponkem. 

    Z testování jsem byla hodně nadšená a nadšení také pokračuje. Se všemi produkty jsem byla spokojená a budu je nadále používat a dokupovat. 

    Na závěr bych chtěla moc poděkovat za tuhle možnost vyzkoušení produktů .❤

    #test_yvesrocher2  #recenze #zkusenosti_purealgue9

    monnane
    16. kvě 2021    Čtené 74x

    Testování kosmetiky Yves Rocher

    Kosmetiku Yves Rocher jsem hodně používala v dobách studií v Brně, kdy jsem měla obchod blízko a mohla jsem si vše koupit osobně, očuchat. 🙂 Proto jsem neváhala a zkusila jsem se přihlásit na testování této kosmetiky, abych po letech vyzkoušela novou řadu. 🙂
    K mému milému překvapení jsem byla vybrána. 🙂 Po rozbalení jsem vše hned očichala a těšila se na testování.

    MICELÁRNÍ VODA 2 v 1 

    Voda je příjemná, dobře odlíčí pleť i oči. Jen pro mě nebyla vhodná na denní používání, cítila jsem pak pleť víc vysušenou. 

    ODLIČOVACÍ ŽELÉ 3 v 1

    Tento produkt mě nadchnul nejvíc. Želé příjemné, dobře odlíčí a vyčistí pleť. A pleť po něm zůstala příjemně svěží.

    ROZJASŇUJÍCÍ PEELING PRO SVĚŽÍ PLEŤ

    Peeling jsem používala dřív jen příležitostně, ale tento mě nadchnul. Struktura byla tak akorát jemná / hrubá, pleť po použití svěží a bez podráždění. Na čištění jsem použila i ultrazvukovou špachtli a byla to dobrá volba. Určitě ji budu využívat spolu s peelingem dále.

    OKYSLIČUJÍCÍ HYDRATAČNÍ MASKA

    Masku používám ráda a pravidelně. Ale do teď jsem vyhledávala ty slupovací, protože mě bavily. :D Tato maska má výhodu, že po nanešení není vidět, takže se dá použít kdykoli a nemusí se žena bát, když někdo nečekaně zazvoní. Zbytky nevstřebané masky jsem setřela tamponkem. Ale i přesto jsem na pleti cítila, že ne vše šlo dolů a zbytky masky jsem slupovala i za pár hodin. Pleť byla po použití příjemně hydratovaná.

    OKYSLIČUJÍCÍ ČISTÍCÍ PĚNA

    Pěna vyčistila pleť dobře, ale spíš mi nevyhovuje tento typ čištění.

    SVĚŽÍ ČISTÍCÍ GEL

    Čistící gel mi přišel podobný želé, ale gel jsem používala nejvíc ráno, aby byla pleť od rána svěží. 

    Nejvíc jsem používala odličovací želé, peeling a čistící gel. K čemu bych se asi nevrátila, je čistící pěna, na tu jsem si nezvykla pro její konzistenci a neoslovila mě. A ani k hydratační masce se nevrátím, i přes odstranění zbytku masky tamponkem, jsem po několika hodinách slupovala zbytky masky, které zaschnuly. A víc mi vyhovuje maska slupovací.

    Děkuji za možnost otestovat tuto řadu kosmetiky.

    #zkusenosti_purealgue

    mimiveru
    15. kvě 2021    Čtené 100x

    Testování kosmetiky Yves Rocher

    Byla jsem vybraná do testování nové řady od mé oblíbené kosmetiky Yves Rocher, jupí!

     A jelikož tuto značku používám již pár let, velmi jsem se těšila. Balíček dorazil a já mohla začít. A zde máte mou recenzi a mé poznatky za 14 dní používání a opečovávání se. 🙂

    Začnu produkty, které jsou za mě ty nejlepší a to je:

    Odličovací želé 3 v 1, Svěží čistící gel a Micelární odličovací voda

    Svěží čistící gel jsem používala každé ráno. Je dáno, že odličovat a čistit si pleť máme nejen večer, ale právě i ráno. Pleť byla svěží a voňavá a hned po ranním rituálu jsem se vrhla na líčení. Tohle líčení jsem pak, po celém dni, dostala dolů Odličovacím želé. Gelová konzistence se příjemně roztírá a po opláchnutí obličeje jsem na zkušebním tamponku neměla žádné zbytky makeupu. Zkoušela jsem odlíčit i voděodolnou řasenku od YR a gel si s ní také poradil parádně. Každopádně, nijak zvlásť jsem si do očí nezasahovala, takže jsem vždy zbytek doladila micelární vodou. Micelární voda, jakožto i z ostatních řad této značky, je skvělá. Odličuje vše, co má, nepálí v očích a pleť je po ní svěží a voňavá, to já ráda. 🙂

    Okysličující hydratační maska se nanáší 2 x týdně a pouze nevstřebané zbytky masky se otřou kosmetickým tamponkem. Pleť je krásně hebká a vyživená, za mě spokojenost.

    Poslední dva produkty mě nijak zvláště nenadchly, bohužel.

    Rozjasňující peeling pro svěží pleť je na mě dost hrubý a jeho používání mi není příjemné. Pleť je začervenalá a pálí a to jsem pleť nijak zvlášť nedrhla, abyste si nemyslely... 🙂 To samé Okysličující čistící pěna. Pleť téměř okamžitě reagovala pálením a červené fleky jsem měla ještě celé dopoledne, takže jsem použila 1x a více už ne. 

    Každopádně miluji tahle testování! 🙂 Každá pleť je jiná a věřím, že své zákazníky si tato kosmetika najde. Já používám již léta od Yves Rocher make-up, rtěnky, řasenky, krémy a sprchové gely. Nedám na ně dopustit.

    Mějte se krásně,

    Verča

    #test_yvesrocher2 #recenze #zkusenosti_purealgue9

    pestas
    15. kvě 2021    Čtené 138x

    Čistá a spokojená pleť s Yves Rocher Pure Algue

    Yves Rocher je značka, kterou mám moc ráda, a proto jsem neváhala a zkusila štěstí, když se objevila možnost testování nové řady produktů péče o pleť. Přála jsem si to o to víc, že mojí oblíbenou řadu zrušili, respektive změnili významně složení.

    Jak moc jsem byla ráda, když mi přišla zpráva, že jsem byla na testování vybraná. 

    Produktů k testování přišlo, pečlivě zabalených, šest - Odličovací micelární voda 2 v 1, Okysličující čistící pěna, Svěží čistící gel, Rozjasňující peeling pro svěží pleť, Okysličující hydratační maska a Odličovací želé 3 v 1.

    Pro pořádek uvedu, že mám pleť spíše smíšenou a na péči o ní jsem trochu lempl. Většinou se spokojím s micelárkou, krémem, případně odličovačem a velmi sporadicky s peelingem a maskou, ale na to často zapomínám.

    Hned ten den jsem nadšeně začala s testováním. Po dobu celých 14 dní jsem opravdu nepoužila jinou pečující kosmetiku, abych tuhle náležitě vyzkoušela. Celá řada nádherně jemně voní. Je to vůně, kterou nedokážu úplně popsat, ale prostě svěžest, čistota... Pro mě velké plus této řady.

    Jako první jsem vyzkoušela rozjasňující peeling pro svěží pleť. Peeling je příjemně jemný, osobně nemám ráda příliš hrubé, takže tento mi velmi vyhovoval. Příjemně promasíroval a očistil pleť. Na rozdíl od jiných vyzkoušených peelingů jsem po něm nebyla červená jak rajče a na pohmat byla pleť hladká a svěží. 

    Další v pořadí ve zkoušení byla Okysličující čistící pěna a Okysličující hydratační maska. Pěna má úžasnou a lehoučkou konzistenci, stačí jí opravdu jedna dávka z pumpičky a krásně se jemně rozmasíruje po celém obličeji. Po použití jsem měla opět pocit svěží pleti a ani jsem nepociťovala potřebu obličej namazat krémem, což běžně po čištění dělám, jelikož mívám pocit suchého obličeje. 

    Co se týká masky, tak to bylo moje poprvé s tímto druhem masky. Ta se totiž nanese a po působení po dobu 5 minut se jen přebytek setře odličovacím tamponkem. Dosud jsem měla zkušenost jen se slupovacími nebo smývacími. Proto mě překvapilo, že maska na obličeji je vlastně téměř neviditelná, obličej vypadá spíše jen jako mokrý. V průběhu působení jsem pociťovala pak pnutí pleti (nikoli nepříjemné). Po uplynutí 5 minut byla opravdu většina masky vstřebaná a zbytek jsem opravdu pohodlně otřela a neměla jsem žádný ulepený pocit nebo potřebu si obličej umýt. Pleť se mi opět zdála svěží, jemná a lehce vypnutá.

    Na fotce už mám masku na obličeji nanesenou cca 2 minuty.

    Odličovací micelární voda 2 v 1 a Svěží čistící gel jsem používala denně, i když se teď na rodičáku doma nemaluji. A většinou jsem použila gel ráno a micelárku večer, ale někdy jsem to i prohodila. Micelární voda je příjemná, opravdu krásně vyčistí obličej (zaprášený například po práci na zahradě/staveništi) a už vím, že jsem našla vhodnou náhradu za mojí dosud oblíbenou, ale zrušenou, růžovou micelárku této značky.

    Čistící gel je jemný, ale můj favorit to nebude. I když, třeba po večerním běhání, byl velice příjemný a na obličeji opravdu osvěžující, ale mě prostě nebaví moc pak gel smývat (pokud ho zrovna nepoužívám ve sprše). 

    Jako poslední jsem testovala Odličovací želé a to opravdu důkladně - na voděodolném make-upu. Voděodolné linky a řasenku používám i na běžné nošení a odolnější make-up, včetně podkladové bázi a fixátoru, používám hlavně na plesy a akce, které zároveň chodím fotit, a tak potřebuju opravdu odolné líčení. A bohužel, tento způsob odlíčení mi nevyhovuje a hlavně, k mému velkému zklamání, si s voděodolným make-upem a fixátorem úplně dobře neporadilo. Na běžné denní lehké líčení bude asi super, ale pro mě ne. Voděodolné linky ještě odlíčit zvládlo, voděodolnou řasenku však pouze rozmazalo do stylu panda a ani po opakovaném nanešení se to nezměnilo. Stejně tak make-up s fixátorem odlíčilo tak možná z poloviny. Takže přišla řada na micelární vodu a tou se mi už povedlo doodlíčit vše. Takže na odličování se vracím ke svému oblíbenému dvoufázovému odličovači s chrpou od Yves Rocher.

    Tampónky jsou po doodlíčení micelární vodou.

    Celkově řadu hodnotím velice dobře. Příjemnou, svěží, ale nevtíravou vůni, jemnost produktů a to, že jsem po nich opravdu neměla pocit suché pleti, což po jiných čisticích produktech často mám, hodnotím jako klady.

    Zápory v rámci celé řady nevidím, jen odličovací želé nějak nesplnilo mé očekávání, ale to neberu jako nedostatek, jelikož někomu jinému to může vyhovovat.

    Mezi mé stálice se určitě zařadí micelární voda, maska a čistící pěna. Tyto tři produkty jsou pro mě opravdu TOP, i když i peeling a čistící gel jsou v těsném závěsu.

    Ještě jednou moc děkuji za možnost řadu vyzkoušet a určitě ji mohu doporučit dál.

    #test_yvesrocher2  #recenze #zkusenosti_purealgue9

    szabickovi
    13. kvě 2021    Čtené 95x

    Testování kosmetiky Yves Rocher Pure Algue

    S kosmetikou Yves Rocher mám poměrně dost zkušeností, proto, když jsem zahlédla, že se bude testovat, neváhala jsem.
    K mému milému překvapení jsem byla vybraná. 😁 Když dorazil balík, hned jsem si produkty prohlédla a “ovoňala”. Pro mě to byla velmi příjemná vůně.

    Začala jsem tedy testovat postupně produkty. První na řadu přišla MICELÁRNÍ VODA 2 v 1. Voda je příjemná, ale klasická, v podstatě mi nevadí, je příjemná na pleť i na oči. Dobře odlíčí.

    Další den jsem zkoušela ROZJASŇUJÍCÍ PEELING PRO SVĚŽÍ PLEŤ. Ten mě nadchl dost. Mám peelingy ráda, ale ne každý je příjemný. Tento je velmi příjemný, není hrubý. Je tak akorát a pleť po něm není nijak podražděná. Za mě palec nahoru.

    Další v řadě bylo ODLIČOVACÍ ŽELÉ 3 v 1. S tímto produktem jsem také moc spokojená, mám na pleť ráda odličovací gely, které můžu použít ve sprše a tento je naprosto příjemný.

    OKYSLIČUJÍCÍ ČISTÍCÍ PĚNA. 
    Podobně jako u micelární vody, ani s tou jsem neměla problém, pleť byla příjemně hebká.

    OKYSLIČUJÍCÍ HYDRATAČNÍ MASKA

    Masky používám velmi málo, tuto část čistení flákám. 😄 Maska je ale moc fajn, cítila jsem jak na pleti “tuhne”, zároveň se ale hezky pak stáhla odličovacím tamponkem.

    SVĚŽÍ ČISTÍCÍ GEL

    Tento produkt byl tak na stejné úrovni jako želé. Příjemný, pleť vyčištěná krásně.

    Když bych to měla vše shrnout, tak nejvíce jsem si oblíbila odličovací želé a peeling. Ostatní produkty byly taky super, ale tyto dva jsou za mě TOP a nejvíc vyhovují mému stylu čištění a odličování pleti. 🙂

    Děkuju za možnost testováni Modrému koníkovi.

    #zkusenosti_purealgue9

    veverka.terka
    12. kvě 2021    Čtené 38x

    Čistá a voňavá pleť bez podrážděných očí s novou řadou od Yves Rocher PURE ALGUE

    Ahojky těhulky, maminky.

    Měla jsem tu možnost otestovat novou produktovou řadu od Yves Rocher na čistění pleti a ráda bych se s vámi podělila o své zkušenosti a názory.

    Na začátek napíši něco o své pleti, jak se o ni běžně starám, zda se líčím, nelíčím.

    Mám klasickou smíšenou pleť, typickou T-zonu, lehce pročervenalé tváře a hodně citlivou kůži kolem očí a oční víčka. Na odličování očí nesnesu jen tak ledajaký odličovač. Používám přírodní kosmetiku určenou na citlinou pokožku se sklonem k atopii, přesto se mi stává, že mi jakoby zarudnou víčka, lehce popraskají a svědí mě kůže kolem očí. Každý den si oči nelíčím, protože jsem na rodičovské dovolené, tak používám většinou jen BB krem a pudr. Snažím se denně ráno i večer používat některý z čistících produktů, většinou něco rychlého, co můžu použít i ve sprše. Pokud jsem nalíčená, včetně očí, tak obvykle používám speciální micerální vodu nebo odličovací olejíček. To je tak asi v kostce všechno. 🙂

    Na otestování jsem dostala 6 produktů, které jsem pravidelně používala ráno i večer. Opravdu jsem celých 14 dní nepoužila žádný jiný čistič na pleť a byla jsem moc mile překvapená po všech stránkách. Kromě běžné denní čístící kosmetiky, také obsahuje tato řada peeling a masku. Masku a peeling běžně moc nepoužívám. Masku asi jen tak 4x ročně, když jdu na kosmetiku. 🙂 Ale v těchto 14-ti dnech jsem opravdu poctivě vyžkoušela úplně všechny produkty. Co se mi velice líbí, hned při otevření víčka je, že cítím krásnou svěží vůni čistoty. Dalším a největším pozitivem je opravdu, že žádný z těchto přípravků mi nepodráždil oči a kolem očí, nikdy mě oči neštípaly, nezarudly, ani nepopraskaly oční víčka! Takže to je pro mě to nej, co opravdu ocenuji. Za celých 14 dní jsem nemusela použít žádnou kortikoidovou mastičku, kterou bohužel občas na víčka musím aplikovat, protože prostě svědí, jsou červená.

    A teď se dostanem k mému TOP produktu. 🙂 Úplně nejvíc jsem si zamilovala čistící pěnu, protože se mi moc líbí její konzistence a v té pěně je i hodně hezky cítit ta lehká vůně. A hlavně je to rychlovka, jde ji použít ve sprše, bez zbytečeného čistění odličovacími tamponky. Jen jsem při sprše namořila obličej, nanesla pěnu, hezky ji vmasírovala a další dávkou sprchy vše smyla a očista byla hotová. 🙂 

    Pokud jsem byla víc nalíčená, včetně očí, rtěnky, tak se mi moc líbilo použití micelární vody nanesené na látkový odličovací tamponek. Krásně jsem ze sebe očistila všechem make-up, řasenku, rtenku a obličej byl připravený na použití krému.

    Jak už jsem psala na začátku, peeling a masku moc nepoužívám. V tomto případě se mi peeling moc líbil, byl jen takový jemňoučký, nedřel kůži, měla jsem po něm krásně jemný obličej.

    A jediné, co mně nijak extra neoslovilo byla maska. Protože se má nanéšet na suchý obličej, nechat působit 5 minut a poté jen setřít přebytek masky. Měla jsem po použítí prostě takový divný pocti, jako kdybych měla na obličeji pořád nějaký film z té masky, a navíc, maska je úplně průhledná, hodně se teda vsákne a já když už použiju masku, tak jsem ráda, když je vidět a nejraději slupovací, to mi přijde, že pak ta pokožka je taková opravdu vyčistěná do hloubky.

    Takže to je tak v krátkosti asi všechno.

    Celá řada je velice příjemná, ať už svou vůní, tak hlavně tím, že je opravdu šetrná!

    Můj TOP produkt je pěnivý gel a micelární voda. 

    Určitě vřele doporučuji všem maminkám, které mají rády vůni svěžesti a čistoty, které rády používají přírodní kosmetiku a i těm, které mají nějaké problémy s pletí při použití běžných, obyčejných přípravků z drogerie. Nebojte se, vyzkoušejte a budete mile překvapené jako já. 🙂

    Přeji krásné slunečné léto.

    Terka

    #test_yvesrocher2
    #recenze
    #zkusenosti_purealgue9

    #test_yvesrocher2
    Pozdní rychlosprcha s rychlým odlicenim odlicovacim želé. Dala jsem 2x po sobě,aby byla dobře odlíčená i řasenka a můžu jít do postele 😉

    #test_yvesrocher2
    Tak dnes večer jsem si dopřála dvojitou dávku ocisty-cistici gel a peeling. Peeling byl moc příjemný,takový akorát drsný/jemný 😁a mám po něm hladký obličej jak dětskou prdelku😜

    pestas
    Zpráva byla změněna    6. kvě 2021    

    #test_yvesrocher2 Jelikoz jsem na materske, tak se ted vubec nelicim, ale dnes jsem zvolila takove hodne vyrazne vecerni liceni, abych mohla otestovat poradne odlicovaci zele. Zvolila jsem, vse co se mi bezne spatne odlicuje - vodeodolne ocni linky, vodeodolnou rasenku, stiny jak matne tak se trpytkami, coz na foto neni uolne videt.... Pod makeupem, ocnimi stiny i rasenkou mam vzdy prislusnou podkladovou bazi a vse pak strikle makeup fixatorem..
    Vysledek je ze zele je prijemne, na kazdodenni liceni bude asi ok, ale pro me neni, pac linky a rasenku jsem odlicovala na 3x a stejne pomoci zele neodlicila uplne. A tyto 2 veci pouzivam i na bezne denni liceni. Nevim, mozna delam neco spatne, ale na tamponku je videt doodliceni oci pomoci micelarni vody a na druhem dokonce dodliceni makeupu, co zele nezvladlo a to jsem optavdu poctive masirovala...

    (4 fotky)

    #test_yvesrocher2
    Dnešní ráno s čistící pěnou. Miluju tu konzistenci pěny,je to takové lehoučké,příjemné a ta vuuuuně,opravdu mi dost hodně voní a klidně bych ji brala třeba jako sprchový gel 😉

    Za svůj život jsem vyzkoušela 3 druhy masek...
    SLUPOVACÍ: Takovej ten černej asfalt, kterej musíš nahodit na xicht večer, protože ještě pár hodin potom vypadáš jako by tě ošlehla pára z trouby vyhřáté na 250°C... Zároveň to můžeš používat jako epilaci, protože budeš ráda, když ti po sloupnutí zůstane kůže, natož tak chlupy...
    PLÁTNO: Jo, ta je celkem fajn, kdyby s ní člověk nevypadal jak Freddy Krueger po celoročním flámu v Elm Street. Nehledě na to, vychytat ty otvory. Někdy si můžeš i vybrat. Můžeš se buď dívat nebo dýchat.
    MASKA OD YVES ROCHER: Maska, která při sundání nebolí a nikoho mimochodem neděsí. Můžeš s ní za tím krásným pošťákem, kterej vždycky zazvoní v nejmíň vhodnou dobu. Můžeš s ní pít kávu a nemusíš honit otvor na brčko. Nemusíš s ní ztrácet čas, protože po 5 minutách ji jen bezbolestně stáhneš tamponkem. Žádnej flekatej ani podrážděnej xicht nečekej 👌 Prostě další pecka od #test_yvesrocher2

    #test_yvesrocher2
    Po ránu opět čištění tentokrát a pěnou která je fakt bezva a protože dnes jdu s dětmi k Dr tak se dávám také masku ať se cítím dobře

    #test_yvesrocher2 Na vikend to po dlouhe dobe byli nasi a jelikoz mamka stale take hleda micelarku za nasi oblibenou ale zrusenou, testovala o vikendu se mnou. Bohuzel jsem nejak zapomnela udelat foto. Ale zda se, ze i mamce tato rada bhde vyhovovat, tak mam radost. Ja se tenhle tyden chystam vyzkouset odlicovani, ac se na materske doma bezne nelicim, tak kvuli testovani se tenti tyden licit budu a uvidime😉

    Souhlasím @adrianayr, to želé je bomba 👍🙏 Odličování nikdy nebylo rychlejší! Zkoušela jsem pleť ještě několikrát dočistit tamponkem a byla čistá, žádné zbytky makeupu! Paráda, takhle mi to vyhovuje, protože večer jsem fákt mega líná 😄 děkuju! Želé je ten větší, menší je peeling na čištění pleti 2x týdně ☺️ #test_yvesrocher2

    Ahojte, po narocnejsim pracovnim vikendu prisel cas vyzkouset masku 🙂. Synecek ve skolce, mama ma bjůty rano 🤣. Myslim, ze priste muzu dat silnejsi vrstvu, ale v kazdem pripade maska je prijemna moc. Krasne voni, jako cela tato rada 🙂
    #test_yvesrocher2

    veverka.terka
    Zpráva byla změněna    3. kvě 2021    

    #test_yvesrocher2
    Dnešní odličovací rychlovka včetně řasenky s Odlicovacim želé 3v1 přímo ve sprše 😁
    A oči ani z tohoto nepálí a víčka nesvědi,nečervenaji,takže za mě 👏👍

    #test_yvesrocher2
    Tak po ránu micelární voda, poté vyčištění pleti a nakonec super jemný peeling a pleť mám krásně hladkou. Včera večer první použití masky a výsledek, super, pleť je krásná a voňavá

    Dalsi na radu prisel peeling 🙂 moc me potesil, protoze je jemny, a velmi setrny, pritom moc prijemny.
    #test_yvesrocher2

    Toto chceš prostě doma!! Protože i když jsi po flámu a vzbudíš se s řasenkou rozmazanou až pod bradou, protože jste si se svojí nejkou vzpomněli na toho týpka ze střední co vás odmítl, tohleto to všechno sundá!! (Stárkovi to vysvětlíš potom)Žádný tampónky a všelijaký serepetičky co ti ucpávají záchod, když to tam hodíš. Ne! Tohle prostě dáš na xicht rukama. Micelárku bys takhle těžko honila v dlani 🤣(teď jsem si to představila 🤦‍♀️😃😃) Tohle je prostě želé, ale nechceš ho sníst, protože zase nevoní po cukru 🤔 Ona to taky není cukrová řada, ale všechno to voní tak nějak po moři. Což je hodně fajn 👌 Za mě opravdu topka! Ne že by micelárka nebyla fajn, ale tady prostě nemusíš myslet na to, jestli máš někde ještě nějaký tamponky. Jednoduše Boží! 🙏😃 #test_yvesrocher2

    veverka.terka
    Zpráva byla změněna    30. dub 2021    

    #test_yvesrocher2
    Starší dcera ve škole,mladší kouká na Kouzelnou školku a sedí na hrníčku 😁Takže je chvilka času i pro me-rychle umýt vlasy a taky otestovat novou masku na oblicej,abych byla na večer hezká,kdybych chtěla někam odletět 😂

    (2 fotky)

    #test_yvesrocher2 Dnes jsem zacla rano cistici penou, kterou jsem pouzila poprve vcera vecer. Pena je jemna jako oblacek a na obliceji je mi velice prijemna. Davkovani pumpickou je super, jedna davka je tak akorat na oblicej.
    Druhy dnesni krok jsem dnes zvolila hydratacni masku. Trochu jsem mela obavy ohledne pouheho setreni po 5 min, jelikoz jsem dosud nemela s timto systemem masky zkusenost. Mile me to prekvapilo, po 5 minutach jsem setrela fakt jen zbxtecek, plet je vypnuta, hladka a pocitove svezi.

    (2 fotky)

    Dobré ráno, znáte to, když nestíháte? A víte, že byste svou pleť měly odličovat nejen večer, ale právě i ráno? Proto mi čistící gely od Yves Rocher vyhovují ☺️ před čištěním zubů vmasíruji do pokožky, stihnu kolikrát ještě obsloužit zvěř, vyplivnu, opláchnu a jde se na lehký makeup. Pokožka je krásně napjatá a voňavá a já se cítím skvěle. Za tři dny používání 2x denně začínají mizet i neduhy na čele, způsobené MS.... 🙏 Tak ať to takhle funguje i nadále 🌺#test_yvesrocher2

    Dneska prislo na radu zele na odliceni. Plet je po nem moc prijemne sametova, navic je mi prijemna vune teto rady 🙂 voni krasne “cistotou”
    #test_yvesrocher2

    #test_yvesrocher2
    Tak včerejší večerní očista byla perfektní. Micerální voda krasne lehce voní,taková vůně svěžesti a čistoty a nestipaly mě po ní ani oči ani oční víčka. Většinu klasických odličovacu na oči vůbec nesnesu,pálí mě po nic víčka a mám je červené. Uvidíme po více použitích 😉