Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    szabickovi
    13. kvě 2021    Čtené 96x

    Testování kosmetiky Yves Rocher Pure Algue

    S kosmetikou Yves Rocher mám poměrně dost zkušeností, proto, když jsem zahlédla, že se bude testovat, neváhala jsem.
    K mému milému překvapení jsem byla vybraná. 😁 Když dorazil balík, hned jsem si produkty prohlédla a “ovoňala”. Pro mě to byla velmi příjemná vůně.

    Začala jsem tedy testovat postupně produkty. První na řadu přišla MICELÁRNÍ VODA 2 v 1. Voda je příjemná, ale klasická, v podstatě mi nevadí, je příjemná na pleť i na oči. Dobře odlíčí.

    Další den jsem zkoušela ROZJASŇUJÍCÍ PEELING PRO SVĚŽÍ PLEŤ. Ten mě nadchl dost. Mám peelingy ráda, ale ne každý je příjemný. Tento je velmi příjemný, není hrubý. Je tak akorát a pleť po něm není nijak podražděná. Za mě palec nahoru.

    Další v řadě bylo ODLIČOVACÍ ŽELÉ 3 v 1. S tímto produktem jsem také moc spokojená, mám na pleť ráda odličovací gely, které můžu použít ve sprše a tento je naprosto příjemný.

    OKYSLIČUJÍCÍ ČISTÍCÍ PĚNA. 
    Podobně jako u micelární vody, ani s tou jsem neměla problém, pleť byla příjemně hebká.

    OKYSLIČUJÍCÍ HYDRATAČNÍ MASKA

    Masky používám velmi málo, tuto část čistení flákám. 😄 Maska je ale moc fajn, cítila jsem jak na pleti “tuhne”, zároveň se ale hezky pak stáhla odličovacím tamponkem.

    SVĚŽÍ ČISTÍCÍ GEL

    Tento produkt byl tak na stejné úrovni jako želé. Příjemný, pleť vyčištěná krásně.

    Když bych to měla vše shrnout, tak nejvíce jsem si oblíbila odličovací želé a peeling. Ostatní produkty byly taky super, ale tyto dva jsou za mě TOP a nejvíc vyhovují mému stylu čištění a odličování pleti. 🙂

    Děkuju za možnost testováni Modrému koníkovi.

    #zkusenosti_purealgue9

    Ahojte, po narocnejsim pracovnim vikendu prisel cas vyzkouset masku 🙂. Synecek ve skolce, mama ma bjůty rano 🤣. Myslim, ze priste muzu dat silnejsi vrstvu, ale v kazdem pripade maska je prijemna moc. Krasne voni, jako cela tato rada 🙂
    #test_yvesrocher2

    Dalsi na radu prisel peeling 🙂 moc me potesil, protoze je jemny, a velmi setrny, pritom moc prijemny.
    #test_yvesrocher2

    Dneska prislo na radu zele na odliceni. Plet je po nem moc prijemne sametova, navic je mi prijemna vune teto rady 🙂 voni krasne “cistotou”
    #test_yvesrocher2

    Rano jsem vyzkousela prvni vyrobek z testovani, a to micelarni vodu 🙂. Je to moje ranni rutina, oplachnout oblicej vodou a pak pouzit cistici produkt. Oblicej mam ted trochu podrazdeny a suchy, protoze jsem byla cely vikend na slunicku a trochu jsem se spalila 😁. Takze zaverem - plet vycisti hezky, plet neni napnuta ani podrazdena.
    #test_yvesrocher2

    (2 fotky)

    Krasne testovani mi vyslo, a dneska dorazil balik 😻.
    #test_yvesrocher2

    (3 fotky)

    Koblizek nas 👪💏❤

    Cau holky, jmenuju se Kristian Nikolas a narodil jsem se 2.1.2016 ve 14:16. Me krasne miry jsou 4160 gramu a 54 cm 😊. Jsem krasny kluk ❤

    Pri tom nedelnim "hnizdeni" jsem uz rovnou prichystala postylku 😀👪😍