vlaxyz
16. kvě 2021
162 

Zkrášlování povoleno!!!

Testování čistící řady Yves Rocher PURE ALGUE

Ahoj tetky koníkovky ❤

Jak jste některé stihly zaznamenat, měla jsem možnost otestovat produkty od Yves Rocher. Konkrétně čisticí řadu PURE ALGUE. No, co si budem. Po té vlně testování kojeneckých mlík, krémíčků pro batolata a podobně, jsem byla ráda, že se můžu zapojit i já. Ale věřím, že i Voldemort by rád ty mlíka zkusil. 😀 Je tu neděle, den zúčtování... Teda spíš napsání závěrečné recenze. 😀

Začnu tedy s prvním produktem a to Odličovací micelární vodou 2 v 1

Pro mě best produkt z celé řady. Můžete si všimnout, že už jí hodně ubylo. A není taky divu. Je fakt dobrá. Vyzkoušela jsem už hodně micelárních vod, ale hodně z nich štípalo v očích. Tahle je příjemná, neštípe (pokud si nešlehneš tamponek s vodou přímo do oka jako já) a nedráždí pleť. Ale... Musíš po ní použít nějaký krém, ale to po každé micelární vodě, co mi tak přijde. Nicméně, vyčistí dobře. Navíc se nemusí oplachovat, takže super věc tam, kde nemáte zrovna vodu. 

Pak tu mám druhou pecku do TOPu. A to Odličovací želé 3 v 1.

Jo, tak tohle mě taky mile překvapilo. Můžeš s tím brát celej obličej včetně očí. Neštípe, ale řasenku z řas moc dolů nedá, v porovnání s micelární vodou. Ale to taky dělá to, že tohle se nenanáší tamponkem, ale rukama. Na sundání make-upu ale stačí. 

Další co stojí za zmínění je peeling z této řady. 

Nemám s ním sebemenší problém. "Zrníčka" má tak akorát, dobře se umývá a pleť není podrážděná. Nic neštípe, dobře vydrhne. 

Pak tu mám další dva produkty. Je to Okysličující čisticí pěna a Svěží čisticí gel. 

Žádná pěna mě nikdy nezaujala. A bohužel, tady to není jinak. Jako všechny pěny, když je dáte na obličej se změní ve "vodu". Nevím jestli to přijde jen mě, ale pěny mi nesedí. Jestli opravdu čistí jsem ani u této nepoznala. Je to z mého pohledu zbytečný. 

Oproti tomu, Svěží čisticí gel, to je jiná. Pleť je po něm opravdu svěží. Na takové to ranní čištění je ideální. 

Jako poslední jsem vyzkoušela okysličující hydratační masku. 

Vždy jsem byla zvyklá na plátýnko nebo na slupovací. Tahle je ale neviditelná. Což mi teď, po zjištění, vyhovuje nejvíc. Nemusím se trápit se slupováním nebo štelováním. Tohle se jednoduše setře tamponkem. 

Z testování jsem byla hodně nadšená a nadšení také pokračuje. Se všemi produkty jsem byla spokojená a budu je nadále používat a dokupovat. 

Na závěr bych chtěla moc poděkovat za tuhle možnost vyzkoušení produktů .❤

#test_yvesrocher2  #recenze #zkusenosti_purealgue9

Začni psát komentář...

Odešli