Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    misaskul
    Zpráva byla změněna    10. říj 2017    

    Neviděli jste někde hezký diář 2018 do kabelky (vel. A6) s pevnými deskami a hlavně kroužkovou vazbou? Jsem ráda, když se v něm snadno listuje. Přijde mi, že je k nesehnání.

    Bazální teplota - měříte? Holky, mám prosbu. Měřím první měsíc, v neděli 37,2, včera 37,1, dnes 37,1 a přitom jsem dnes začala špinit, pobolívá bříško, čekám MS večer / zítra. Já myslela, že když má přijít MS, tak teplota klesne. Prosím o radu, moc děkuji.

    Něco jako Minipedie s prvky Montesori, ale pro starší děti 2-3 roky?

    Holky, poraďte prosím, co pro kluky dvojčata k Vánocům? Budou mít rok a půl. Jsou to děti sestřenice, stýkáme se "jen" na narozky a Vánoce. My dospělí si dárky nedáváme, řešíme to jen přes děti. Hraček mají plno. Tak nevím, zda kniha, nebo nějaká vstupenka na dětské představení, ale na to jsou asi ještě malí. Prostě nějaká maličkost, nemusí to být ani hračka, třeba poukaz na vyvolání fotek... Fakt nevím...

    Holky nějaký tip na ubytování v září? Lákají nás Žďárské vrchy, Dolní Morava (Jeseníky)... Spíš něco v přírodě. Tak do 100 km od Brna. Díky.

    Holky, prosím poraďte nějaký lék na hleny v krku. Trápí mě to delší dobu, nejvíce ráno když vstanu, s prominutím to tahám až z paty, ale nemůžu si pomoct, vadí mi to tam. Na ORL vše v pořádku, žádný zánět, doporučen SINUPRET, ale když jsem si četla, o co jde, tak si nejsem jistá, zda je to ta nejlepší volba. Máte nějakou zkušenost s nějakým volně prodejným lékem na tu "zadní rýmu" a to zahlenění? Děkuji.

    Holky poradíte mi s reklamací? Reklamovala jsem v Bauhausu brusku dne 12.5.2017. Ozvali se mi telefonicky 13.6., že je reklamace vyřízena a mám si přijet na prodejnu. Neptala jsem se, zda šlo o opravu, či výměnu za nový kus. Co by mě ale zajímalo - je to 30 dní? Jak se to počítá? Nemám nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz? Děkuji.

    Jak je to prosím s převedením rodičovské dovolené z matky na otce dítěte, když se chce matka vrátit do zaměstnání dříve než ve 3 letech věku dítěte. Zbytek rodičovské dovolené by byl doma otec. Je to vůbec možné?

    Napíše mi žádanku na vyšetření imunologie a genetiky obvodní mudr. když v CARu "mají stále dost času" nebo to nelze?

    Zajímáte se o mandaly? Kolegyně ano. Bude mít narozeniny a ráda bych dárek pro ni směřovala touto cestou. Na netu jsem našla jen zrcátko s obrázkem mandaly. Nemáte nějaké tipy?

    Už jste vyzkoušely Lanza čistič pračky? Nebo máte zkušenost s jiným čističem, případně nějakým home made (ocet+savo)...?

    Zdravotní pojišťovna min. vnitra - proplácí plavání pro dospělé? Na stránkách to nikde nemohu najít...

    Co vše jste podstoupily, než jste se rozhodly pro "umělé oplodnění"? Laparoskopie, lázně... jiná vyšetření? Co byste ještě doporučily před IVF?

    Vaříte cizrnu v tlakovém hrnci? Jak dlouho? Chci ji zítra dělat dohromady i s masem a ráda bych si to "urychlila". 🙂

    Holky najdu někde na internetu ke stažení knihy Patrika Hartla? Na uložto nebo sdílej nejsou.

    Mám dotaz ohledně banky. Mám už leta účet u spořky a začali mi teď strhávat 160 Kč za vedení účtu. Není s nima domluvy a chci odejít do jiné banky, kde budu mít vedení účtu zdarma, výběry zdarma. Doporučíte?

    Mohu dostat v zaměstnání den volna na účast na pohřbu manželovy babičky?

    Holky, máte některá v albu fotky z lázní Klimkovice?

    Poslední pokus. Františkovy Lázně versus Klimkovice (gynekologický problém). Klimkovice mám blíž, což se mi líbí víc. Františkovy se mě ale více zamlouvají procedurami.

    Holky až se mnou můj dr. bude sepisovat návrh na lázně (na základě posudku odborného dr.), stačí mi jen vědět 2 místa pro lázeňskou léčbu, kam bych chtěla jet nebo ještě něco???

    Ani ne konec října a vánoční dárky vyřešeny. Mám radost. 😉

    Co nechat natisknout na bodyčka pro mimina jako dárek k Vánocům? Mám možnost, ale nemám inspiraci. Jméno? Nějaký obrázek?

    Holky, mou segru by zajímalo, kdy lze čekat nemocneské dávky z OSSZ (MSSZ) za měsíc září? Nemá s tím zkušenost a já také ne. Děkuji.

    Co paní doktorce za opravdu vstřícný přístup a obrovskou lidskou pomoc nad rámec svých povinností? Nechci žádný úplatek, ale opravdu upřímné poděkování, něco vkusného.

    Lze léčit angínu u dospělých jinak než antibiotiky?

    Oball - opravdu oblíbené hračky pro naše nejmenší. Ráda bych právě těmito hračkami obdarovala dvojčátka (chlapečky) našich známých, ke kterým pojedeme na návštěvu. Kluci mají 4,5 měsíce. Co byste mi doporučily? Moc se mi líbí Brightstars Oball Rattle & Roll autíčko, které mají v červeném a modrém provedení... Nebo pořídit helikoptéru? Nebo klasické kulaté chrastítko?

    Jaký dar chlapečkovi ke křtinám? Jsme pozvaní jako hosté, ne jako kmotřenci. A jsme příbuzní. Na křtinách jsem nikdy nebyla, nevím co se dává... hračka? kniha? peníze?

    Prosím doporučte nějaký hezký hotel či penzion s welness, bazénem, někde nejlépe v přírodě, kde by se dal prožít relaxační pobyt (možná i s dětmi). Lokalita - jižní Morava, Vysočina, Zlínský kraj... Případně i jiná lokalita do cca 150 km od Brna.

    Jak dlouho po provedení diagnostické laparoskopie vám vytáhly stehy?

    Dovolená u Balatonu (koupání, odpočinek a výlety na kole) - jižní nebo severní pobřeží?