modrykonik
5. kvě 2020
449 

Rozloučili jsme se s Ambasadorkou Lässig

Ahoj, maminky,

určitě jste již postřehly, že jsme se už před nějakou dobou rozloučili se Zuzkou, jež byla součástí značky Lässig, kterou zastupovala jako Ambasadorka. @rebe vám z tohoto kouzelného dětského světa pravidelně přinášela novinky, inspirovala vás, psala krásné články, organizovala soutěže, dávala různé tipy a určitě se stala součástí nejedné domácnosti. Čas však neúprosně letí. A jak už to chodí, to dobré a příjemné uteče ještě rychleji. Proto bych tímto chtěla jménem celého Modrého koníka ještě jednou Zuzce poděkovat. Zuzčin rozlučkový článek si můžete přečíst ZDE.

Zuzi, moc ti děkujeme za všechny tvé inspirace, soutěže, slova, zkrátka za všechno, co jsi této své roli dala. Děkujeme ti za pozitivní energii, kterou jsi zpříjemňovala Modrého koníka.

Zuzka však na Modrém koníku zůstává a věřím, že nás i nadále bude inspirovat a rozdávat kolem sebe všechno to pozitivní a srdečné, co z ní přímo srší.

Skupinka Lässig pro mámu, pro děti, pro rodinu ale nadále funguje, takže místo, kde si můžete vyměňovat tipy a sdílet své zkušenosti, nezmizí.

Ještě jednou velký dík Zuzce za to, že do ambasadorování dala to nejdůležitější - své srdce ❤ Myslím, že mluvím za všechny, když napíšu, že se nadále budeme těšit na tvé další příspěvky 

dominika_c za Modrý koník

5. kvě 2020

Začni psát komentář...

Odešli