rebe
30. dub 2020
1089 

Loučení s Lässigem?

Když jsem před rokem psala první příspěvek s hastagem #lassig, bylo to, že za rok budu psát tenhle článek, tak asi jediné, co jsem věděla. Nevěděla jsem, že dělat ambasadorku na Modrém koníku bude takhle prima. Neměla jsem ani tušení, kolik podpory, pochopení i sounáležitosti u vás najdu. Dokonce jsem tehdy, přiznávám, ani neznala celý sortiment Lässig a nedovedla si představit, že propadnu i věcem, které jsem dřív považovala za zbytečné.

Ale stalo se. A byla to pořádná jízda! Když zpětně procházím své příspěvky, ani se mi nechce věřit, kolik se toho za jediný rok událo. A že ty události, bohužel, nebyly vždy jen sladké jako cukrová vata. Jsem za tenhle rok moc ráda a ještě dlouho z něj budu těžit. Moc mě bavilo testovat produkty, psát o nich, vymýšlet pro vás soutěže nebo se vás jen snažit inspirovat.

Ráda bych poděkovala týmu Modrého koníka za to, že jsem tuhle možnost dostala, a za veškerou podporu a součinnost při práci. Velké díky patří i mým kolegyním, ostatním ambasadorkám, na něž jsem se vždy mohla obrátit s prosbou o radu nebo o pomoc – a vždy ji dostala. Ze srdce líbám do Babypointu, který u nás značku Lässig zastupuje a s nímž jsem spolupracovala. Byl to nejlepší spolupráce v mém životě, nic nebyl problém a vše fungovalo na jedničku, byť její závěr bohužel zhatila opatření nouzového režimu a nemožnost otestovat novinky osobně. Asi bych měla poděkovat i Terezce, Davídkovi a Jasmince za ochotnou spolupráci a schvalování jejich fotek, ale jim vždycky stačilo jen říct, že to je "do práce" a že díky tomu mají batůžky a pončíčka 😀

Je mi trochu líto, že se značka Lässig s Modrým koníkem loučí a že já se musím rozloučit s ambasadorováním téhle značky, která mi opravdu hodně přirostla k srdci. Věřím ale, že řada z vás se, snad i mým přičiněním, se značkou neloučí a zachová jí věrnost. Protože tahle značka si to zaslouží, a to vám odpřisáhnu i zítra, až za to už nebudu placena! 😀  

Já se ale rozhodně neloučím: s Modrým koníkem, ani s Lässigem. Tady, na Koníkovi, jsem moc ráda a na tom se nic nezměnilo. A produkty s kolouškem ve znaku se u nás zabydlely natolik, že jich velká spousta zůstala i po skončení testování. O těch úplně nejoblíbenějších jsem sepsala tento článek. A rozhodně budu nadále sledovat i novinky a připravované produkty. Pokud jste na ně také zvědavé, tak vás ještě jednou pozvu do skupinky Lässig pro mámu, pro děti, pro rodinu, protože se o ně ráda i v budoucnu budu dělit. Ve skupince se neostýchejte na mě i v budoucnu obrátit s dotazy na produkty nebo s prosbou  o radu při výběru – dělá mi to radost.

Takže jenom při této příležitosti říkám Sbohem, bude se mi stýskat! A dodávám Ahoj, těším se na všechny nové výzvy, které přinese zítřek!

S láskou

vaše Rebe, Terezka, Davídek a Jasminka a  #lassig

Škoda.❤

30. dub 2020

Ty jsi jedna z mejch srdcovejch ambasadorek, tak jsem rada, ze nehodlas zmizet uplne ❤️

30. dub 2020

Odvedla jsi dobrou práci. Děkujeme.

30. dub 2020

Bavilo mě to 🙂

30. dub 2020

Děkujeme.. bude nám to chybět 🍀♥️

30. dub 2020

Musím říct, že jsi jedna z mála ambasadorek (ne-li jediná), která tu značku propaguje přirozeně, nenuceně a články na mě nepůsobí nuceně uměle. Docela jsem ráda na produkty koukla, přečetla si co nového. Kéž by tu takových ambasadorů bylo víc (nebo možná už jsou, ale já mám většinu z nich už zablokovanou 😀)

30. dub 2020
rebe
autor

@78marcela, @antoinet, @etmargareth, @ivaze, @journals, @makynaeliska Děkuju, holky ❤

@journals Já ráda sleduju skoro všechny ambasadorky. Ale Lässig je prostě výhra v ruletě, s žádným z jiných klientů na MK bych to takhle dělat nemohla 😇

30. dub 2020

Lassig mi bude asi chybět. Nic, jdu objednat plážové pončo s tučňáky, ať ladí ke klobouku. Díky a jsem ráda, že pořád budeš aktivní i jako běžná uživatelka.

1. kvě 2020

Bylo to moc fajn 😊

1. kvě 2020
apacheee
AMBASADORKA

1. kvě 2020

Byla jsi nejlepší, nenucená, žádná agrese. 🌷💕

1. kvě 2020

Musím Ti napsat, že jsi byla jediná ambasadorka, ze které jsem lásku ke značce cítila, z každé jiné je to na sílu, nucení a já bych jejich značku nekoupila, dokonce jsem některé značky začala kvůli ambasadorkám bojkotovat a ač jsem je leta kupovala, přešla jsem ke konkurenci, která netlačí na pilu.
Děkuji Ti, lassig jsem neznala a byla to škoda.
Ať se ti daří !

5. kvě 2020

Začni psát komentář...

Odešli