modrykonik
17. únor 2020
1134 

Vítáme novou Ambasadorku Dr.Brown's

Milé koníkovky,

rádi bychom vám představili novou Ambasadorku Marušku alias mariegroth, které bude od dnešního dne zastupovat značku Dr. Brown's na Modrém koníku. Značka Dr. Brown's nabízí těhotným ženám, maminkám a jejich miminkům produkty prémiové kvality: dudlíky, antikolikové lahvičky, držáky na láhve i dudlíky, bryndáky, kousátka, savičky, hrnečky, chrániče bradavek, vložky do podprsenky apod. Produkty Dr. Brown's jsou kvalitní a zároveň cenově dostupné pro všechny. Právě proto jsou volbou číslo 1 u maminek v USA a Velké Británii.

Na základě klinického výzkumu přináší speciální řešení pro všechny problémy s bříškem. Výrobky Dr. Brown's podporují zdravé papání, zachování vitamínů v mateřském a jiném mléce a pomáhají redukovat koliky a ublinkávání. Značce Dr. Brown's záleží na zdraví maminek i dětí, mají řešení na mnoho problémů s kojením a jejich produktům věří ženy po celém světě.

Kdo je nová Ambasadorka a kde ji sledovat?

Maruška a její syn Maverick vám budou přinášet nejen informace produktech Dr.Brown's, ale budou vás zásobovat i zajímavými články a tipy ohledně kojení, přikrmování a zdraví miminek. Nebudou chybět ani oblíbené soutěže o zajímavé ceny. Maruška se vám představí ve svém článku, my jen prozradíme, že žije ve Spojených státech a ani časový posun jí nezábranil v tom, aby se s nadšením chopila své nové role Ambasadorky.

Sledujte Maruščin blog a připojte se k její skupince Spokojené děťátko a maminka s Dr.Brown’s

Za Modrého koníka přejeme Maručce hladký start a spoustu kreativních nápadů! Těšíme se na všechny Tvé příspěvky i články a také na to, že nám přiblížíš, jak se žije "za velkou louží".

Hodně štěstí

janysevka za Modrý koník team

#drbrowns

jeee super 👍🏼

17. únor 2020

Začni psát komentář...

Odešli