icon

Wellnes hotel babylon - recenze??

avatar

My loni využili voucher na pobyt s neomezenou zábavou na jednu noc a byli jsme spokojení. Jak s ubytováním, tak se snídaní, kde jsme se dobře najedli i s našimi alergiemi (jen rostlinné mléko neměli, tak jsme si vzali svoje), tak se všemi parky, které provozují, kam jsme měli volný vstup oba dva dny. Dokonce jsme v aquaparku museli řešit i rozbitou hlavu dítěte a přístup personálu skvělý jak na bazénu, tak pak na recepci, kde nám sháněli taxík, aby nás odvezl do nemocnice.

avatar

Já teda byla se všemi dětmi tři roky zpátky a kluci by chtěli ještě jednou 😂 brali jsme pobyt pro rodiny s dětmi se všemi atrakcemi a polopenzí,spali jsme tam tři noci a úplně bomba

Skvěle!

avatar

Byli jsme loni, letos jedeme zase. Jezdíme parta 8 rodin. Měli jsme balíček babylonská dovolená s dětmi.
Jídlo byl opravdu luxus. Obrovský výběr a fakt vynikající (až mě to překvapilo), parky skvělý, děti o tom pořád mluví. Dostali jsme ještě vstupenku do zoo.
Přijde mi skvělý, že i když se odubytuješ, tak parky navštěvuješ až do zavíračky.
I nám dospělým se líbil IQ park, laser show v Aqua parku, Iqlandia
Za mě je to za pěkný peníze hodně muziky.

avatar

Byli jsme loni a letos plánujeme znovu....koupila jsem balíček ubytování na jejich stránkách a k tomu byly vstupenky do místní zoo a pro děti zdarma drink na baru 🙂

@biton ano, drink na baru jsme taky měli 👌

mom140
autor

@biton ano, drink na baru jsme taky měli 👌

@miryp
@alpakovo
@janickamala
@biton
Dekuji vsem za recenze ☺️ zni to opravdu fajn. Jako mala jsem byla v aquaparku v babylonu a pred 7milety jsme tam byli s triletou.. ten se mi moc libil 🩷 ale zaujali me i ostatni zazitky iqlandia lunapark… zni to proste fajn..

@ivakalinova Na jak dlouho jezdite?? Aby si clovek vse uzil?? ☺️

@mom140 na 3 noci, ale zoo nestíháme 😁

mom140
autor

@mom140 na 3 noci, ale zoo nestíháme 😁

@ivakalinova a zbytek ano? 😃 na jak dlouho jsou ty ostatni atrakce?

4. črc 2026
@mom140

@ivakalinova a zbytek ano? 😃 na jak dlouho jsou ty ostatni atrakce?

@mom140 jojo, zbytek ano. Jako záleží, třeba ten IQ park jsme měli na cca 3/4 dne, do Aquaparku jsme chodili až večer po večeři.,,,

4. črc 2026