A je to venku!

    Novinky Joie jsou už zobrazeny na webu a naskladněny budou v průběhu května. V tomto týdnu vám všechny novinky představím. Jednou z hlavních novinek je nový typ sportovního kočárku- Joie Finity.😍

    Kočárek se prodává v designu Signature, tedy ve krásných decentních šedočerných barvách s koženým madlem!

    Je schválený od narození až do 22 kg hmotnosti dítěte a má stejně jako Versatrax lehké sezení otočné po nebo proti směru jízdy! Má skvělou polohu zádové opěrky s minimálním sklonem a díky adaptérům na něj upevníte autosedačku nebo hlubokou korbou Ramble a Ramble XL.

    Jedinečností kočárku Finity je skvělá výbava- magnetická přeska, vnitřní vložka, držák nápojů, popruh na přenášení, adaptéry na autosedačku a hlubokou korbu, nebo třeba i zipem odepínatelná taška, kterou snadno sundáte z košíku a vezmete kamkoliv s sebou.

    Díky nízké váze, jen 11,2 kg se snadno ovládá, skládá i přenáší. Všechna kola jsou gumová, pěnou plněná a odpružená, hodí se tedy do každého terénu a neohrozí vaši procházku defektem.

    Jednou rukou snadno složíte, díky několika prvkům snadno přizpůsobíte potřebám dítěte ale také výškově nastavitelná teleskopická rukojeť usnadní jízdu i vám!

    Mám pocit, že Joie Finity je ztělesněním všeho, co správný kočárek potřebuje a stačí vám jeden na celé "vozící" období! 🙂. Co na něj říkáte?

    více informací: https://www.babypoint.cz/qx?searchtext=Finiti&S...

    #joie #joie_czsk