1 / 1

    A už je máš nebo ne?😀 tea tree za uši

    7. srp 2021

    No já chytla jednu od dcery a vlasy zhruba podobné. Nevím co pomohlo ale nejprve jsem umyl vlasy psím šamponem pak je obarvila a na noc dala zábal olej + pár kapek tea trea oleje. Dceři jsem koupila něco v lékárně ale to vůbec nepomohlo takže jsem musela hnidu po hnide zabíjet. Co jediné tak že šly pěkně vycesat vši jinak nic.

    7. srp 2021
    nika_sp
    autor

    @te_reza dva tydny me svedi hlava. Par dvi zpatky mi zustalo neco za nehtem, ale prislo mi to na ves celkem veliky. Pritelovi jsem dvakrat rikala, at se mi tam koukne. Prohrabnul to a pry nic. Dneska mi to nedalo a vsivackem jsem si projela vlasy a po chvili mi z nej neco odskocilo zpátky do vlasů. Tak jsem zkousela dal. Nic jsem sice nevycesala na tom hrebinku, ale pak kouknu do umyvadla, ze se tam neco hybe a ves🙈

    7. srp 2021
    nika_sp
    autor

    @mlynkova85 barvit si je nechi. Nebarvim si je uz roky a zrovna jsem je chtela darovat na onkolacky🙈 To je ironie…

    7. srp 2021

    no ty voe,,, dcera je afro, taky je měla a naštěstí na začátku, tři živé a 20 hnid asi..... koupit to, co řeknou v lékárně, já si to ani nepamatuji, už to není smradlavé a agresivní...mazat čekat a oplachovat.

    7. srp 2021

    Me pomohlo smichat olej s alpou a udelat zabal a nechat aspon 20 minut. Pak klasicky umyt. A vycesavat a vycesavat. Ten zabal po nekolika dnech zase zopakovat a tak stale dokola dokud neni klid. Na polstar jsem si dala rucnik a kazdy den ho menila. Sampony z lekarny na vsi byly drahe, neucinne a nevystacilo to na zbaveni vsi. Je treba to zopakovat fakt nekolikrat.

    7. srp 2021

    Delala jsem zabal olej, slivovice (alpa, vodka) a tee tree oil. Dat na vlasy, zabalit streckou, na zp ručník a nechat hodinu a pul. Po 5 dnech zopakovat.

    7. srp 2021

    Me nejvic pomohl sampon na psi, pak Capissan forte sampon z lekarny. Nevycesavala jsem nikdy, ale na tmavych ty hnidy pak pujdou videt, tak by bylo lepsi je vycesat. No a pak jak pisou holky obarvit, nebo tee tree olejicek (ten i preventivne), vyprat povleceni a obleceni cos ted mela na sobe.

    7. srp 2021

    @nika_sp tak já mám tu smůlu že nebyl nikdo kdo by se mi podíval do hlavy tak jsem musela nějak jednat. Jinak prý stačí ten psí šampon a pak udělat nějaký zábal s tea trea olejem a vycesavat no. Jo a vše vyprat, všechno vysat. U nás to bylo celkem 15 praček. Pro jistotu jsem si udělala sprej voda a tea trea olej a matrace, polštáře a deky tím ještě vystrikala. Syn a mladší dcera je nechytly tak jsem jim pro jistotu ten tea trea olej s vodou taky strikala pár dní na vlasy.

    7. srp 2021

    Slivovice, olej a tea tree zábal na hodinu a půl

    7. srp 2021

    Sampon pro pejsky a zehlit, zehlit a zehlit

    7. srp 2021

    Olejový zábal zahubí dospělé, žehlička na vlasy spálí hnidy......po pár dnech zopakovat

    7. srp 2021

    Nejdřív žehlit, vyčesat a pak udělat olejový zábal

    7. srp 2021

    Nyda

    7. srp 2021

    Nádherné vlasy... Mimochodem 🙂

    7. srp 2021

    Já mám teda skvělou zkušenost s produktem od dr.Max. Je to na olejové bázi, napatlas, oni se udusi a vymyjes. Za nějakou opacko, kdyby se náhodou něco vylihlo z hnid. A mě s dcerou to zabralo uz 2x.
    https://www.drmax.cz/max-losinit-proti-vsim-a-h...

    7. srp 2021

    Produkty z lékárny nad stáli akorát mraky peněz a vůbec to nepomohlo.
    Pomohl jen zábal ze slivovice a opakove mytí psím samponem. Ve zverimexu nám poradili jeden kontretni co na to zabírá. Zítra ho mohu dohledat. No a neustále vycesavani.

    7. srp 2021

    Já doporučím tohle https://www.bezvsi.cz/kouzelny-vsivacek-2/. Máme opravdu husté a dlouhé vlasy, tohle je super.

    7. srp 2021
    nika_sp
    autor

    @kraintelka tenhle dali pritelovi v lekarne. Nestacilo mi to ani na pulku hlavy, ale sklada se jen a pouze ze dvou druhu oleju a silikonu, tak jsem zbytek napatlala vestvou olivace a mela to na hlave asi dve hodiny. Pak smyla, vyfoukala horkym vzduchem a prezehlila co nejbliz k hlave. Parkrat jsem si rikala o spaleninu, ale snad to pomuze🙈 Kluci z toho maji ale uplne heboucky vlasy👍

    7. srp 2021

    Na vsi pomuze pouze a jenom specielni kartacek, zadne masticky nepomuzou. Www.bezvsi.cz

    8. srp 2021

    @nika_sp no jasně, ty mas vlasů moc. Nám to vyšlo i s malou. Tak přeju, ať to zabere 😉 hezky den.

    8. srp 2021