nikola38
13. pro 2019
405 

Jak se testoval Sterimar u nás

Ahoj.

Napřed bych ráda poděkovala za možnost testovat skvělé výrobky od Sterimar. 

A teď k samotné recenzi.
Když jsem našla ve schránce zprávu, že jsme byli vybráni k testování, měla jsem velkou radost, ale tu mou radost vystřídala obava, jak testování vůbec zvládneme. Malá totiž nemá vůbec ráda stříkání do nosíka. Nebo spíš neměla. Teď už to není vyložene nemá ráda, teď ho hezky toleruje a doufám, že když máme Stérimar na každodenní používání, že se z toho jednou stane "vůbec mi to nevadí". 

Testované výrobky byly 3. Každodenní hygiena pro děti i pro dospělé a sprej určený na uvolnění ucpaného nosu.

Ze začátku jsme testovali pouze denní hygienu. Sama za sebe můžu říct, že vyčistit si po ránu nos menší sprchou, bylo fajn. Trpím na chronickou rýmu a každé ráno se můžu usmrkat. Se Stérimarem mi stačilo stříknout, vysmrkat a bylo mi fajn.

Malá testovala hygienu pro prcky a přestala jí téct z nosánku taková ta nepříjemná voda. V podstatě během prvních pár dní se toho zbavila. A i když první den vypadal jako na fotce níže (ne maminko, já nechci), den co den byla se stříknutím více a více v pohodě. Ale maminka musela první. 🙂

Po týdnu nastoupil na řadu i sprej na ucpaný nosík, protože školka a rýma jako taková se k nám vůbec nedostavila. Za což vděčíme Stérimaru.

Jako plus bych určitě viděla "zarážku", která zamezí dát dítku sprej moc hluboko. To je fakt super.

Sprcha je to docela velká, ale v pohodě se to dá zvládnout a není problém stříknout něco méně, aby to nebylo tak naráz. 

Jediná věc, kterou bych vytkla, je vyšší cena. Ano, vydrží déle než všechny ty spreje. Ale denní hygiena vyjde už dráž. Ale člověk si za kvalitu a věci, které fungují, rád připlatí. Stérimar u nás byl už, když byla Viki malinká. Teď už aspoň vím, že se nenechám lékarnicemi zvyklat na jiný výhodnější výrobek, protože Stérimar opravdu funguje, jak se píše.  

Přeji všem hezké prožití adventu a svátků hezky v poklidu a bez rýmy, tak jako u nás.

#test_sterimar2 

#recenze

Já chci takkkkky testovat!

13. pro 2019

Začni psát komentář...

Odešli