nikola38
29. srp 2017
420 

Test_magnet3pagen

Ahojky. Dostala jsem se konečně k napsání recenze.  Byla jsem vybrána k testování 3 výrobků od Magnet3Pagen. Z výhry jsem měla obrovskou radost, protože se moc nestává, že bych něco vyhrála.

Moje 3 testovací výrobky jsou: formičky na pudink, silikonová forma na vafle a kráječ spirálek a nudliček.

Obecně napíšu jen zápory a pak se budu věnovat výrobkům zvlášť.  Chybí návody k použití, byl jen u kráječe na zeleninu a to pouze s použitím okurku. Chybí v jaké teplotě může být výrobek vystaven, jak mýt (ručně, myčka). U krájítka chybí jak udržovat ostří. 

Formičky na pudink

Tady nemám, co bych vytkla. Byla jsem ráda, že formičky můžu vyzkoušet, protože pudink máme moc rádi, pro dva lidi vařím i 3 litry :D  Snad jen počet v balení by mohl být větší. :D 

Formičky jsou maličké tak akorát jedna porce. Krásně se vyklápí. Krásně drží tvar a já jsem měla radost, že mám po vyklopení třepotající se pudink, jak to bývá ve filmech. 

Forma na vafle

Ta je taky moc fajn, jen by mohla být větší, nebo se prodávat dvě v balení. Přijde mi neekonomické péct jen takhle malou formu. Takže jsem vafličky dělala, když sem měla naplánováno i jiné pečení (což je často).

Mrzí mě, že se pečou dlouho (10-15 minut), klasický vaflovač jede jednu vafli za druhou. Vafličky šly krásně vyloupat. Dělala sem i lívanečky z ovesných vloček a ty šly taky moc hezky. Ručně se forma umývá dobře. Díky testování mám taky pár nových receptů, které musím vyzoušet 🙂 

Kráječ/vykrajovač/struhadýlko 

Tady už to tak sluníčkové nebude. Výrobku bych vytkla snad úplně vše. Okurek mi to propasírovalo, místo aby vznikala spirálka, tak mi část, která měla okurek posouvat, okurek celý rozpasírovala.  Mrkev tu to ani netlačí skrz, ta se uvnitř točí dokola a nebo stojí na místě a nic se neděje. 

Po prvním pokusu o použití se nám z 6 kousků okurku podařily 2 spirálky, ale s obrovsým usílím. Nudličky? Tak ty nešly vůbec. Ostří se mi hned po prvním použití poničilo - jak když z nožem narazíte při porcování na kost. Jenže nejde nabrousit, protože výrobek neumožní rozebrání a člověk se k ostří nedostane.

Mytí - to je taky maturita, veškeré malinké kousky se zasekají v mezírce na konci (u ostří), rozpasírovaný okurek sem dloubala párátkem ven. Myslela jsem si, že mám třeba jen vadný kus, ale jsem se dočetla, že nejsem jediná, kdo má problém.
Takže, abych to zhrnula, děkuji za zkušenost, děkuji za vybrání k testování. Moc sem si užila vafličky a pudink. Krájítko mou radost z testování nijak neponičilo.

Jediná spirálka, která se mi opravdu povedla (pak ještě druhá, ale jen menší) 

@konik_testuje
#test_magnet3pagen

Začni psát komentář...

Odešli