oplatecka
9. pro 2020
196 

Plasma zázrak nebo propadák?

Vyhlazenější, pružnější, lépe vyživená a výrazně regenerovaná pleť? Minimalizace jemnějších i hlubších vrásek? Přesně tohle sliboval jeden z výrobků, které jsem měla možnost během čtrnácti dnů vyzkoušet. Testovala jsem Plasmacreme Future a Plasmagel Future.

PLASMACREME Future
Moje pleť by se dala charakterizovat jako suchá a citlivá s tendencí tvoření šupinek. Zejména v zimním období je pokožka obličeje hodně napjatá. Krém by měl zmírnit kožní nedokonalosti, mezi které patří i již zmíněné šupinatění.

Aplikovala jsem jej každé ráno a večer na očištěnou pleť a oblast krku lehkými krouživými pohyby. Krém má lehce květinovou vůni, což mi až tolik nevadilo, i když spíše preferuji kosmetiku bez vůně. Skvěle působí jako podkladová báze, takže chvilku po nanesení krému jsem se mohla nalíčit. Bohužel po dobu testování šupinky nezmizely a ani jsem nezaznamenala nějaké extra zlepšení.

Výhody PLASMACREME Future:

✔ lehká a příjemná konzistence, rychlé vstřebání

✔ snadné nanášení díky aplikátoru

✔ funguje i jako podkladová báze pod make-up

Nevýhody PLASMACREME Future:

✖ neprůhledné balení, díky kterému nelze zjistit, kolik krému zbývá

✖ zlepšení stavu pleti není okamžité

PLASMAGEL Future
Tento výrobek je určený na podrážděnou a poškozenou pokožku. Zklidňuje a regeneruje kůži. Aplikuje se ve slabé vrstvě na postižená místa. Je vhodný pro celou rodinu, všechny věkové kategorie a dokonce i na atopický ekzém.
Gel jsem používala na oblast dlaní pětiletého syna, na kterých se mu objevil v důsledku zimního počasí atopický ekzém, a na ranku na zádech. Musím říct, že po několika aplikacích byla synova pokožka na rukou opravdu v mnohem lepším stavu a po několika dnech se ekzém téměř vytratil. Gel opravdu splnil to, co sliboval, a určitě u nás zůstane i do budoucna.
Jedinou nevýhodou gelu je velikost balení, která je pouhých 5 ml, takže při aplikaci minimálně dvakrát denně moc dlouho nevydrží.

Výhody PLASMAGELu Future:

✔ okamžitá regenerace pokožky 

✔ rychlé výsledky 

✔ je vhodný na atopický ekzém 

✔ průhledné balení a aplikace pomocí pumpičky

Nevýhody PLASMAGELu Future: 

✖ velikost balení

Děkuji Modrému koníku a Plasmakosmetice za možnost testování. 

#test_plasmakosmetika #recenze #plasmakosmetika_zkusenosti

Začni psát komentář...

Odešli