partyzanka91
9. lis 2018
321 

Jak jsme testovali Marťánky Futura

Uplynula jen krátká doba od testování krému Baza a už jsme byli vybráni do dalšího. Tentokrát se týká Marťánků Futura. Jelikož dětem na podzim pořizuji různé vitamínové doplňky - Vibovit, Rakytníček, jiné Marťánky, velice mě potěšila skutečnost, že můžeme být testery této novinky.

Jak tomu u nás bývá, radost udělalo už samotné rozbalování.

A také bublinkatá ochranná fólie 😀

Balení obsahovalo 2 druhy Marťánků Futura. Prvním byl sirup pro děti od 1-3 let. Jelikož Péťovi je 2,5 roku, měl právě on tu čest sirup vyzkoušet. Na čtyřletou Míšu čekaly v balíčku růžové cucací tabletky pro děti od 3-6 let. S testováním jsme začali prakticky ihned. Obou dětem jejich vitamíny moc chutnaly.

Já olízla lžičku od sirupu a řekla bych, že chutí dost připomíná ovocné pyré, jen tedy není tolik hutný. Při prvním ochutnání byl Péťa trošku nejistý, ale když zjistil, jak chutná, vypadal spokojeně. Za chvilku si zvykl, že ho má dostávat pravidelně, a tak mi sám chodil připomínat, že je čas na jeho denní příděl. "Bumbat sirupek."

Míša byla se svými cucavými tabletkami také spokojená. Já jejich chuť posoudit nemohu, ale podle dceři odhaduji, že jsou pro děti dost chutné. Ani Míša se nezapomínala o vitamíny sama hlásit.

Nicméně, po pár dnech u nás nastal menší problém s tím, že děti si začaly závidět své vitamíny. Péťa chtěl cucavou tabletu jako velký chlapák a Míša zase toužila po sirupku. Nakonec jsem to vyřešila tak, že Péťa jeden den dostal cucat tabletku (sice jí vycucal, ale příliš nadšen z ní nebyl) a došlo mu, že sirupek mu lahodí víc. Od té doby už Míše tabletky nezáviděl. Co se týče Míšiny touhy po sirupku, tam to bylo horší. Ukázalo se, že i jí moc chutná, a proto jsem pár dní podávala oběma jen sirupek, dokud nedošel. Pak Míša pokračovala tabletkami a Péťa Rakytníčkem, který jsme měli načatý ještě před testováním Marťánků.

Nyní už máme všechny vitamíny dobrané. Jelikož hned na začátku testování dostala Míša neštovice a následně je od ní pochytil Péťa, strávili jsme celou dobu testování převážně v domácím prosředí bez chození ven a do kolektivu. Nicméně, od uplynulého týdne zas jedeme normální režim a ani jedno z dětí nemá kašel ani rýmičku. Je možné, že k tomu přispěly i Marťánci.

Rozhodně tedy dávám marťánkům pozitivní hodnocení, protože chuť a zřejmě i účinnost plní svoje. A jestli jsem našla taky nějaký minus? Spíš jen takový návrh - myslím, že by bylo lepší cucavé tablety vyrábět například ve tvaru marťánků (jako je tomu u původních Marťánků). Nejen proto, že je to pro děti pak zajímavější, ale hlavně se tak více odliší od běžných léčiv.

Na závěr bych tedy chtěla poděkovat za možnost Marťánky vyzkoušet, a taky popřát mnoho spkojených zákazníků a úspěchů do budoucna.

#test_martanci  #recenze #zkusenosti_martanci

Komentář byl odstraněný

Začni psát komentář...

Odešli