partyzanka91
3. říj 2018
261 

Naše testování Baza plus krému

Uplynulo pár týdnů a máme za sebou naše první testování od modrého koníka. V první řadě bych chtěla poděkovat týmu MK za to že nás do průzkumu vybrali. Moc mě potěšil že jsem mohla novinku vyzkoušet.
Radost udělalo už samotné doručení zásilky. Často dostáváme poštou online nákupy nebo dárky od vzdálenějších babiček a proto mé malé děti poštovní služby již velice dobře znají a pokaždé se těší co nám příjde pěkného.

Protože krém Baza plus má spoustu různých využití (na opruzeniny, vyrážku, oděrky, škrábance, suchou a šupinatou kůži atd...), mohli jsme začít s testování prakticky ihned.Každý z nás má totiž na těle nějaký ten neduh, se kterým by si Baza plus krém mohl poradit.
Prvním "pokusným králíkem" se stala čtyřletá holčička Míša s jejími červenými osypky
kolem pusinky. Jejich přesný původ neznám. Soustředějí se hlavně okolo úst a někdy zčervenají opravdu hodně. Odborníci kterých jsem se dotazovala tvrdí že takové osypky mívají děti používající dudlík což je vzhledem k tomu že Míša ve svém věku vůbec nic necumlá nepravděpodobné.

Přidávám foto pupínků. Omluvte prosím kvalitu fota, nemám doma příliš kvalitní fotoaparát. Snad je z fotky alespoň trošku poznat o jaký typ vyrážky se jedná. Ve chvíli kdy jsem jí poprvé potřela Baza krémem byla ve svém horším stadiu. Mírná zlepšení se objevilo už do večera (cca 4 hodiny od namazání), ráno pak vyrážka praktciky nebyla vidět. Nicméně bylo nutné jí mazat stále znovu a to i po zlepšení, jelikož při přerušení mazání se znovu objevuje. Každopádně na tyto osypky je přípravek Baza velmi účinný.

Dále jsem krém vyzkoušela na svou šupinatou kůži u kloubů na kotnících. Kůže je tam suchá mírně hnědá a hrubá. I tam jsem zaznamenala patrné zlepšení. Na jedné noze dříve na druhé déle
Ani dvouapůlletý chlapeček Péťa nezůstal pozadu a mstičku jsem nanesla na jeho už asi měsíc starý škrábanec na hýždi, který se nehojil. Po namazání škrábanec od dost vyblednul nicméně zcela ještě nevymizel, asi ještě musíme mazat a čekat.

Zatím náš poslední test proběhl u Míši, když se jí na zadečku objevily pupínky podobné potničkám. I u nich došlo při namazání krémem Baza výrazného zlepšení. 

S krémem jsem tedy spokojena a určitě bych ho doporučila. Na závěr bych chtěla ještě přehledně shrnout pár plusů a také upozornit i na jeden mínus kterého jsem si u krému všimla:

+ účinnost

+ rychlé působení

+ dobře se vstřebává do kůže

+ mnohostranné využití

- jako jediný mínus bych viděla uzávěr.

Krém vytejká z otvoru i když už tubu nestlačuji a otvor na který se nasazuje víčko je tak ublemzaný a špatně se zašroubovává. Dala bych přednost tomu kdyby se krém vyráběl v kelímku či pixličce.

Ještě jednou děkujeme za možost krém vyzkoušet.

#test_bazapluskrem

#recenze

Omlouvám se za formát u prvních odstavců. Nevím proč jsou takto přerušeny řádky a slova. Při náhledu když upravuji článek to vypadá jinak ☹

3. říj 2018

Jů jak tady byl Péťa blonďatej, dnes má vlásky úplně tmavé

18. únor 2020

Začni psát komentář...

Odešli