partyzanka91
7. bře 2020
197 

Test přípravků Seventh Generation

Již potřetí se na mě usmálo štěstí a já byla vybrána do koníkovského testování. Tentokrát se testovaly čisticí přípravky Seventh generation, což mě obzvlášť potěšilo a to nejen proto že ulízení je u nás na denním pořádku, ale hlavně proto že mi zkoušení nových produktů tuto nudnou rutinní činnost na pár dní příjemně oživilo. Testovací balíček obsahoval celkem 4 produkty: prací gel, přípravek na mytí nádobí, odstrańovač vodního kamene do koupelny a čistící přípravek na WC. Všechny produkty vám postupně přestavím.

Líbilo se nám, jako pokaždé, už samotné rozdělávání balíčku. Moje skoro šestiletá dcerka je zvědavka a jak příjde balíček (ať je to cokoli) má z toho skoro druhé Vánoce. Mě zase velice potěšil vzhled balíčku, kolekce byla zabalená krásně do bledězeleného a ladila k sobě. Bledězelaná barva zároveň připomíná přírodu a jelikož prodkuty Seventh generation jsou navrženy tak aby přírodě neškodily, desing tentokrát neklame. A teď už tedy k jednotlivým produktům.

Připravek na nádobí Seventh generation

Tento přípravek jsem vyzkoušela jako první, nádobí se mi totiž kupí ve dřezu neuvěřitelnou rychlostí. Z přípravdu jsem byla nadšená, zjistila jsem že skvěle odstraňuje mastnotu (je v tom lepší než Jar), jako by byl křížený s pískem na nádobí. Navíc ho stačilo dát na houbičku jen kapičku a umyl celý dřez. Už to že ho bude tak malá spotřeba přírodě dost pomůže. A osobně mě veli potěšila jeho vůně. Ke klasické vůni citronu, bylo totiž přidáno ještě aroma zázvoru a tato kombinace je prostě skvělá. Dá se říct že se s přípravkem Seventh generation stala z mytí nádobí docela příjemná činnost..

Prací gel Seventh generation

Praní přišlo na řadu hned po nádobí a opět jsem byla velice příjemně překvapena. Dala jsem do pračku extrémně flekaté oblečení a po vyprání byly všechny flíčky pryč (jedno z těch flekatých triček jsem vyfotila před a po vyprání. Toto porovnání můžete vidět na zdi v krátké zprávě). Navíc když jsem k prádlu přivoněla cítila jsem z něho příjemnou vůni máty (tedy alespoň mě to připadalo jako máta). Také mi příjde že barvy oblečení jsou po vyprání v tomto přípravdu ohodně jasněší. Je tu však jedna věc kterou bych u tohoto výrobku zlepšila a to odměrka na gel. Nejsou na ní vidět vyznačené mililitry. Až na tuto drobnost je však moje spokojenost maximální.

Sprej na vodní kámen Seventh generation

Tady jsem ocenila hlavně skutečnost že narozdíl od Domesthosu, který obvykle na čištění koupelny používám mě sprej Seventh generation neštípal v očích ani v nose. Ačkoli mě poslední ulízení s Domesthosem nejspíš vyhnalo z krku bacily (škrábalo mě totiž v krku ale jak jsem se nakláněla nad vanou byly výpary s Domsthosu tak pronikavé že když jsem vylezla z koupelny bylo škrábání pryč), uřednsotňuji přípravek který nedráždí, protože svrbící nos a slzící oči přece jen nejsou nic příjemného. Na krk příště raději léčivý čaj. Účinnost spreje Seventh generation je pak stejná jako u Domesthosu, oba skvěle odstraňují zašedlá místa na vaně.

Přípravek na úklid WC Seventh generation

Opět se jedná o přípravek který nedráždí oči ani nos, účinnost bych tady ocenila trošku silnější, ale je pravda že některé zažloutlé skvrny na prkénku, neodstraní ani jiné čistící přípravky. Takže i s přípravkem na WC jsem nakonec spokojena.

Celkový dojem z testování je skvělý. Zjistila jsem, že na to abychom dosáhli perfektní čistoty nepotřebujeme žádné chemické driáky, ale že je to možno i se scela přírodními složkami. Produkty Seventh generation bych určitě doporučila, protože jsou účinné, nedraždí a šetří přírodu i peněženku, vzhledem k tomu že stačí užít jen malé množství k maximálnímu efektu. Uvítala bych kdyby se produkty z této řady běžně objevovaly v obchodech a každý si je tak mohl jednoduše zakoupit. Jsem ráda že jsem se mohla testu zúčastnit a zjistit tak jak můžu se svýma dětma co nejlépe jít ruku v ruce s přírodou a přitom zachovat skvělou čistotu v bytě.

#recenze a #test_seventhgeneration #zkusenosti_seventhgeneration

Začni psát komentář...

Odešli