podvlivemcokolady
25. čer 2021
56 

Testování nákupu z Dáme jídlo

Jako první bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost testování. Protože jenom díky tomu, jsem, jako možná většina z nás, zjistila, že na Dáme jídlo se dají objednat jídla z restaurací, a také potraviny a další věci z kamenných obchodů.

Na začátku bych možná zmínila jedno jediné veliké mínus a to výběr obchodů. Nákup jsem testovala na okraji Prahy (Praha 22) a kromě asi pěti obchodů s alkoholem, jedním s květinami, tu byl pouze jeden obchod, kde můžete nakoupit na vaření a to Tesco Expres.

Oba svoje vouchery jsem tedy uplatnila v Tesco Expres. Cena za dopravu - 39 Kč - byla příjemná. První nákup jsem objednávala v pondělí. Nabídka byla velmi omezená, ale vybrat se dalo a i přestože předpokládaný čas doručení nákupu byl skoro hodina, kurýr ho dovezl o něco dřív. Bohužel však nenašel přímo náš barák, tak jsem pro nákup musela lítat po sídlišti, ale aspoň byl milý a moc se omlouval, že to nenašel.

Druhý nákup jsem dělala ve čtvrtek. Nabídka byla o poznání pestřejší a doručení rychlejší. Tentokrát slečna kurýrka nákup doručila přímo před barák, tak tím mi udělala radost.

Vzhledem k tomu, že do obchodů s potravinami témeř nechodím a nákup si každý týden nechávám dovážet, je možnost mít malý nákup do hodiny doma velice příjemná. Za sebe mohu službu doporučit a určitě ještě někdy objednám, protože mi tento způsob nakupování vyhovuje. Jediné, co bych změnila, tak větší nabídku obchodů.

Jana

#test_damejidlo a #recenze

#zkusenosti_damejidlo_nakup13

Dobrý den,

tímto bychom Vám chtěli poděkovat za otestování služby rychlého doručení nákupu v sekci Obchody na Dáme jídlo.

Velice si vážíme Vaší recenze, kterou jsme si pečlivě prošli.

Rádi bychom Vás informovali, že naše nabídka obchodů na Dáme jídlo stále roste. Snažíme se rychlým doručením nákupů přinášet porci času navíc. Doufáme, že i Vám jsme takový čas přinesli.

Budeme rádi, když vyzkoušíte nákupy také v jiných kategoriích, jako jsou například delikatesy, vína, květiny, kosmetika nebo hračky.

Ještě jednou děkujeme a doufáme, že s námi budete nakupovat i nadále.

S přáním hezkého dne,
Tým Dáme jídlo

13. črc 2021

Začni psát komentář...

Odešli