prdecek
13. črc 2019
487 

Spofaplast náplasti

Když došel balíček s náplastmi, tak jsem měla největší radost já, protože obsahoval náplasti na puchýře, které jsem zrovna nutně potřebovala.

Náplast jsem aplikovala po koupání. Hezky na patu přilnula a držela. Druhý den jsem o ní vůbec nevěděla, stále pěkně držela. Začala se odlepovat až po dalším sprchování. Tudíž jsem ji musela vyměnit za jinou. Ale za mě jsou opravdu super!

Plusy 

- Tvarovaná náplast jak na patu, tak i prsty.

- Dobrá přilnavost.

- Voděodolnost.

Mínusy jsou snad jen to, že nevydrží zcela přilepená déle jak jeden den.

Náplasti pro děti s obrázky smajlíků u nás byly také TOP. Hned první den zkoušení si oba dva snad schválně odřeli nohy, aby je mohli vyzkoušet. Náplasti držely dobře. Vydržely i tu největší zátěž - lítání po venku, trampolínu a i koupání v bazénu.

Po dvou dnech jsem náplasti odlepila a pod ní se objevilo jakoby rozmokvání kůže, ale vzhledem k tomu, že jsou voděodolné, tak se nedalo asi nic jiného čekat. Jsem s těmito náplastmi velice spokojená a určitě je opět použijeme a poté dokoupíme.

Vydržely přilepené dobře až do odlepení, nikde se neodchlipovaly a držely. 

Plusy - krásné a veselé barvy, dítě si může vybrat smajlíka jakého chce. Dobrá přilnavost, voděodolnost. Vydrží v pohodě dva dny.

Mínusy - rozmokvaná pokožka po odlepení, menší množství náplastí.

Všechny náplasti bych velice doporučila. Jsem s nimi spokojená. Určitě do budoucna koupím další balení. A pokud jsou i jiné varianty, tak ráda vyzkouším. 

V balení byly i dárečky v podobě lepidel a lepících štítků, ty mi kluci hned sebrali  takže využití najdeme také.

Děkuji za možnost vyzkoušení těchto náplastí.

#test_spofaplast #recenze

#zkusenosti_spofaplast

Milá mamička,

ďakujeme, že ste sa zapojili do nášho testovania a že ste náplasti vyskúšali vy aj vaše detičky. Sme radi, že vydržali nielen bežnú hru, ale aj kúpanie v bazéne, presne ako sme ich vyvinuli 🙂

Náplasti, ktoré ste testovali, sú určené na povrchové poranenia, ktoré nie sú vlhké. Náplasti so smajlíkmi na drobné rany a náplasti Max Hold zase na väčšie poranené plochy. Ak je však poranené miesto vlhké, ako to bolo pravdepodobne aj pri vašich ranách, keďže vám pod náplasťami mokvali, odporúčame najskôr ranu ošetriť iným produktom, ktorý absorbuje tekutinu a ranu vysuší, a takisto odporúčame náplasti meniť častejšie. Potom rany nemokvajú a rýchlejšie sa hoja.

A sme tiež radi, že vám prišli akurát vhod aj náplasti na pľuzgiere a pomohli vám rýchlo zabudnúť na túto nepríjemnosť s letnými otlakmi 🙂

Ďakujeme ešte raz a prajeme krásne leto, s minimom úrazov.

16. črc 2019

Začni psát komentář...

Odešli