rebe
19. čer 2019
1155 

Plánovací předprázdninová soutěž s Lässigem

Miluju prázdniny! I když je to už pěkných pár let, kdy jsem dostala své poslední vysvědčení, a skoro šest let, kdy jsem na dovolené pořád, stejně pořád v červnu cítím to natěšené očekávání a nesnáším červenající jeřabiny, připomínající blížící se září. Prázdniny, to je moje! Dobrodružství a večery natažené dlouho do noci, výlety a bloudění, koupání, nicnedělání a sluníčko ve tváři, borůvky mířící do fialové pusy rovnou z keříku a spousta, velká, ale opravdu velká spousta zmrzliny... A taky miluju plánování 🙂

Než se mi narodily děti, plánovala jsem si každou dovolenou snad půl roku dopředu. Pečlivé rešerše všeho, co se dá v dané oblasti vidět, historie a zajímavosti, sestavený itinerář, plán, co koupit jako suvenýr... S mým mužem jsem musela dost zpomalit – jak v programu, protože nerad chodí, tak v plánování: dovolená byla jistá až tak tři dny předem, poslední večer před odjezdem jsme zamlouvali ubytování na první dva dny a zbytek byl těžká improvizace. A s dětmi už jsem ani netušila, jestli nestrávíme den na hřišti u apartmánu 🙂

Když děti dorostly do věku, kdy se z nich stali parťáci, zapojila jsem je do plánování – a ono to začalo fungovat! Neplánuju výlety na konkrétní dny, to se s nimi nedá. Naše akce bývají silně závislé na počasí a ranní náladě. Ale plánujeme zážitky, které si z prázdnin chceme odnést. Co chceme zažít, co budeme dělat, co se potřebujeme naučit. Co chceme jíst, kam chceme jet. Všechno pečlivě sepíšeme a pak během prázdnin odškrtáváme. Klidně si některé zážitky dopřejeme dvakrát, třikrát nebo i hodněkrát, něco dopíšeme, něco vyškrtneme nebo jen tak vynecháme. Cílem není plnit nějaký plán. Cílem je prožít co nejbáječnější léto. A na podzim nelitovat, že jsme něco důležitého nestihli.

Chcete do toho jít letos s námi? Můžeme se společně inspirovat, bavit a motivovat. A já vás za to navíc odměním, protože jsem do soutěže dostala dvě báječné ceny, které o prázdninách určitě využijete!

O co budeme hrát?

1. cena: Organizér do auta Wrap-to-Go z kolekce Little Monsters Bouncing Bob, roztomilý kapsář se spoustou kapes a kapsiček na vše, co budou děti během cesty autem potřebovat.

2. cena: Oboustranný klobouček s UV ochranou se vzorem zmrzlinek (z druhé strany čistě bílý) ve velikosti pro děti od 18 měsíců.

Jak soutěžit?

1. Dejte "To se mi líbí" tomuto článku.

2. Vytvořte si svůj vlastní Prázdninový plán. Je jen na vás, jestli budete psát, kreslit, malovat nebo lepit fotky, jestli se inspirujete tím naším, nebo si ho uděláte zcela po svém, jestli ho budete mít našlapaný zážitky, nebo si naplánujete jen pohodu a nicnedělání. Jde o vaše prádzniny 🙂

3. Vložte jeho fotku s krátkým popisem na svůj profil a

4. Přidejte hashtag #lassig_prazdninovy_plan

Do kdy soutěž trvá?

Abyste o své případné výhře věděli ještě před odjezdem na prázdniny, vyberu výherce v poslední červnový pátek. Čas na vkládání příspěvků tedy máte do půlnoci ve čtvrtek 27. června.

Kdo vyhraje?

1. cena, tedy organizér, poputuje k vylosovanému výherci.

2. cena, tedy klobouček, bude patřit tomu, jehož plán mě nejvíc zaujme, pobaví nebo inspiruje. Nebo získá nejvíc vašich lajků. Uvidíme. Tak jako tak, originalita se vyplácí!

Psssst!

Chcete vědět tajemství?

Přípravou Prázdninového plánu to samozřejmě nekončí! Mnohem důležitější bude Dobrodružné léto, které díky němu prožijeme. A taky díky dalším krásným cenám Lässig. Necháte se překvapit?

#lassig

Krasna a smysluplna soutez! Jdu na to, ani ne tak kvuli cenam, ale protoze potrebujeme plan!

20. čer 2019
rebe
autor

@dora13 Těším se, ten tvůj bude určitě inspirativní!

20. čer 2019

už vím, co budu dělat o víkendu, až manžel vezme na víkend pryč děti, abych se mohla učit na státnice... :D

20. čer 2019

Tento rok mám plán víc než jasný, přežít umorna vedra, donosit malého pokud možno až do konce a nezbláznit se z toho všeho. Ale nápad je to skvělý a moc se těším na inspirace na příští rok od ostatních mamin

20. čer 2019
rebe
autor

@maanule Mozek při šprtání potřebuje i kreativní stimulaci!
@trpaslicek19 Tomuhle plánu naprosto rozumím 🙂 My budeme prázdninový plán určitě dělat i za rokl jestli i se soutěží, to nevím, ale mít ho určitě budeme.

21. čer 2019

Super soutěž! Těším se, že si vyrobíme plán 🙂

22. čer 2019
rebe
autor

@netyka Taky se těším 🙂

22. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli