rory_g
7. led 2022
5665 

Sérum na řasy. Jaké je nejlepší a podle čeho vybírat?

Moje milé krásné ženy!
Přemýšlely jste někdy čím to je, že někomu byly do vínku dány předlouhé řasy, husté vlasy nebo dlouhé štíhlé nohy? Všechny ty věci, které bychom si na svém fyzickém já přály změnit, jsou většinou dány geneticky.

Mám pro vás ale dobrou zprávu! Něco změnit jde, a to i bez chirurgického zásahu nebo pravidelných (a poměrně drahých) návštěv kosmetiky. Dnešním zázrakem, který vám představím, je sérum na řasy.



Zdroj fotografie

Na co se zaměřit při výběru séra a čím se řídit?

  • obsah aktivních látek
    • bioaktivní látky (Plexaura Homomalla, Euphrasia Officinalis Extract)
    • bio peptidy a další složky aktivující růst řas
    • vitamíny (biotin, D - panthenol, kyselina hyaluronová, arganový anebo ricinový olej)
  • správná aplikace
    • pravidelnost
    • co nejblíže kořínkům
  • nečekejte zázraky na počkání

Obětovala jsem své vlastní řasy a vyzkoušela na nich pět níže uvedených prostředků, abych našla to nejlepší sérum na řasy, které bych mohla s čistým srdcem doporučit.


1. sérum: OVER NIGHT Coffein serum (alverde)


Zdroj fotografie


Alverde je moje velmi oblíbená značka, je vegan přírodní kosmetika, navíc, jakmile jsem viděla, že obsahuje kofein, rozhodla jsem se to vyzkoušet. Aplikace je zcela nenáročná, kdo používá řasenku, bude umět používat i tohle sérum. Dalším plusem byla pro mě cena a reference.

Co na to moje řasy?
PevnostANO
DélkaNE
HustotaNE

Sérum na řasy OVER NIGHT Coffein serum

Sérum na řasy OVER NIGHT Coffein serum nabízí viditelné posílení a regeneraci řas. Obsahuje cenné oleje a je vyrobeno z přírodních látek, neobsahuje mikroplasty a pyšní se označením vegan. Nanáší se jako řasenka, ale večer, díky kofeinu pak posiluje a regeneruje řasy v době spánku a pečuje o namáhané řasy.

Orientační cena produktu v době publikace článku byla 99 Kč.


2. sérum: Saloos bio ricinový olej


Zdroj fotografie


I na druhý pokus jsem šla přírodní cestou. Po načtení všemožných informací jsem si s nadějí koupila ricinový olej. Jeho vlastnosti - regenerace a zvláčnění kůže po zhojených jizvách a blahodárný vliv na řasy pro mě byly lákadlem. Horší je jeho aplikace na řasy, ale cena a široké použití jsou velice příznivé.

Co na to moje řasy?
PevnostANO
DélkaNE
HustotaNE

Saloos bio ricinový olej

Saloos bio ricinový olej je zejména určený na suchou pokožku, které dodává regeneraci a zvláčňuje ji po zahojených jizvách. Teplé obklady s ricinovým olejem se doporučují na pokožku namožených částí těla. Při použití v kosmetice je doporučeno olej naředit s jinými druhy. Bio ricinový olej má též blahodárné účinky na řasy, jedná se o čistě přírodní výrobek bez obsahu syntetických, vonných či konzervačních látek.

Orientační cena produktu v době publikace článku byla 105 Kč.


3. sérum: BIOHAR MAX


Zdroj fotografie


Přitvrzujeme. Cena vzhledem k obsahu balení velmi výhodná a já stále doufám, že nebudu muset kupovat zbytečně drahé chemické dryjáky. Biohar max má pohodlnou aplikaci, kdy nanesete kapku séra na prst a rozetřete podél linie řas. Dalším plusem je, že se stále jedná o čistě přírodní přípravek.

Co na to moje řasy?
PevnostANO
DélkaANO
HustotaNE

Sérum na řasy BIOHAR MAX

Sérum na řasy BIOHAR MAX je kosmetický prostředek určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Je doporučen pro ty, kdo trpí nedostatečnou tvorbou řas, nebo jejichž řasy jsou slabé, prořídlé a bez objemu. Je účinný i při dlouhotrvajících potížích způsobených různými příčinami.

Orientační cena produktu v době publikace článku byla 145 Kč.


4. sérum: Long 4 Lashes


Zdroj fotografie


Stále hledám to pravé růstové sérum na řasy. Volba padla na Long 4 Lashes. Velmi snadná aplikace jako oční linky mě vyloženě nadchla, cena také není špatná, jediné rapidní zmenšení objemu séra v balení mě malinko rozhodilo. Důležitý je ale výsledek, který poprvé skutečně vidím. Na druhou stranu už vplouváme do ne úplně přírodního složení, protože přípravek není doporučeno aplikovat v době těhotenství, kojení a v průběhu chemoterapie.

Co na to moje řasy?
PevnostANO
DélkaANO
HustotaANO

Sérum na řasy a obočí Long 4 Lashes

Multiaktivní sérum na řasy i obočí Long 4 Lashes s recepturou FX5 zaručí delší, silnější a hladší řasy. Obsahuje Penthasymin komplex s aktivními peptidy a zvlhčujícími složkami, jako jsou mandlový olej, olej z rýžových otrub, kyselina hyaluronová a provitamín B5. Průhledná gelová konzistence se snadno aplikuje a nestéká do očí. Sérum poskytuje řasám výživu od kořínků a zajišťuje jejich pružnost, odolnost a mimořádnou vitalitu.

Orientační cena produktu v době publikace článku byla 399 Kč.


5. sérum: Nanolash


Zdroj fotografie


Tak jo, neodolala jsem. Nanolash sérum na řasy je drahý jako malý rozklepaný pes. Ale já chci mít krásné a dlouhé řasy, jako kdysi, a jaké mají obě moje děti - samozřejmě kluci. Nanolash recenze mluví za vše, Nanolash je prostě pecka! Přiznám se, že jsem se nechala ovlivnit reklamou, ale zdá se, že nelhala. Toto sérum na řasy používám teprve týden, ale výsledky jsou patrné.

Co na to moje řasy?
PevnostANO
DélkaANO, ANO, ANO!
HustotaANO

Sérum na řasy Nanolash

Originální sérum na řasy Nanolash se pyšní přírodním komplexem ingrediencí, které podporují, vyživují a obnovují řasy.

  • Inovativní, přírodou inspirovaná receptura
  • Sérum pečující o řasy, která zkrášluje a podporuje jejich růst
  • Díky tenkému aplikátoru dosáhne sérum až ke kořínkům
  • Viditelné prodloužení a zahuštění řas

Orientační cena produktu v době publikace článku byla 999 Kč.


Tak, toto je mých pět tipů a zároveň mini recenze sér na řasy. Koupila jsem, vyzkoušela a přináším vlastní zkušenost. Doufám, že vám můj článek alespoň trochu pomůže při rozhodování jaké sérum na řasy vybrat, a že se se svými zkušenostmi podělíte se mnou a ostatními maminkami v Centru recenzí, za což vás Modrý koník odmění 💙. Budu samozřejmě ráda i za další tipy na vámi osvědčené produkty v komentářích pod článkem.

  • Jana

Můžu se zeptat jak je možné testovat sérum na řasy týden a udělat z toho recenzi ?

Já měla zato , že sérum na řasy je vždy běh na dlouhou trať , že jde o to že řasy rychleji rostou a jsou pevnější a že výsledek uvidíme za měsíc a více
...

Ono to tak není ?

8. led 2022
rory_g
autor

@veronicka89 ja to netestovala během týdne, to někde píšu? Pouze Nanolash jsem měla teprve týden, ale znám výsledky i od kamarádky. Omlouvám se, že jsem to nenapsala🙂

8. led 2022

Ségra používá tohle sérum a má řasy jako vějíře. Musela přestat, protože se jí řasy začaly dotýkat brýlí 😄

9. led 2022

Já doporučím sérum Nuvega Lash, delší, pevnější a lehce tmavší řasy za cca 6 týdnů...

9. led 2022
rory_g
autor

@wikki07 @rennni děkuju za tipy, mrknu na ně!

9. led 2022

Mám Biohar u mě i objem super 😊

9. led 2022

Začni psát komentář...

Odešli