snezenka123
22. dub 2019
166 

Testování Nivea Baby

28. led 2020

Na testování těchto přípravků jsem se moc těšila nejen já, ale hlavně moje děti. Měli jsme obrovskou radost, že jsme testování vyhráli a nemohli se dočkat balíčku.

Mám čtyři dětičky, z toho tři holky, a znáte to, my ženský si potrpíme na všelijaké to mazání a navíc, když je to voňavoučké a pokožka je potom nádherně hladká... To je něco! 🙂

Image title

Byla jsem hlavně zvědavá na dětskou koupel NIVEA BABY Micellar. Josefínka má od narození hodně suchou pokožku, a když se narodila císařským řezem(jako jediná, oproti sourozencům), tak se poté loupala snad několik týdnů. A některá ta místa jí zůstala suchá doteď. Hlavně po koupeli. Proto nekoupu každý den. Tento mycí gel mě překvapil svoji jemností, a taky nádhernou vůní.

Image title

Zkoušela jsem jí mycí gel dát trochu do vany, a nebo ho použít přímo na tělo, na žínce. Výsledek byl tak i tak báječný. Pokožka po koupání nebyla vůbec suchá! Vyzkoušely ho i starší ségry (10 let a 4 roky) a libovaly si také.  Cachtaly se potom všechny tři holky ve vaně najednou a měly o zábavu postaráno. Pokožka po koupání byla nádherně jemná, nevysušená. 

Jako veliké PLUS hodnotím:

- veliké balení 500 ml.

- pumpička s dávkovačem pro snadnější použití jednou rukou.

- stabilní tvar šamponu, neklouže a nepadá z okraje vany

- neobsahuje parabeny, alkohol, barviva

Mínusy?

- žádné 🙂

Na řadu přišel i posléze šampon na vlasy NIVEA BABY  Micellar. Tento šampon jsme vyzkoušely všechny holky, včetně mě. Úplně jsme nezkoušely, jestli neštípe v očích, protože to jsem riskovat nechtěla, ale podle mě by neměl dráždit oči. Každá z nás máme jiné vlasy. Josefínka, ta nejmenší, má nejkratší vlásky. Avšak zase má na hlavičce ve vláskách suchá místa, něco jako seborea, ale v minimální míře. Po umytí vlásků znatelně lepší.

Image title

Nejstarší dcera má husté dlouhé vlasy, které šampon bravurně a snadno umyl. Provoněl. I když neobsahuje složky na rozčesávání, dcerka usoudila, že jemnost vlasů po umytí měla vliv na jejich pozdější nezacuchanost.

Bětka, čtyřletá, má vlásky jemné. Té šampon také skvěle vyhovuje. Jemně pění, krásně čistí.

No a potom přišly na řadu i moje vlasy. Po porodu hodně padající, mastící se, ale jemné a suché, zničené melírama, na kterých jsem byla naposledy někdy loni v létě 🙂 Každopádně i s nimi si šampon poradil. Vlasy umyl, a opravdu se po něm vlasy hezky česaly a tak rychle se nemastily. Musela jsem ho použít ale trošku více než u běžného šamponu, měla jsem pocit, jako bych si vlasy myla spíše mýdlem. Čemuž ale nepřikládám mínus. Celkově mě šampon velmi mile překvapil.

Image title

A jako jeho PLUSY hodnotím:

- veliké balení- 500 ml.

- krásnou vůni

- pumpičku pro snadnější aplikaci a dávkování 

- stabilitu

- neobsahuje alkohol, parabeny, barviva

- neměl by pálit v očích

Mínusy:

- opět žádné

Jako úplně první věc, kterou jsme použili hned, jakmile jsme balíček otevřeli, byl krém v plechovce NIVEA BABY My first cream. Krém je velice lehký a neskutečně příjemný na pokožce. Jeho použití je vskutku všestranné. Mazaly jsme se s ním všechny ženské v domě. Syn odmítal, že prý on je přeci chlap a není to nic pro něj 🙂 Používaly jsme ho na obličej, tělo i Josefky zadeček.

Krém má opět krásnou vůni, lehce se vstřebává a nezanechává mastný pocit. Dcerka Stázka si s ním mazala obliček, když se jí na něm udělaly suché flíčky, něco jako ekzém, a velmi rychle ji zabral a pomohl.

Co se týká zadečku, krém nijak pokožku nepodráždil, ani jsem neměla pocit, že by zamezoval opruzeninám, ale zase neublížil. Takže jako pečující super, ale asi bych od něj nemohla očekávat 100% ochranu proti opruzení, jako u krémů, jež jsou na to přímo dělané.

Image title

Plusy:

- velké balení 150ml

- krásná plechovka, která může po vypotřebení krému sloužit třeba na nějaké drobnosti, knoflíky  apod.

- snadno se otevírá

- příjemné a lehké složení

- všestranné použití na pleť jak půlročního prcka, tak i 35 leté mámy 🙂

Mínusy:

- žádné, jen možná že neplní podle mě ochrannou funkci proti opruzením, jako běžné krémy proti opruzeninám

Image title

Dalším testovacím produktem byl OLEJ NIVEA BABY Delicate oil. Jak už jsem psala, nekoupu denně, ale denně jsem musela malou promazávat, jelikož se loupala a trpěla na suchá místa na těle. Olejíček jsem zkoušela i přidat do koupele pro ještě větší pocit jemnosti a povedlo se.

Při mazání se opět rozvine příjemná, nevtíravá vůně. Taková hezky "miminkovská".

I když se jedná o olej, po jeho použití nemáte pocit "mastnoty". Rychle se vsakuje a hezky hydratuje kůži.

Plusy:

- příjemná vůně

- rychle se vstřebává

- zacvakávací víčko - při zavření to cvakne, takže máte jistotu že je olejíček skutečně zavřený a nehrozí jeho vylití při převrhnutí

- neobsahuje barviva ani alkohol a je  bez parabenů

- obsahuje mandlový olej

Mínusy:

- žádné

No a poslední výrobek na zkoušení byl v balíčku NIVEA BABY Wind & Weather cream. Balení tohoto krému je  50 ml. Jeho konzistence je mnohem hutnější, než u krému v plechovce, a mám pocit, jakoby udělal na pokožce takovou "ochrannou vrstvu".

Není se čemu divit, tento krém je totiž  dělaný právě do nepříznivého počasí. Proti chladu a větru. 

Jelikož už je zima naštěstí pryč, vyzkoušeli jsme jej alepsoň na výlet, kopec Spící pannu. Kde to teda na vrcholu hooodně foukalo. Krém se osvědčil a ochránil jemnou pokožku na obličeji perfektně. Myslím, a jsem přesvědčená, že bude super i v zimě, právě do mrazu. Neobsahuje totiž vodu, která by potom mohla na pokožce udělat neplechu.

Plusy:

- ideální velikost do kabelky 50ml

- lehce se otevírá

- krásně voní

- hutné složení

- vstřebatelný

- neobsahuje parabeny, barviva a alkohol

- co ale obsahuje je panthenol a měsíček lékařský

Mínusy neshledávám ŽÁDNÉ 🙂

Image title

Takže na závěr. Za sebe i za holky můžu napsat, že 100% spokojenost. Výrobky předčily naše očekávaní. Hlavně teda to moje. Protože jsem přeci jen už s dětmi vyzkoušela za ty roky ledaco, ale Nivea se řadí mezi ty TOP.

Ještě jednou moc děkuji MODRÉMU KONÍKU za možnost zkoušet s dětmi tyto výrobky.

Přejeme krásné sluníčkové dny 🙂

#test_nivea

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli