srh
13. lis 2018
182 

Testování Marťánci FUTURA

Ahojky,
jsem mamina tří krásných holčiček. Dvojčatům Šárce a Evě bude v květnu 5 let a jejich malé sestřičce byl v září 1 rok.

Letošní podzim se mi naskytla možnost zapojit se do testování novinky na trhu, a to Marťánci Futura.
Podporu imunity u nás řešíme už od narození dvojčat. Jsou narozené ve 26tt, v nemocnici byli skoro 4 měsíce. Ze všech stran jsme poslouchali, jak moc důležité je, aby neonemocněli, jinak by je to mohlo poslat zpět na jip a s největší pravděpodobností i na respirátor. Byla jsem úzkostná, bála se s nimi kamkoli chodit a návštěvy u nás první měsíce nepřicházeli v úvahu. První rok mohli podstoupit očkování, které je ochránilo před infekty dýchacích cest. Je to vlastně taková forma vakcíny, na kterou jsme jezdili jednou měsíčně po dobu několika měsícu. Navíc se mi přes všechny předpoklady a špatné pronozy podařilo rozjet laktaci a byla jsem schopná holky do roka plně kojit. Nechodila jsem s nimi do nákupních center a jinam, kde se zdržovalo větší množství lidí. Diky těmto věcem se nám povedlo, že holky měly do roka jen jednou krátkodobou rýmu, které jsme se zbavili dřív, než se stihla pořádně rozjet.
Do tří let holky skoro nemarodily. S nástupem do školky se to trochu zhoršilo, ale na to, jak jsem se toho bála, to vždy zvládly dobře. Imunitu podporujeme u nás i u holek velkým přísunem ovoce a zeleniny. Dali jsme se do pěstování vlastního, a jsme rádi, že holky se nad ničím neofrňují a sní vše. Často jsme venku, i za deště chodíme na vycházky. Všichni se otužujeme, sportujeme, dětem doplňuji vitamin D a C. Maličká je zdravé miminko, zatím od holek chytila jen dvakrát školkovou rýmičku. Otužování jí baví. Svoje děti jsem nikdy moc nenavlíkala. Jako miminka měli o vrstvu víc, teď už si starší řeknou, jestli je jim zima nebo teplo, a podle toho je i oblékám. Malá má radši zimu, je v tom po mě.

A samotné testování? Byla to nová zkušenost pro nás všechny. Holky s tabletkou problém neměly. Marťánci hezky voní i chutnají. Není z nich cítit žádná chemie, jen příjemná vůně ovoce. Hezky se v pusince rozpustí, takže jsem nemusela mít strach, že by je mohli vdechnout. Naše princezny už chápou, že vitamíny jsou důležité a vzhledem k dobré chuti si Marťánky brzy zamilovaly. Bohužel se sirupem jsme štěstí neměli. Malé prostě nesedl. Ublinkávala po něm, takže jsem ho vysadila. Ale nemyslím si, že problém by byl v sirupu. Sama jsem ho ochutnala a jeho chutí jsem mile překvapená. Pro děti bude určitě velmi atraktivni, chutná totiž jako ovocná přesnídávka. Navíc obsahuje Vit D, takže už člověk nemusí myslet na Vigantol.

Myslím, že díky užívání Marťánku jsme bez úhony přežili nájezd chřipkové sezony ve školce. I když malá měla rýmu, tak to od ní holky nechytily a to se pořád pusinkují a mazlí.
Děkujeme za možnost vyzkoušet si testování,holky si připadaly jako velké dámy a moc si to užily.

#test_martanci #recenze #zkusenosti_martanci

Začni psát komentář...

Odešli