tangerina
29. říj 2019
568 

Testování pracích kapslí Persil Disc 4in1

Ahoj koníkovky,

Ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost s pracími kapslemi Persil Disc 4in1. Opravdu jsem byla ráda, když jsem byla vybrána na testování, protože za 1) miluji všechny nové věci a za 2) pračka u nás jede skoro pořád.

Abyste věděli, co jsou prací kapsle Persil Disc 4in1, tak stručně shrnuji: jedná se o kapsle s technologií hlubokého čištění a jedná se o formu disku, který jako první na českém trhu kombinuje v unikátním a patentovaném čtyřkomorovém provedení čtyři výhody – odstranění skvrn, zářivost barev, dlouhotrvající svěžest, ochrana vláken oblečení.

A nyní přejdu k mému vlastnímu hodnocení. Vzhledem k tomu, že již nějakou dobu, myslím, že je to téměř 5 let, používám na praní pouze kapsle. Začala jsem s tím po nákupu nové pračky, předtím jsem používala pouze prací prášek, ale jakmile jsem jednou zkusila kapsle, nikdy jsem se k prášku nevrátila, ono totiž po prášku zůstával dávkovač zanesený a občas byl prášek i na oblečení. Takže kapsle pro mě nebyly žádnou novinkou, ale ne všechny kapsle jsou stejně účinné, některé se hůře rozpouští a zůstávají zbytky uvnitř pračky. Proto jsem byla zvědavá, jaké jsou Persil Disc 4in1, které jsem dostala na testování. Po otevření balíčku jsem okamžitě ucítila nádhernou vůni a hned jsem se rozhodla kapsle vyzkoušet na manželových bílých pracovních tričkách. Zajímalo mě hlavně, zda si poradí se skvrnami od deodorantu, které normálně nejdou vyprat. Nedočkavě jsem přešlapovala před pračkou a byla mile překvapena. Na některých tričkách skvrny úplně zmizely, na jiných alespoň vybledly. Zkusila jsem krásně voňavé prádlo usušit v sušičce a byla jsem velmi překvapena, že prádlo po usušení stále krásně voní. První praní tedy Persil Disc 4in1 zvládl na výbornou.

Další přišly na řadu ručníky a osušky, u nich mám pocit, že po vyprání a usušení jsou jemnější a příjemnější na dotyk. Radost se do nich po umytí zabalit. Zde jen moje malá poznámka, že vůně je tolik intenzivní, že mi při otírání potu při hodině posilování začala být vůně až nepříjemná. Ale pouze do doby, než jsem se po hodině osprchovaná těšila až se otřu do voňavé osušky. V šatně se mě hned kamarádka ptala, v čem peru, že mi krásně voní ručník 😊

S tmavým prádlem si opět kapsle Persil Disc 4in1 poradily na výbornou, prádlo čisté, voňavé, jemné, navíc pračka je naprosto čistá.

Co se týče samotného obalu, samozřejmostí jako u jiných kapslí je bezpečnostní uzávěr, zde jsem s otevíráním pokaždé trochu bojovala, než jsem se ke kapslím dostala, ale zase na druhou stranu pro bezpečnost dětí je to určitě lepší.

Pokud bych tedy měla shrnout, tak za mě jednoznačně Persil Disc 4in1 doporučuji. Skvrny zmizely, nebo alespoň zesvětlaly, prádlo voní i po usušení v sušičce a je jemnější. Já už mám další balení napsané na nákupním seznamu, a co vy?

#recenze

#test_persil #zkusenosti_persildiscs4v1126

Ja jeste cekam na balíček 🙂 taky jsem byla vybraná 🙂

4. lis 2019

Začni psát komentář...

Odešli