tratatundra
5. srp 2019
1523 

DIY sada- Ušijte si zvířátko (recenze)

V prodejnách PEPCO se s kreativními sadami, s blížícím se podzimem, roztrhl pytel. My jsme se rozhodly všechny vyzkoušet, abychom vám v krátkých recenzích mohly přiblížit, jak vypadají sady uvnitř balení, jak se s nimi manipuluje, jak je děti zvládají a, v neposlední řadě, jak vypadá výslední výrobek. 

Dnes vám představuji DIY sadu Ušij si zvířátko. 

Co sada obsahuje?

Sada se skládá z perforovaných filcových částí těla zvířátka, plastových nalepovacích očí, vatelínové výplně, bavlněných nití různých barev, plastové šicí jehly.

Jak to funguje?

Systém sešívání zvířátka je z obrázků zřejmý na první pohled. Za pomoci plastové jehly se k sobě jednotlivé filcové části, které jsou na přislušných místech perforovány, přišívají. Až vznikne tělo zvířátka, které se na závěr vyplní vatelínem a sešije. HOTOVO!

Jak se nám sada líbila?

Prvotní nadšení vystřídalo malinko zklamání ze strany naši Katky, protože jednoduše se jevící systém šití byl pro její malinkaté ručičky ještě trochu náročný, jelikož v místech, kde si musela přidržovat jednotlivé díly u sebe jí to moc nešlo a díly jí od sebe ujížděly a jelikož nepatří mezi nejtrpělivější jedince, byl to pro ni nervák. Sovičku jsme tedy sešívaly na několikrát.

Sada je podle obalu určená pro děti od šesti let, čemu taky odpovídalo, že Katka měla občas problémy s přišíváním jednotlivých dílků. Já, jako větší dítě jsem to měla ušitý jedna-dvě. 🙂 Akorát jsme někde udělaly chybu a tak nám nevyšly dírky jak měly a naše sovička nemá úplně dokonalý tvar, ale radost udělala stejnou, jako kdyby byla tip-ťop.

Velkým plusem této sady je, že si u něj dítě trénuje nejen jemnou motoriku, ale i už spomínanou trpělivost. Menším dětem s dopomocí potrvá vytvořit sovičku za cca 90 minut, větší to stihnou určitě do hodiny. Šikovná maminka do pár desítek minut.

A tady je veledílo hotové!

Sadu v PEPCO pořídíte za 59,-

Dostupné i ve variantě zajíček. 

#pepco

#tvorime_s_pepco #diy #tip_na_darek #recenze

je super naše Klárka v červnu oslavila 4 roky a už "ušila" jednu sovičku a ráda by další moc jí to bavilo
takovéto aktivity jsou super a za tu cenu paráda

5. srp 2019

Začni psát komentář...

Odešli