tratatundra
4. čer 2018
176 

Naše testování Stérimar Mn

Hapči… A je to tady… hapči… pylová… hapči… sezóna… hapčííííí!!!! Znáte to? Já někdy nejsem schopná říct jednu souvislou větu, aniž bych si u toho málem nevykýchala oči z důlků. Je to vážně šílený. Bylo období, kdy se mi povedlo alergické rýmy zbavit, a to potom, co jsem půl roku žila u moře, denně ho “inhalovala” cestou do školy a až do konce října jsem se v něm koupala. To byly lázně!!! Žádná alergie, ekzém… na několik let jsem měla klid. Pak ale přišlo těhotenství, hormony se zbláznily a je to tady zas. A abych se zbytečně nenudila, tak ve velkém- rýma celý léto hraničící s astmatem a ekzémy, že bych si nejraději zeškrábala kůži.

Po druhém porodu se to ještě zhoršilo a proto jsem neváhala, a když jsem na Modrém Koníku viděla možnost testovat mořskou vodu (která mi tenkrát tak pomohla) a dokonce upravenou speciálné pro alergiky, neváhala jsem. Stérimar nabízí širokou škálu roztoků mořské vody a dřív jsme vyzkoušeli už jeho verzi Baby, dále variantu na opakující se záněty dutin obohacenou o měď i tu “obyčejnou” na denní hygienu. Proto jsem předpokládala, že Stérimar Mn pro alergiky bude trefa do černého a jakási istota.

Naše testování

Po rozbalení balíčku jsme se okamžitě vrhli na testování. Jelikož já i moje malá opice máme, hlavně v podvečer a v noci, oteklé dutiny, těžko se nám dýchá, denně použijeme několik balíčků kapesníčků a jednoduše řečeno, trpíme, tak jsme se na Stérimar Mn vysloveně těšily.

Taky moje tříletá breberka měla ze Stérimaru Mn téměř mystický zážitek, protože potom, co sem ji dvacet minut honila, pak uklidňovala, když řvala na celý dům, že ona nechce, protože to bude bolet a nakonec se mi povedlo šplíchnout ji do nosu (dokonce do obou dírek) se vyjádřila: “Maminko, to bylo prima, už nemám šušeň.”
Další den dokonce hlásila: “Dám si vodičku do nosu. Ale SAMA!” Nicméně, jelikož jsme měly ten den “meeting” u paní doktorky, doporučila nám vysadit vše do nosu, abychom zjistili, jestli Káťa trpí skutečně alergií, zůstalo testování pouze na mně.

O to větší bylo moje překvapení, když lahvička hlásila svoje limity už 10. den testování. Popravdě, tak nějak jsem tušila, že to přijde, jelikož zrovna den před “koncem” jsem se rozhodla udělat efektní video, jak z dávkovače stříká roztok a přestože jsem trysku směřovala na plafon, zasáhla jsem svoji polovičku do obličeje. Překvapeni jsme byli oba. Tak jsem zjistila, že efekt velkých dávek, bohužel, asi není záměrem výrobce, ale důsledkem dírky, která byla na dávkovači a tak roztok stříkal ve velkým množství a do všech stran.

Což jsem tedy považovala za úžasnou výhodu tohoto výrobku proti jiným, byla nakonec výrobní chyba. To bylo pro mě docela velké zklamání.

Nicméně, mám-li zhodnotit Stérimar Mn z mého pohledu, tak kdybych si nedopatřením nevšimla toho, že je dávkovač poškozený, považovala bych ho za nejlepší roztok slané vody, který jsem kdy zkusila. A to jich mám za sebou už několik druhů i právě od Stérimaru. Po těch 10 dnech pravidelného používání mohu říct, že rýma znatelně ustoupila a hlavně, v podvečer a v noci netrpím tím, že se nemohu nadechnout. Dutiny jsou klidné a pšikání už ani neznám. Jsem zvédavá na recenze dalších maminek, které vymoženost v podobě extra velké dávky neměly. Věřím ale, že účinek byl srovnatelný a spokojenost bude i na jejich strane.
Jak to tedy s tím Stérimarem je? Nabízím sumár pro a proti: 

+ rychlý nástup účinku

+ účinně zbavuje alergické rýmy

+ pohodlný dávkování

+ lahvička, která padne do ruky

+ vhodný i pro kojence
+ super vstřícný přístup zákaznického servisu

- vyšší cena

- u nás rozbitý dávkovač (zjišťuji pro Vás případnou možnost reklamace)

EDIT: Jak jsem slíbila, tak činím. Co se týče reklamace, obrátila jsem se s otázkou, jak to s ní vlastně je, přímo na zákaznický servis Stérimaru. Velice vstřícná reakce paní Ing. Kateřiny mě velice mile překvapila a přidávám její odpověď:
"Co se týče reklamace, postupuje se jako u jakéhokoli jiného zboží (pozor, Stérimar není léčivý přípravek, jedná se „zdravotnický prostředek“) – tj. reklamujete v lékárně. Ve většině případů Vám lékárna rovnou vymění za nový kus, a reklamaci dále postupuje distributorovi."

#recenze #test_sterimar @konik_testuje

Začni psát komentář...

Odešli