xyz123xyz
2. kvě 2018
414 

Testování Kik - dámská móda

Tak tohle testování mě potěšilo asi nejvíc, jak mohlo.

Co si budeme povídat, má to tak spousta matek a ani já nejsem výjimka. Když si jdu něco koupit na sebe, odcházím s taškou plnou dětského oblečení a moje skříň zapláče po novém kousku. A proto, jak jsem viděla, že je vyhlášeno testování Kik dámské módy, byla to pro mě jasná, trochu sobecká, volba.

Poněvadž jsem sice euforista, ale zároveň i realista, komentář k testování jsem napsala a tím jsem na to přestala myslet. Ani koutkem duše jsem nedoufala, že bych mohla být vybrána 🙂
O to větší bylo moje překvapení, když mi přišla soukromá zpráva, že jsem byla vybrána. Nemohla jsem uvěřit a začala se těšit.

Tak jsem netrpělivě začala vyhlížet, kdy už kupony přijdou a vyrazím utrácet 🙂

A jak jsem je měla v ruce, hned jsem si s manželem domlouvala, kdy bude mít čas, abych mu nechala kluky a šla si v klidu sama nakoupit bez věčného: „a máámíí, jak ti to bude ještě dlouho trvat? A máámíí, už půjdem? A máámíí, mě už to tu nebaví! Mááámíííí to je nuda! Máámííííí, kup mi tohléééé.“

Jako první jsem jela na prodejnu Praha-Lužiny. A moje nadšení a odhodlání vzalo brzy za své a byla jsem docela zklamaná. Nevím, jestli jsem na prodejnu dorazila ve špatný čas, ale prodejna byla, pro mě, úplně špatně zásobená, velikosti přebrané. Když už se mi něco líbilo, měli velikost buď miniaturní, nebo obrovskou. A tak jsem si vybrala džíny, krajkové tričko a krajkové šaty. Jak by řekla moje mamka: „no tyhle záclony se za nás taky nosily.“ No a přesně tyhle „záclony“ já miluju. Vše co je krajkové, to je moje 🙂

Krajkové tričko mi bylo trochu těsnější a doma jsem usoudila, že na druhé prodejně ho zkusím vyměnit za větší. A tak se taky stalo.

Na druhý pokus jsem navštívila prodejnu Praha – Skalka. Tentokrát i s malými ďábly. Nebylo zbytí. Nacpu je úplatky a budu rychlá. Hodně rychlá. Mega rychlá. Hm, tak to nevyšlo. „Mamko, já tady čekat nebudu před kabinkou, jdu s tebou dovnitř.“ „ Mamí, taký nebudu venku!“ A tak jsme byli všichni v jedné kabince a kluci hodnotili, co si vezmu a co ne. Ale nezapomněli dodávat, kdy už toho proboha nechám. Za slíbenou odměnu si to se mnou odtrpěli 🙂 Jsou to prostě chlapi.

A tady jsem byla s výběrem maximálně spokojená a překvapená, kolik toho tu je oproti Lužinám. Takže jsem si vybrala kraťasový overal a 2 trička. Trochu mě mrzelo, že jsem nenašla žádný vhodný svetr/kardigan nebo bundu/kabátek na jaro. O to víc triček jsem pobrala.

Tím jsem utratila veškeré zbylé kupony, které byly celkem za 1500 Kč a ještě o 154 Kč víc. 6 věcí za 1654 Kč si myslím, že je super. 3 trička, 1 šaty, 1 džíny, 1 overal. Super.

Prodejnám musím tedy vytknout všude ležící krabice.

Ve chvíli, kdy děti už hučely, jsem byla opravdu vytočená, že jsem musela objet celou prodejnu (bez přehánění), abych se procpala k dětskému oddělení a ve výsledku si sama musela x krabic odrovnat, přestože o 2 metry dál stály zaměstnankyně a vesele si povídaly a zíraly na mě…

Vůbec jsem na prodejně nepochopila systém zkoušení si pouze 3 věcí. Prostě 3 věci do kabinky a víc ne. Když nikdo kabinky nehlídá a jen sem tam projde security a sprdne vás, že prostě víc jak tři ne (měla jsem asi 10, protože prostě velikosti…). V tu chvíli jsem tam s tím měla sto chutí mrsknout a jít pryč. Chápala bych to, kdyby u kabinek byl nějaký pracovník a hlídal to. Chápala bych to, kdyby tam byla fronta netrpělivě čekajících. To se nestalo. Chápu, že lidé jsou zlí a kradou. Takto mi security poradil, ať si vezmu 3 věci do kabinky, zbytek nechám z venku vyset a postupně si je všechny protočím. A šel pryč. Nic nehlídal. Super zdržení. Ale zvládli jsme to.

A teď jak se mi testovalo.

Zcela upřímně musím říct, že jsem mile překvapena. Vše je super pohodlné, vypadá (bych neobjektivně řekla 🙂) krásně a nikdo mi nevěřil, že daný kousek je právě z Kik.

Všechno oblečení už prošlo minimálně 1x pračkou a i sušičkou a nepozoruji zatím žádné změny, co se délky, tvaru, barvy týče.

Za sebe musím říct, že mi moc neodpovídají velikosti Kik, protože u některých triček mi je krásně vel. 38 a u jiných jsem se do 44 nenacpala. Takže tohle vidím trochu jako mínus, ale každý si jistě oblečení vyzkouší a zvolí tu správnou velikost. U kalhot jsem zjistila, že nemají dobrý střih na mou tučnou postavu 🙂 Kalhoty bych v pase potřebovala o velikost menší, nicméně přes stehna jsem již menší nenatáhla. Ale džíny se mi tak líbily, že to za mě vyřešil pásek 🙂

A vyzdvihnout musím kraťasový overal. Už strašně dlouho jsem po nějakém toužila, ale moje korpulentnější postava je odmítla nosit. Ale tento mi učaroval a musela jsem ho mít. A je fakt strašně pohodlný a řekla bych, že i šmrncovní.

Šaty se se mnou podívaly na koncert Leoše Mareše do O2 arény 🙂

Koupila jsem si tedy:

Krajkové tričko za 159 Kč

Džíny za 429 Kč

Krajkové šaty za 279 Kč

Fialové tričko za 219 Kč

Overal za 349 Kč

Květované tričko za 219 Kč

Cena celkem: 1654 Kč

Shrnutí:

Plusy:

- super ceny

- ochota personálu při výměně zboží

- široký sortiment a zásobenost pobočky Skalka

- kvalita oblečení

Mínusy:

- malý výběr, nedostupné velikosti na pobočce Lužiny

- úzké uličky na projíždění s kočárem

- neuvěřitelně zastavěné uličky krabicemi (Skalka), absolutně nemožné s kočárem projet

- možnost vzít si do kabinky pouze 3 kusy

No a ve výsledku jsem si toho koupila víc, nad rámec poukázek a kluci si za trpělivost vybrali „superhrdinová vajíčka“ a odcházeli jsme maximálně spokojení všichni.

Děkuji Modrému koníku a Kiku za tuto možnost.

Co si budeme povídat, kdo vám co dá v dnešní době jen tak, zadarmo.

Moc si toho vážím! Opravdu!

Krásné jarní dny.

Veronika a tým pomocníků

#test_kik 
#recenze

Ty krabice mají snad všude 😫 já můžu říct že se mi nejvíc líbí Kadaň co se krabic týče dělají to vzadu a postupně člověk se všude dostane a o nic nezakopava a uličky jsou super zase v Podbořanském KiK tak projedu všude

1. kvě 2018

@a_vav aha, takže to je takové všeobecné "postižení" Kiku jo 🙂 🙂 🙂

1. kvě 2018

@xyz123xyz vypadá to 😂 asi tím že nemají pořádný sklad kde by t, palety se zbožím uskladnili před vybalením

1. kvě 2018

Taky bych tam ráda s kočárkem, ale horko těžko některými uličkami projdu sama 🙂

2. kvě 2018

Jo jo krabice jsou peklo... Úplně u nás poslední dobou nesnáším tam chodit... Ať tam jdu kdy tam jdu, je tam prostě skladiště šílený, kromě toho že se nedá projet, se už pomalu ani nedá nikde projít... Fakt děsný.

2. kvě 2018

Joooo a fakt nerozumím tomu, proč máš pocit že máš cituji "tučnou" a "korpulentni" postavu ☺ 😜

2. kvě 2018

@perla28 věř, že mám. Jen to snad umím maskovat 😂

2. kvě 2018

@xyz123xyz mno to fakt tedy nevěřím ☺

2. kvě 2018

Hele trochu mimo, ale taky se ti psal článek tak blbě? Má to úplně šílený formátování a v náhledu to vypadá úplně jinak než v tom textovym editoru. Už se s tim crcám hodinu a nevim jak to porovnat. Polovina slova mi skočí na jiný řádek a když to srovnám, tak mi na řádek dkočí půlka věty. Už jsem s tim bojovala v předchozím testování a moje nervy teda slušně tečou.

2. kvě 2018

@karol89 hele ani ne, dopisovala jsem to v noci a na oci uz skoro nevidela.Tak jestli to ma nejakou silenou upravu, tak pardon vsem, co to prelouskali 😂😂😂

2. kvě 2018

@xyz123xyz no právě že ani ne 😀 proto se ptám, protože mě to dělá šílenosti. Tak jdu bojovat dál no 😀

2. kvě 2018

@karol89 hihi a v cem to pises? Neni to treba prohlizecem? Ja jsem pres Operu☺️

2. kvě 2018

@xyz123xyz v mozille jsem .. ale podle mě je to přímo koníkovskej editor, tak s tim asi nic nenadělám. Já se snažim psát odstavce a jsem zvyklá na zarovnání do bloku ale tady si to dělá co chce. Slovo nepokračuje na druhý řádek ale zůstává rozdělený. ach jo.

2. kvě 2018

Začni psát komentář...

Odešli